Световен фестивал за мир: Синът на д-р Мун

Синът на д-р Мун, Хьонг Джин Мун организира Световния фестивал за мир

СВЕТОВЕН ФЕСТИВАЛ ЗА МИР

Синът на д-р Мун организира Световния фестивал за мир. Това Движение за мир раздвижи цели нации

Световния фестивал за мир цели да вдъхнови лидерите от всички сфери на обществения живот както и самото общество за нов порив и визия в усилията за мир.


Синът на д-р Мун организира Световния фестивал за мир в десетки нации по целия свят. В Парагвай зала за 25 хиляди души не бе достатъчна. Хората показват толкова огромен интерес.

Министърът на туризма заявява: „Целия Парагвай се интересува от това събитие, а тази зала е прекалено малка и трябва да има готовност за препълване.” Полицията блокира движението на колите цели десет пресечки, нещо което не е правено никога в историчта на нацията. Дори при Папското посещение това не се е случвало.Само опашката за билети се проточва над двадесет пресечки със десетки хиляди чакащи. Дори и когато вали и през ноща чакащите остават, само и само да могат да присъстват на събитието. Вестниците правят снимки от хеликоптер на този невероятен прецедент.

„Никога в историята на Парагвай не е имало подобно събитие. Това Движение за мир раздвижи цялата нация”, коментира един от националните вестници. Фестивалите за мир по цял свят довеждат десетки и стотици хиляди до вътрешна промяна и огромна надежда за бъдещето.

Фестивал за мир - Монголия"Най-успешната нова религия"
Изпълнителния директор, на Института за изучаване на Американските религии, Гордън Мелтън, нарича движението на преп. Муун, „Най-успешната нова религия на миналия век.”

Муун: Глобален Гражданин на Мира
Световни лидери свидетелстват за Преп. Муун
БОЖЕСТВЕНИЯ ПРИНЦИП: Учението на преп. Муун
Муун, Мун: Проекти за мирПътя към мира "The Path of Peace"Сенатор Амос Броун: "Той бе винаги неразбран. Същото се случи и с Мартин Лутер Кинг, което се случва и с д-р Мун." Посланието му за мир заплаши тези които са религиозно тесногледи. Някои му отвръщат с нетолерантност, но той продължава да прегръща лидери от всяка вяра, инвестирайки себе си и движението си за да обедини общностите на вярата.

"Той е човек с визия, но и с желанието и способността да направи тази визия реалност. Има и други религиозни традиции които имат средствата, но нямат волята и желанието, но д-р Мун определено е много твърд в решеността си."

Джон Уинфрей, Старши пастор в Баптистката църква: "Той може да обича хората които не се съгласяват с него. Това е нещо голямо. Има много малко такива духовно велики хора, които могат да прегърнат някой с абсолютно противоположна вяра и да говорят с него."
мун, мун сан мьон, империята на мун, преподобния сан мьон мун, секта муун мун

Пастори свидетелстват, Политици за Муун, Теолози за Муун, Империята на Мун, Християни за Муун, ООН за Мун, Лъжливи митове, Комунистите за Мун,

Международните бракове премахват бареиерите
Синът на д-р Мун, Хьонг Джин Мун организира Световния фестивал за мир

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии