7% не могат да се заразят със СПИНМоралът през поколенията обуславя и по-голяма генетична протекция от спин


Моралните хора имат по-голяма генетична протекция от спин. Изследване сочи, че 7% от българите не могат да се заразят със ХИВ вируса.


Само 7% от българите не могат да се заразят със СПИН по полов път поради генетична невъзприемчивост към вируса, показва изследване на Националния център по зараза и паразитни болести, започнало през 2000 г., информира БНР.

Най-сигурният метод за превенция, обаче, си остава сексуалното въздържание извън брака. За да запазят сърцето си чисто за един парньор когото да обичат и който да ги обич, на младите трябва ясно да им се каже, че свободните сексуални връзки ще разбият сърцата им. Свободният секс не е правилната подготовка за бъдещо щастие и разбирателство в брака.

Пропагандата на презервативи през последните 20 години бе успешна единствено за прокарване на Свободния секс, аморалноста и съсипване не семействата.

Изследване показва, че само 2 от 5 ХИВ позитивни не са използвали презерватив. Поради тези провали се наложи от "Безопасен секс" да преименуват секса с презерватив във "По-безопасен". Логиката е че той не гарантира протекция, но поне е по-безопасно отколкото никаква защита. Пропагандаторите на презерватива смятат, че децата така или иначе ще бъдат сексуално активни и следователно презервативът е единственото спасение.

Оказва се че не е така. В Щати в които се въведоха програми за сексуално въздържание рязко паднаха; ранната бременност, сексуалните инфекци и безразборните връзки. Много ученици днес се чувстват притиснати от представата, че ако не са сексуално активни то нещо не им е наред. Преподавателите с учудване установяват, че децата си отдъхват с облекчение когато разбират, че не е нужно да са сексуално активни. Нещо повече, чистотата на сърцето им е нещо ценно което трябва да запазят за своя бъдещ партньор. Почти всички деца са заявили, че биха желали и техния партньор да не е имал други връзки.

Образование на характера и подготовка за бъдещ успешен брак, това е от което децата се нуждаят.
Сходни теми:

Ранните сексуални връзки водят до сериозни последствия...

Семейството е училище на любовта
ЕНДОРФИНИТЕ помагат на ЛЮБОВТА
Сексуалната вярност на родителите е важна за детето
Презервативът не е безопасен: 17% провал
БЕЗБРАЧИЕТО И СВЕТОСТТА НА БРАКА

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии