HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Атеизма е остарял и на изчезване

Тесногледите предубеждения на атеизма. 90% от човечеството са вярващи
Тесногледите предубеждения на атеизма
Атеизма е остарял и на изчезване

Днес учените успяха да създадат карта на излъчването запазило се от момента на зараждането на Вселената.

За изненада на всички, появат на звездите се оказа по точен и закодиран ред - достатъчно доказателство за съществуването на разумно водене при появата им.

Астрофизиците виждат в това ˝пръста на Господ˝, както го наричат в статията си ˝Послание от небето˝. Генетиката разкри невероятния модел по-който функционира и се репликира ДНК.

Оказа се че животът е резултат на невероятно сложно и гениално програмиране, а не случайност, както механистичната наука на 19 век смяташе.

В същото време, от 60-те години насам, сме свидетели на масова пропаганда срещу вярата, в полза на аморалността и свободния секс. Това доведе след себе си до невероятна разруха в семейните устои и от там в морала на младите, увеличение на престъпността, самоубийствата и наркотиците.

Продукциите на Холивуд които са за вярата винаги са се ползвали с най-голям успех. Проверете статистиките, към 90% от хората на земята са вярващи и това не е случайно. Само материалисти с абсолютно запушено сърце не са способни да усетят Твореца зад хармонията и красотата на творението. Но въпреки това, с разрастване на Марксическото влияние през 60 години, виждаме как Университетите и Холивуд целенасочено прокарват атизъм, хуманизъм и негативен образ за вярата и вярващите. Тази тенденция продължава дори с цената на големи финансови и социални загуби.

Неверието е също вяра, но тя съответства по-скоро на низшите матерялни вярвания от миналото, в идоли (днес пари), отколкото на развитите религии, които са носител на морални ценности. Преди идването на християнството оргиите, убийтвото на деца, кражбите и извънбрачния секс са били нещо нормално. След заливането на света с материалистичното, атеистично, Марксистко влияние човечеството рязко се връща с десетилетия назад в моралното си развитие. Философското оправдание на материализма и отричането на Бог днес се оказва бариера за научното и моралното развитие на човечеството към един по-добър свят.

Изследване на един от най-глемите психоаналитици на съвремието, Абрахам Маслоу, показва че има една причина за неверието. Работейки с хиляди хора той установява, че невярващите също са имали преживявания подсказващи им за съществуването на Бог и духовния свят. Но поради атеистичните си убеждения наложени им от детството, те винаги са ги пренебрегвали в усилието да бъдат "нормални".

Водени от тази тесногледа логика атеистите себе-центрирано заключават, че 90% от човечеството са полудяли - понеже са вярващи. Скорошен радио коментар определи това по следния начин:

Атеистичното отношение което виждаме в Европа е вече остаряло и по-скоро е архаично. Те не осъзнават, че са изчезващо малцинство. Статистически вярващите хора на земята са преобладаващия брой, а Европа започва да прилича на динозавър от миналото.

Защо е така? Не сте ли забелязали, че на човек който отрича вярата никакви доводи не му помагат. В стремежа си да бъдат "нормални", като не вярват в неща като Бог, те съзнателно и подсъзнателно отхвърлят всеки аргумент като заплаха и лудост. Съвремените научни открития също се определят от тях като лудост. Така те обричат себе си на невежесто, не желаейки да приемат нови факти и разширят кръгозора си.

В същото време виждаме, че всички велики учени, след като разберат в детайли как работят атомите, клетките и космоса... откриват на всички тези нива достатъчни и недвусмислени доказателства за съществуването на Бог-Творец-Създател зад невроятния ред и красота на творението. Разбира се това не е накакъв си старец с брада, а Първопричината-Творец, която е в центъра на вярата на всяка една от основните религии. Ето защо е глупаво и егоистично да твърдим, че този Бог принадлежи само на нас, нашата религия, нашата раса и т.н. Бог е Създател и Родител на цялото човечество и той е изразен в цялото си творение.

Апостол Павел доста точно го е казал преди 2000 години. Той уточнява как можем да опознаем Бога в Римляни 1:20: "Защото онова, що е невидимо у Него, сиреч, вечната Му сила и Божественост, се вижда ясно още от създанието на света чрез разглеждане на творенията; тъй че те са неизвиняеми." Ето защо, колкото повече науката опознава как светът е устроен, толкова повече тя се приближава до опознаването на Твореца - Първопричината на всичко.

Визуализация на ДНК доказва съществуването на Бог
Ще строят Световна магистрала
ВИНОВНИКЪТ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ

ЩАСТИЕТО ОТ ЛЮБОВТА
СРЕЩИ В ДУХОВНИЯ СВЯТ I
Какво ни донесе "Светския Хуманизъм"?
Подкрепете усилията на Семейната Федерация за Световен Мир - НПО със специален статут в ООН.

Свържете се с нас:
Посолство на Мира,

Ул. Г. Бенковски 25, София
Тел: 02/ 983 2148
Скайп: FFWPU-BG

worldofheart@gmail.com

Тесногледите предубеждения на атеизма. 90% от човечеството са вярващи

39 comments:

  1. Бе то и аз вярвам в бог, но в никакъв случай в тоя лудия бог от библията, така че вярата в бог и вярата в неква масова религия са две съвсем различни неща

    ReplyDelete
  2. Лелее пак съм демоде! Трябва да се поправя и да стана модерен и набожен ..?! Статистиката показва ли колко от тези "набожни" люде живеят в третия свят? И случайно ли колкото по труден е живота толкова повече хора търсят утеха и сила във вярата? Аз предпочитам да вярвам в себе си , собствените си сили и хората около мен , не да се уповавам на "висши" разуми. Пък нека съм тесноглед.

    ReplyDelete
  3. По-глупаво съждение за ограничеността на атеистите на бях чел. Които го е превел това май е на хонорар, а който го е написал - е част от кампанията "brainwashing"....

    ReplyDelete
  4. АтеизмЪТ е остарял ,навярно. Има обаче религии , като моята лична,неповторима и единствена религия. Аз съм единственият - пастир и паство едновременно.

    ReplyDelete
  5. Никога няма да проработят такива скалъпени текстове. Когато твърдиш, че нещо е базирано на статистика, я цитираш в пълнота и посочваш източника, за да може да бъде проверен.

    ReplyDelete
  6. Mного от коментарите шокират с невежеството относно статистическото разпределение на човешкото население. Неща които би трябвало да са добре известни на средо образования човек се оказват шок и дори се опитват да твърдят, че са неверни.

    Но нека зададем друг въпрос. Освен Европа, и Комунистическите режими където религията е все още забранена - къде другаде съществува отношението което виждаме в по-горните коментари???

    В САЩ например, свободно може да се говори за вяра, за Бог - дори и политиците постоянно го правят. Но в Европа не е прието. В много източни страни, които сега стават икономически най-бързо развиващи се, откриваме, че вярата и политиката не са разделени както на Запад.

    Всеки който е запознат малко с историята му е ясно, че с разрастването на Марксическото влияние след 45 г. виждаме паралелно и огромна деградация в морала. Разводите нарастват с няколко стотин процента. Наркотиците, младежката престъпност и самоубийства също... Всичко това е резултат на материализма и атеизма.

    Но ще посоча още еда ужасна страна на атеизма. Коя от трите световни войни доведе до най-много жертви? Студената Война!

    Водена от Абсолютния философски оправдан атеизъм - Материалистическата Диалектика (Развитие чрез насили - революция) доведе до смъртта на 150 милиона в мирно време.

    Това си е чист геноцид. Атеизма не може да измисли нищо по-добро. Той не признава нито вечната духовна същност на хората, нито съществуването на Бог пред когото да отговарят за мръсните си убийства. Напротив, убийците бяха издигнати като герои и патриоти. Умните, напредничавите, различните, вярващите, бяха хвърляни в концентрационни лагери и убивани. Браво на вас атеисти - имате прекрасна традиция!

    ReplyDelete
  7. всъщност повечето войни са се водили в нечие божие име, сам йеова в стария завет ги е насъсквал еврейските племена едно срешу друго и е заповядвал да се изколят всички мъже до крак, а за жените и децата - робство - ама бог, а?:)

    ReplyDelete
  8. "Ако не беше религията,нямаше да има невежи"

    Джордано Бруно (1548 — 1600), италиански поет и философ, привърженик на пантеизма. Обвинен от римската инквизиция в ерес и изгорен на клада.

    ReplyDelete
  9. „Най-трудно е да се отговори на въпрос, на който отговорът е очевиден.“

    Джордж Бърнард Шоу (1856-1950) е ирландски драматург и носител на
    Нобелова награда за литература (1925).

    ReplyDelete
  10. Масла, провери как се гаврят в youtube със сектантите, правят ги за смях, просто тук нормата е една (на балканите сме в каменната ера), а на запад е друга. В ерата на масовата информация религията загива, защото не може да защити лъжите си в честна дискусия интернет пространството. Разчита единствено на цензурата и манипулациите.

    http://www.youtube.com/user/Thunderf00t#p/a/u/2/0Rqw4krMOug

    (Тоя коментар няма да види бял свят сигурно, но поне и автора само да го прочете няма да е зле)

    ReplyDelete
  11. Това видео е голяма измислица. Аз не познавам дете което вярва в Дядо Мраз. Всяко дете знае, че това е само приказка.

    Но е вярно, ефекта върху съзнанието на малките деца от рекламната пропаганда на свободен секс, игри и филми пълни с насилие -- това е нещо сериозно и това безумие трябва да се спре.

    Но кой прави тази опасна за децата пропаганда? Атеисти, които нямат морални ценности не ги интересува последиците. Кои са тези които искат да спре това безумие? Вярващите и моралните хора.

    Следователно говорим за битка над детското съзнание. Опасната за детското съзнание секта днес е светския хуманизъм.

    Прочетете: Най-опасната секта днес: Хуманизмът

    http://marxerrors.blogspot.com/2010/03/blog-post_09.html

    Както пише Тим Ла-Хей в книгата, Битка за съзнанието, "Повечето злини в света днес могат да се проследят до Хуманизма

    ReplyDelete
  12. Цитирам: "появата на звездите се оказа по точен и закодиран ред - достатъчно доказателство за съществуването на разумно водене при появата им." По повод на това твърдение ще кажа следното нещо: този ред е следствие от съществуващите закони в природата и изобщо в цялата Вселена, което ще рече, че всичката съществуваща материя е в постоянно уравновесяване, дори и енергията, всъщност всичко което се съдържа в космоса. Всичко се стреми към баланс и равновесие. Това е присъщо на всяка химична реакция, а какво се звездите, ако не една свръхголяма верига от взаимодействия, която е подчинена на тези закони, без които иначе би имало хаос, а не ред. Действително тези закони непрекъснато се борят с хаоса. И не виждам защо от въпросния ред да следва, че това е дело на Творец, сиреч на Бог. Просто не е основателно.

    Освен това неверието не винаги означава липса на морал и нравствени ценности. Те се придобиват като се опознава света и се използва разума, който да даде ред на чувствата, защото те са спонтанни и съобразени с първични инстинкти, което изобщо не е лошо. И тук се намира този мотив за уравновесяване - разум и чувства.

    В статията се твърди също, че хората, които отричат вярата, се страхуват и не желаят да приемат дори новите научни открития. Това е чиста заблуда. Именно опознавайки новите открития, те намират причини да твърдят още по-усилено, че Бог е измислица и "нужда" на въображението.

    ReplyDelete
  13. Интересно как хората правим прибързани заключения.

    Имаше съдебни дела в няколко Щата, понеже за да не се оспорвал Дарвинизма не се позволяваше учителите да изнасят нови научни данни.

    В Бог вярва по-голямата част от човечеството. Вярата се основава най-вече на лични преживявания с Бог и духовното. Та се твърди че това е измислица е нелепо.

    Изследвания на един от най-големите съвременни психолози, Абрахам Маслоу, открива, че дори невярващите са имали духовни преживявания, но поради погрешните си концепции просто не искат да ги приемат.

    ReplyDelete
  14. Атеистът освен, че не вярва в Бог той не вярва дори в себе си. Мисли си, че всичко вече е измислено и той, като съвсем случайна комбинация от гени (не е гений), не е нищо повече от своето поколение но е много повече от онези, които са имали злощастието да се родят по-рано и ще се огорчи като "порасне". Обикновено се пробутва едно твърдение на Едисон: "Геният е 1% талант и 99% труд", което е напълно опровергано от Тесла.
    Само вярващият може да бъде смел и да има ясна цел в живота, различна от това да запази собственият си живот и благосастояние. Е това не би се харесало на някои... (виж http://dion.free.bg )

    ReplyDelete
  15. Ще допълня нещо по темата- което доказва, че истината е в християнството. Чувал съм (от сигурни източници), че 100% от днешните (а предполагам и - въобще) учени (освен предполагам ако на някои от тях са платили и т.н) знаят (със 100% сигурност), че мъртвата природа (материя и т.н) не може да създаде жива (животни-а също и хора) на планетата Земя (а също и ако има живот на други планети дори извънземни-видимо е че те не могат да се появят сами, ако няма кой да ги създаде) , дори и като най-прост едноклетъчен организъм, а за толкова години (а дори за милиарди години всичко това пак е невъзможно) виждаме, че едноклетъчните организми не еволюират в двойно клетъчен организми (влечугите не еволюират в бозайници, птици и насекоми; толкова - растения, дървета, треви, храсти,плодове,зеленчуци и т.н - не еволюират към по-висши) и т.н по тази верига), а също и че гравитацията на Земята (и въобще) е природен феномен (за което пише в английската уикипедия на тема "Gravitation"), тоест няма (сигурно и логично как това става от - само себе си) научно обяснение (за гравитацията). Днес на много места в Интернет и т.н - това се признава . В английската уикипедия на тема "World Turtle", "World Elephant", "Shesha" и "World Serpent" (с посочени сигурни места от където са били взети написаните там неща) от които се разбираше, че според индуски , китайски, Native American (аз мисля-индиански в Северна и Южна Америка) митологии (а от някъде прочетох и за зороастризма и корейската и будистката митологии) и т.н- планетата Земя се крепи на костенурки, слонове и т.н. Аз съм чел, че Ancient Jain и будистката космология приема, че Земята е на диск, състояща се от четири континента, групирани около една централна планина (връх Меру) като венчелистчетата на цвете. Един външен океана заобикаля тези континенти. Тази гледна точка на традиционните будистки и Jain космология изобразява космоса като огромен, океански диск (на големината на малка планетарна система), обградени от планини, в които континентите са определени като малки острови. Аз прочетох в "Encyclopaedia Britannica" (онлайн в Интернет) на тема "Hindu and Buddhist mythology" че те имат (според мен така се разбираше) обща митология (предполагам с общи научни и т.н грешки) а подобни неща (за научни и т.н грешки) с посочени сигурни места от където са били взети написаните там неща се разбираха и от английската уикипедия на тема "Japanese mythology" и в WikiIslam -с посочени сигурни хадиси и места в Корана от където е било взето това (но освен това във WikiIslam има статии и неща които са нещо като статии от вестник и т.н-несигурни като източник на данните (видимо несигурни, силно пресилени, измислени и неверни като съдържание)-които сякаш искат да искарат исляма по-зле отколкото е-примерно, че мюсюлмани вършели престъпления (с или без причина) към не мюсюлмани и т.н) -има много такива за исляма-а и въобще ако човек напише в Интернет нещо на тема "научни грешки в Корана/хадисите" на който и да е език-индонезийски, арабски, персийски, хинди, китайски, турски и т.н ще му излезе огромен списък с неща на които би се смяло и малко дете.

    ReplyDelete
  16. Сега пиша от Аржентина. Лошото според мен е, че днес може би основата от мъжете под 40-50 години са импотентни или гей- а мъжете с по- тъмни кожи, оцеляват от гей проституция.....А работни места останаха главно в сферите на търговията и услугите- понеже заводите и т.н бяха затворени.

    ReplyDelete
  17. Ще изпратя моя коментар отново с уточнения. Написаното тук в първия коментар (и други подобни) според мен е богохулство.На много места в Интернет (като http://istinski.blogspot.com/2008/10/blog-post_12.html) и т.н пише, че теорията на Чарлз Дарвин е отдавна опровергана от съвременната наука. Също съм чел, че- в Теория на Големия взрив и т.н -не става ясно, как се е появила Вселена в началото, как се е появила температурата във Вселената ,как се е появила първата молекула (и това от което молекулата - е била съставена) и/или молекули и т.н във Вселената ( без да има кой да създаде тях)- защото видимо нещо съществуващо не може да се появи от нищо- Вселената не може да се появи сама от нищо, нито материя е създала материя (защото и материята трябва да създаде някой)- Вселената може да бъде създадена само от нещо, което е съществувало винаги (иначе винаги ще се питаме- а кой е създал него, а него и пак ще стигнем до извода, че в началото трябва да има нещо, което е съществувало винаги без някой да го е създал) преди Вселената (без някой да го е създал) и то нещо, което не е материя (защото и материята трябва да създаде някой)- така, че единствения възможен вариант е Вселената да е създадена от Дух, който е съществувал винаги (без някой да го е създал) и винаги ще съществува- както в Библията е описан Бог .

