Нелсън Мандела говори от Духовния свят

Нелсън Мандела говори от Духовния свят, духовно послание от Нелсън Мандела
Нелсън Мандела говори от Духовния свят
Нелсън Мандела говори от Духовния свят, духовно послание от Нелсън Мандела
В програмата "Стъпка отвъд времето" Пастор Бети Таталиски, основателка на Храма на универсалността, прочете духовно послание от Нелсън Мандела направено от духовния свят

Посланието на Мандела шокира със описанието на срещите му и събития на които е бил свидетел в духовния свят, които ще доведат до промени и на земята.

В петък вечерта, деня преди церемонията по погребението на Нелсън Мандела, една от най-добрите спиритуалистки в САЩ е посетена духовно от него. Той имал чувство за хумор.

Мандела заявил на спиритуалистката, "Първия човек, който дойде да ме посрещне в духовния свят бе преподобния Мун. Той ме заведе да видя директно Синак Кумара."

"Ние бяхме приятели толкова дълго с д-р Сан Мьон Мун. Имаме толкова много общи неща. Бяхме и двамата в затвора за това, че се опитвахме да помогнем на хората. Д-р Мун полага невероятни усилия за Мира и междурелигиозното помирение.

Много хуманитиристи и морални лидери тук в духовния свят работят с преп. Мун", заявява Мандела и започва да изброява; ... Махатма Ганди, Майка Тереза, Джон Кенеди, и много лидери на ООН, които са вече в духовния свят. "И още много идват и се присъединяват всеки ден". Мандела говори за редица исторически фигури, които сега подкрепят усилията на Преподобния Мун за световен мир продължаващи в духовния свят.

"Президент Линкълн води групата на Американските президенти. 2014 година е годината на Духа. Като събереш 2014 прави 7 - числото на духа. Възможност за хората на земята да работят в единство с нас, които сме от другата страна. За мен е благословия да работя с този велик човек, д-р Мун, който е изживял живота си за другите," казва Мандела.

Посланието е направено чрез дарената Кристин Фасети, Пол Реди е спиритуалиста. Нелсън Мандела почина на 5 декември на 95-годишна възраст. Мандела прекарва в затвора 27 години. След освобождаването си през 1990 г., Нелсън Мандела води преговорите с правителството, довели до установяването на многорасова демокрация в страната през 1994 г. Като президент Мандела поставя акцент върху помирението на нацията и води политика на борба с бедността и неравенството в страната.

Предсказания за Корейския Миротворец, Сан Мьон Мун, откриваме в пророчествата на Баба Ванга, Нострадамус. и Корейскти пророчества от преди 500 години. Учителят Сан Мьон Мун е посланикът на Небето, изпратен с откровение за цялото човечество в настоящата епоха.

Преследването на Д-р Мун и неговото движение произхождат от ролята му в Краха на Комунизма. За да разпространи новото откровение Учителя Мун дава хиляди речи и говори на лидерите на религиите, пред учени и политици. Той надхвърля бариерите на религия, раса и националност.

На скоро излезна книга в която Хиляди християнски пастори свидетелстват за чудесата обграждащи Преп. Мун. Отпечатана бе и неговата биография, която се превърна в национален хит - бестселър в Корея. Книга с 144 есета на видни политици и обществени лидери описва начина по който Д-р Мун е докоснал техния живот.

Думите и делата на Учителя Мун са докоснали и променили живота на милиони. Те предизвикват вътрешна, духовна революция; Революция на съвестта, сърцето и любовта и имат силата да променят целия свят. Чрез него Бог ни разкрива, че семейството е градивния блок на обществото и в него се развива любовта, а целият свят трябва да се обедини, като 'Едно всеобщо семейство с център Бог, като наш Родител'.
Нелсън Мандела говори от Духовния свят, духовно послание от Нелсън Мандела 

Ето някои части от Автобиографията на Учителя Мун:No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии