Муун: Глобален Гражданин на Мира

Муун, Секта Муун, Империята на Мун, Мунисти, Сектата на Муун, Църквата на Муун, Църква Мун, Учението на Муун,

Муун: Глобален Гражданин на Мира
Над 3000 лидери на Корейското общество и почти 200 световни делегати се събраха в Южна Корея, за да честват живота на Преподобния Муун и отдадът признание на постиженията му във всички области на обществения живот. Те празнуваха издаването на биографичните спомени на д-р Муун, "Глобален Гражданин на Мира".

Преподобния Муун е глобален пионер на мира преминал през нечовешко и свирепо преследване и критика за да вдъхнови днес световните лидери за установяване на нова Култура на любовта. Д-р Муун работи целия си живот за създаването на мостове на разбирателство между религиите и културите. Ние се нуждаем от истинска любов и истински семейства в които тя да се възпитава, за да изгрее новата епоха на мир, заявява той.Президентът на Албания, Алфред Моисиу: "Всички разпознаваме д-р Мун като всеобхватен лидер, който не може да бъде ограничен до една област на дейност... обхваща социалните сфери на религията, културата, икономиката, политиката, медиите... за да доведе осъществяването на Едно Световно Семейство с център Бог."

Говорителят на парламента на Филипините, Джозе Де'Венециа Младши: "Тези политически и религиозни конфликти, неразрешени от векове... независимо дали между Будисти и Мюсюлмани в Южен Тайланд или тези в Непал... тези борби които продължават по целия свят. Ето защо това предложение на преп. Мун да създадем мерждурелигиозен съвет в Обединените Нации трябва да се осъществи."
Муун, Секта Муун, Империята на Мун, Мунисти, Сектата на Муун, Църквата на Муун, Църква Мун, Учението на Муун, Последователите на Мун

човечеството трябва да преодолее минали тесногледи настроения Още

Най-успешната нова религия на миналия век

снимка
ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДОНО СЕМЕЙСТВО

Божествения Принцип на ЛЮБОВТА


Семейна федерация: Към революция на сърцето

Муун, Секта Муун, Империята на Мун, Мунисти, Сектата на Муун, Църквата на Муун, Църква Мун, Учението на Муун, Последователите на Мун

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии