Думите препрограмират нашето ДНК: Силата на Словото


Думи и честоти пренареждат ДНК
Учените доказаха, че ДНК може да бъде препрограмирана чрез думи и трептения

Руски изследвания на ДНК обясняват феномените, като ясновидство, интуиция, енергийно лечение, себелечение.  Оказва се, че нашето ДНК може да бъде повлияно и пре-порграмирано чрез думи и честоти. Това обяснява, защо молтвите и медитацията са били мощно средство за промяна на живота ни. Думите наистина имат сила.

Знаем, че само 10% от ДНК се използват за синтеза на протеини. Повечето уени досега са се занимавали точно с този процент. Но екип от Руски учени започва да изследва останалите 90% от генетичния материал, приет за “отпадъчна ДНК”. Резултатите от проучването са направо революционни!

ДНК е нещо като биологичен интернет

Според изследването, ДНК не участва само в изграждането на тъканите, а също така служи за носител на информация, като инструмент за комуникация, както между клетките и тъкъните, така и с околната среда. Тези комуникации са на квантово ниво и поради това са независими от разстоянията. При експериментите, отделени клетки от индивид са показвали същите реакции, както клетките във индивида, независимо от разстоянието на което са отдалечени.

ДНК следва същите модели, семантика и граматика, като тези при човешката реч. Руският биофизик и молекулярен биолог Пьотр Гаряев изследва вибрационното поведение на ДНК. Живите хромозоми функционират точно като “солитонен / холографски” компютър. С помощта на лазер те успяват да въздействат на ДНК молекулата (или да четат информация от нея) без да е необходимо каквото и да е декодиране. “Може просто да използвате изречения и думи!” Експериментално доказано е! Живата ДНК [в живите тъкани] винаги реагира на лазера носещ в себе си речева информация.

Лечение чрез честотно въздействие вурху ДНК

Учените най-накрая могат да видят, защо самовнушението, автогенните практики и хипнозата могат да имат изключително силно въздействие върху телата ни. Днес вече се произвеждат кристални пръчки за квантови био енергийно лечение. С тях можеш да лекуваш множество болести. Те възстановяват ДНК веригите и казват на тялото да се върне в здравото си първоначално състояние.

С други думи, днес учените  изобретяват устройства, с които успешно влияят на вътреклетъчните процеси – всичко това с помоща на светлина и честоти. С този метод успешно се поправят грешки в генетичния материал. Екипът на Гаряев доказва, че гени повредени с рентгенови лъчи могат да бъдат напълно възстановени. Те дори успяват да копират подредбата на една ДНК молекула върху друга!

Много духовни учители са използвали силата на мисълта и думите, за да въздействат върху тялото и личността на индивида. Тези експерименти обясняват и възпроизвеждат този ефект. Нужна е определена честота за да установите съзнателен контакт с ДНК. Това е възможно за всеки, но човек първо трябва да се научи на самодисциплина и контрол над мислите.

Емоциите въздействат на нашето ДНК

Различните емоции имат различна честота, която неизбежно влияе различно на нашето ДНК. Емоциите на Любовта имат висока честота от 528 hz. Тази честота е полезна и има лечителна сила за нашето ДНК. Всъщност, тези честоти на нашето ДНК ни карат да чувстваме хората още преди да ги познаваме или да сме говорили с тях. Вижте схемата на Резонанса на Сърцето.

Помислете си на каква честота са хората, които постоянно се оплакват или говорят за проблеми и болести. Техните честоти въздйстват на нашето ДНК и ни разболяват. От тук разбирате, колко е важно да подбирате приятелите си. В присъствието на хора с висок резонанс на сърцето ние автоматично се изцеляваме.

Учените смятат, че ДНК действа като супер-кондактор, като привлича информацията и я предава на нашето съзнание и на тези около нас. Този процес на хипер-комуникация е най-ефективен в състояние на дълбока релаксация. Стресът, тревогите и активната умствена дейност възпрепятстват осъществяването на връзката, като информацията бива загубена или напълно унищожена.

Ние сме взаимно свързани

В природата хипер-комуникацията действа от милиони години. Организирането на потоци от насекоми, ята на птици, пасажи, стада… въобще цялата организацията в природата, учените преписват на ДНК и хипер-комуникацията.

Защо тогава модерният човек не използва тези възможности за хипер-комуникация, тази природна дарба? Когато кралицата мравка бъде отделена от колонията, строежите продължават да вървят по план. Ако тя обаче загине, строежите спират мигновено, нито една мравка в колонията вече не знае какво да прави. Явно кралицата може от голямо разстояние да информира колонията.

В състоянията на хипер-комуникации можем да получаваме информация отвъд индивидуалните ни познания. Никола Тесла сам казва: “Затварям очи и всичката тази информация нахлува в главата ми, чертежи, схеми, а аз трябва да ги построя!”. Множество ключови личности в нашата история са твърдяли, че идеите им са се явили насън, че са получавали прозрения или видения. Най-великите идеи са се родили по този начин.

Учителят Мун обяснява, че в духовния свят всяко познание идва моментално, когато ни потрябва. Най-ценното, което трябва да развием в земния живот е сърцето си; способността да даваме и получаваме истинска любов. В отвъдното можем да научим всичко за броени дни, надминавайки познанията и на най-великия учен. По тази причина знанията ни не са нещо с което можем да се гордеем.

Знанията не определят нашето духовно ниво, а Сърцето ни - способността да живеем за другите. И точно тук, изследванията на ДНК-то доказват, че човек достигнал съвършенно отключване на ДНК потенциала си, е този който може да донесе мир и обедини другите. Нима това не е очаквания 'Миротворец', предсказан от Ванга и Нострадамус.

ДНК: Антена към духовна информация

Ние тепърва правим първите стъпки в област и познания, които ще променят света. ДНК се оказва антена към духвна информация. Все повече хора използват т.н. "Мускулен тест". Чрез него можете да получите информация от вътрешното си аз - подсъзнанието ви, което знае всичко. "Емоционалният код" е система за лечение, базирана на този метод.

Ефекта на освобождаване силата на ДНК чрез този метод, е толкова силен, че дори костите се наместват, без физически допир. Тялото само дава отговор, за първопричината на всяка болест и каква закелещена енергия или емоции тр. да бъдат освободени. Всичко това е в нашето ДНК.

Но това обяснява и как лош или добър духовен свят може да ни повлиява с лоши или добри вибрации. Разбира се определящо е с кой тип вибрации ние самите даваме обща база. Или с други думи, от огромно значение е какъв процент от предците ни и свързания с нас духовен свят са добри или лоши. Така, тези изследвания показват, до каква степен нашите взаимоотношения, инцидентите и успехите в живота ни могат и са повлияни от духовния свят. 

Освобождаване потенциала на нашето ДНК

Според Откровението на Принципа, сега е времето когато започваме да възстановяваме тези си способности. Участващите в програмата на ЦРУ за 'Дистанционно духовно виждане'  установяват, че всеки човек притежава тези способности. С практика те могат да се развивят. Това е защото всеки от нас има 5 физически и 5 духовни сетива.

ДНК изследвания показват, че има шест нива на кодове в нашето ДНК, които се отключват едно по едно. Те се разделят на две групи; Първите три отговарят за развитието на физическото ни съзнание - 'Физическата душа' (която управлява тялото ни). А следващите три групи ДНК отговарят за развитието на нашия дух - 'Духовната душа'. Едва когато отключим всичките 6, ние можем да постигнем пълно единство между дух и тяло (достигнем съвършенство).

Отключване на ДНК нивата ни определя като тип хора:

ФИЗИЧЕСКИ НИВА
1 ниво: Оцеляване - свързано с най-ниските инстинкти за оцеляване; Секс и пари.
2 ниво: Удоволствие - свързани с пиене, ядене и партита
3 ниво: Сила - да поставиш себе си над другите; лидерство и доминиране.

ДУХОВНИ НИВА
4 ниво: Любов - (хоризонтално) да служим и изпитваме състрадание - Емпатия.
5 ниво: Истина - (вертикално) чувстваме истината, имаме силата да я следваме без да съдим
6 ниво: Обединение - да развием духа си, чувстваме и постигаме единство с другите.

Така и физическия и духовния аспект в нас минават през период на израстване от 3 нива: Формиране, Разтеж и Завършеност. Или както Принипът заявява, всичко в Божието творение достига съвръшенство минавайки през тези 3 нива на израстване.

Хората при които е отключено само 1 ниво на ДНК-то им, са силно зависими и основно ръководени от сексуалните инстинкти. При тези на които е отключено 2 ниво доминиращи са яденето, пиенето и партитата. Отключването на 3 ниво е вече на степен физическа завършеност. Това е добре, но ако следващите духовни нива не са отключени, тези хора се превръщат в доминиращи, тирани, манипулатори.

Хората без отключена 4-тата група в ДНК-то им, ще останат психопати, тъй като при тях все още не е отключена способността на емпатия. Статистически това са 16% от обществото. Те не ще са способни на съчувствие, но се стрмят със всякакви средства да доминират и имат власт. Те ще усъвършенстват логиката, лъжите, манипулациите и заблудите до степен, където едва ли можеш да се усетиш какво правят. С други думи те могат да вършат най-голямото зло, а да мислиш че са най-добрите от всички. За съжаление досегашния свят е доминиран от личности на това ниво. Това е валидно за всички свери на живота - политици, банкери, дори и в религиите.

Нещо е заключило потенциала на нашето ДНК още в началото на човешката история

Имайте в предвид, че духовните и физическите нива, в идеалния случай, би трябвало да се развиват и отключват паралелно. Основния потенциал трябва да се отключи до 21 годишна възраст. Такива индивиди ще са здрави и способни да създадът здрави и любящи семейства.

Но след Грехопадението това не е така. Отделянето на пръвите предци от Бог е причината, защо потенциала на нашето ДНК остава неотключен до днес. Вместо зрели личности и взаимоотношения на любов и разбирателство, ДНК-то остава ограничено на много по-ниско, животинско ниво. Историята на войни, корупция, насилие и омраза е просто резултат от това.

От тук и нуждата от духовно възстановяване. Ако човек е отключил духа си на ниво Формиране, е отключено 4 ниво в неговото ДНК. Тогава той е способен да чувства емпатия, състрадава и има силното желание да помага на другите. Но без отключено 5 ниво (Истината), той е неспособен да чувства истината. С други думи липсва вертикалата - ориентира. Затова тези хора могат да бъдат емоционално нестабилни и често да се депресират. Те лесно съчувстват на грешната природа и желания на другите. Например, биха разглезили децата си, дори стимулирали егоистичните им желания от състрадание. Те биха изпитвали състрадание към неправилни и неморални поведения, като хомосексулизма, свободния секс, развода и т.н. Днешния Светски Хуманизъм и резултатната егоистична култура на свободен секс и разводи, са доказателство, че в най-високото ниво отключено в днешното общество е 4-то.

Но хората при които е отключен ДНК кода за истината, имат антена към правилно и неправилно. Те обичат правилното и състрадават с него, но към неправилното поведение чувстват само болка (болката която то причинява на Бог). Това е защото ДНК антената им за истината е отключена. Малцина са тези в днешния свят, при които това ниво на тяхното ДНК е отключено. Те често са преследвани, фалшиво обвинявани и дори убивани.

Достигаме съвършенство, когато всичките 6 нива на нашето ДНК са отключени. Последното 6 ниво, отключва пълния ни потенциал на Божии деца, на Божествената си природа. Тогава ставаме съвършенни индивиди и достигаме единство на дух и тяло.

Когато отключи 6 ниво на ДНК, човек става 'Храм на Бог', 'Едно с Бог' и чувства неговото сърце, като свое собствено. Неговите интелект, емоции и воля откликват директно на Божиите интелект, емоции и воля. Затова, такъв човек може да обедини целия свят, понеже чувства стойността на всеки и начина по който Бог работи чрез всеки човек.

Възстановяване на човешкото ДНК

Ако погледнем дори най-развитите хора на съвестта и религиозните лидери, виждаме, че почти никой не се е докосвал до това ниво. Вместо обединение и живот за другите, нации, учени и религиозни лидери, са се опитвали да доминират над другите чрез войни и сила. Биейки се в гърдите, че са по-добри от другите, само са доказвали, че духовните нива на тяхното ДНК все още не са отключени.

През историята физическите желания са доминирали над духовните, понеже те не са били отключени в нашето ДНК. Но сега сме на прага на голяма промяна. Живеем в епоха на сбълък между хората на фисичексото съзнание и тези на духа. Едните са доминирани от секс, храна и пари. Другите търсят ценностите на любовта, истината и доброто. Предстои да се отключи най-висшата степен на Единството. Единството ще стане на всички нива; дух-тяло; съпруг-съпруга, родители-деца, религия-наука, нации и космос (физически и духовен свят). Това ще е и момент на единението между Бог и човека.

Един единствен човек, в историята до днес, е показал, че неговото ДНК е напълно отключено. Това е единствения човек в историята отдал живота си за обединението и мира между всички религии, раси, нации и култури. Това е човека получил най-много преследване, оплюване и хвърляне 6 пъти в затвора, точно заради тази си обединителна дейност. Това е човека преследван защото е вдъхновил милиони да включват междурнародни, междурасови и междурелигиозни бракове - преодолявайки така историческите бариери, омраза и предразсъдъци, чрез истинска любов.

Това е човека, който спря по мирен път Студената Война (отнела живота на над 200 милиона). Прочетете, Кой сложи края на Комунизма? Нещо, което ЦРУ, САЩ и много други сили се опитваха да направят с военна сила, но не успяха. Това е човекът, чието учение разкри как да спрем конфликта между нашите дух и тяло, и да ги обединим; как да постигнем единство между съпруг и съпруга, родители и деца, чрез истинска любов.

Самото ДНК доказва, че този човек, Сан Мьон Мун, е Месията, Миротвореца, Обединителя, който човечеството и религиите са очаквали. Единствено неговата визия за мир има обединителната сила да промени света. Дори Библията ясно предсказва, че преди Второто пришествие, никой няма да може да сложи край на конфликта между духа и тялото.

Нужен е съвършен човек, в когото всичките нива на ДНК-то му са отключени, за да може да разкрие пътя за единство на всички нива - индивидуално, семейно, национално, световно и космическо (между физическия и духовния свят). Той вече дойде, само трябва да изучите Изпълнения Завет, който той разкрива за човечеството, да го разберете, практикувате и въплатите в живота си, за да отключите пълния потенциал и на вашето ДНК.
ДНК се влияе от думите ни
Прочетете още:
снимка
ЖИВОТЪТ: Случайност или "Интелигентен дизайн"

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии