Прогнозите за края на света на Ванга и 2012 г.

2012 ванга, ванга пророчества, предсказанията на баба ванга, края на света според ванга, баба ванга предсказания, пророчества, ванга предсказания, 2012
Ясновидката Ванга
Прогнозите за бъдещето на Ванга и 2012 г.


Винаги съм се удивлявала на простичкия, но естествен начин по който Баба Ванга казва нещата. А чувстваш колко интуитивно доствоверно и точно усеща направленията. Прилича ми на прогноза на времето - Да, и то доста точна прогноза! Ванга е уникална! Например, от къде преди толкова години Ванга, сляпа жена, е предвидяла, че "Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне." Разбира се, че духовния свят и е показал бъдещите тенденции. Точната интуиция на Българската пророчица и ясновидка, че ще открием нова енергия, идваща от слънцето вече се сбъдва: Сега учените откриват толкова много нови възможности в тази насока - Хелии 3, слънчеви батерии, които можеш да залепиш на всяка повръхност и т.н.

Ванга много точно е предвидяла развитието... новата енергия от слънцето, свръх бързите влакове и как те ще променят коренно живота на хората към Мир и разбирателство. Но тя говори и за месиянска фигура, човек който ще подпише вечния мир на земята.

Някои казват, че Ванга не е никаква пророчица а продукт на малоумието,и психическата лабилност на Людмила Живкова. Че в последствие е била използвана от комунистическата пропаганда за нейните престъпни нужди. И наистина без застъпничеството на Людмила Живкова е трудно да си обясним, как атеистичния - отричащ духовното комунизъм, позволи Ванга да работи безпрепятствано.

Но Баба Ванга, Българската ясновидка и пророчица, наисти е с духовно отворени сетива от детството си. С какъв духовен свят тя е контактувала е друг въпрос. Факта е че наистина помагаше на много хора и силно вярваше в Бог. Колкото и да контролираха комунистите тези послания бяха в разрез с отричащата Бога и духовния свят Марксистка идеология.

Предсказанията на Българската пророчица за бъдещето наистина ни шокират с точността си. По думите на Ванга, "През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето" - световна магистрала и свързване на всички столици със свръхбързи влакове на магнитни възглавници. Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие, предсказва Ясновидката. Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месиянската личност, която ще дойде. Също от нейните пророчества е ясно, че той идва като миротворец да установи мир за човечеството. Или, както тя се изразява, "Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата".

Кой е този описан от Ванга миротворец? Той ще дойде от Изток, ще донесе новата обединяваща религиите истина, в началото ще бъде преследван, неразбиран и фалшиво обвиняван.

Този Миротворец и Обединител е описан и в пророчествата на Нострадамус, Тамара Глоба, Библията, Корейските пророчества, Книгата на Енох, Леонардо Да Винчи и много други. Всички те, както и календарът на Маите отбелязват, че 2012 година ще бъде преходната за човечеството. До тогава човечеството трябва да разбере кой е той и да последва неговото водене за да постигне траен мир и коренно разрешение на проблемите с глада, бедността, корупцията, аморалността... От там на татък ще видим изгревът на нова епоха на мир и разбирателство. Както Ванга предрича „Очаквайте промени към добро”, "Религиите ще се обединят", мирът ще се установи на земята, хората ще разберат съществуването на духовния свят. "След 2000 г. няма да има потоп. предстоят ни мир и благоденствие". Но човечеството трябва да познае и слуша Месиянаката личност.
2012 ванга, ванга пророчества, предсказанията на баба ванга, края на света


Нарастващи напрежения между християни и мюсюлмани - сега човечеството трябва да преодолее
минали тесногледи настроения Още

СЕМЕЙНА ФЕДЕРАЦИЯ: Д-р Мун
Най-голямата масова сватба
Нострадамус и Ванга

Божествения Принцип на ЛЮБОВТА
ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДОНО СЕМЕЙСТВО
ТУНЕЛ НА МИРА и СВЕТОВНА МАГИСТРАЛА
2012 ванга, ванга пророчества, предсказанията на баба ванга, края на света според ванга, баба ванга предсказания, пророчества, ванга предсказания, 2012

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война

Прочети:
Кой унищожи Комунизма
Прочети: Автобиография на д-р Мун

Вашингтон Таймс
е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка в периода на Студената Война; Силно уважаван за политиката си в подкрепа на Семейните стойности.

Най-четените статии