    ReplyDelete
  18. Допълвам и-Чувал съм (от сигурни източници), че 100% от днешните (а предполагам и - въобще) учени (освен предполагам ако на някои от тях са платили и т.н) знаят (със 100% сигурност), че мъртвата природа (материя и т.н) не може да създаде жива (животни-а също и хора) на планетата Земя (а също и ако има живот на други планети дори извънземни-видимо е че те не могат да се появят сами, ако няма кой да ги създаде) , дори и като най-прост едноклетъчен организъм, а за толкова години (а дори за милиарди години всичко това пак е невъзможно) виждаме, че едноклетъчните организми не еволюират в двойно клетъчен организми (влечугите не еволюират в бозайници, птици и насекоми; толкова - растения, дървета, треви, храсти,плодове,зеленчуци и т.н - не еволюират към по-висши) и т.н по тази верига), а също и че гравитацията на Земята (и въобще) е природен феномен (за което пише в английската уикипедия на тема "Gravitation"), тоест няма (сигурно и логично как това става от - само себе си) научно обяснение (за гравитацията). Днес на много места в Интернет и т.н - това се признава . В английската уикипедия на тема "World Turtle", "World Elephant", "Shesha" и "World Serpent" (с посочени сигурни места от където са били взети написаните там неща) от които се разбираше, че според индуски , китайски, Native American (аз мисля-индиански в Северна и Южна Америка) митологии (а от някъде прочетох и за зороастризма и корейската и будистката митологии) и т.н- планетата Земя се крепи на костенурки, слонове и т.н. Аз съм чел, че Ancient Jain и будистката космология приема, че Земята е на диск, състояща се от четири континента, групирани около една централна планина (връх Меру) като венчелистчетата на цвете. Един външен океана заобикаля тези континенти. Тази гледна точка на традиционните будистки и Jain космология изобразява космоса като огромен, океански диск (на големината на малка планетарна система), обградени от планини, в които континентите са определени като малки острови. Аз прочетох в "Encyclopaedia Britannica" (онлайн в Интернет) на тема "Hindu and Buddhist mythology" че те имат (според мен така се разбираше) обща митология (предполагам с общи научни и т.н грешки) а подобни неща (за научни и т.н грешки) с посочени сигурни места от където са били взети написаните там неща се разбираха и от английската уикипедия на тема "Japanese mythology" и в WikiIslam -с посочени сигурни хадиси и места в Корана от където е било взето това (но освен това във WikiIslam има статии и неща които са нещо като статии от вестник и т.н-несигурни като източник на данните (видимо несигурни, силно пресилени, измислени и неверни като съдържание)-които сякаш искат да искарат исляма по-зле отколкото е-примерно, че мюсюлмани вършели престъпления (с или без причина) към не мюсюлмани и т.н) -има много такива за исляма-а и въобще ако човек напише в Интернет нещо на тема "научни грешки в Корана/хадисите" на който и да е език-индонезийски, арабски, персийски, хинди, китайски, турски и т.н ще му излезе огромен списък с неща на които би се смяло и малко дете. А също много интересни неща прочетох за противоречията в Корана и хадисите на теми "Contradictions in the Qur'an - WikiIslam" и "Contradictions in the Hadith - WikiIslam" от тема "Contradictions and Errors - WikiIslam" и там някъде най-отдолу имаше подтема даваща право на мюсюлманите да отговорят на противоречията (а в друга статия и на научните и т.н грешки в тях) в тях, но те (а също и в другата статия за научните и т.н грешки в тях), го правеха с малка част от противоречията и то с твърде слаби, несигурни и силно съмнителни аргументи .

    ReplyDelete
  19. Допълвам и-Само ще напиша нещо важно за мъчениците в християнството (а за това пише и в уикипедия на тема мъченичество- и за други религии) - Знам, че освен като мъченията и убийствата с из.вратени, сад.истични, гн.усни, отв.ратителни и т.н подробности-за някои от тези светии (християнски мъченици) е описано (в техните жития) че те е можело да избягат-но те са предпочели да умрат като мъченици (и понякога че те сами-са се помолили да ги убият за-да влязат в небесното царство) или че самите те светии (християнски мъченици) сами са се подлагали на-глад, тежки условия и физически мъчения и т.н и всички неща описани-за тях са като техен подвиг за който те са получавали "мъченически венци". Понякога пише, че житието на някой светец (християнски мъченик) е описано от случаен човек (като се дава само неговото име) наблюдавал подвига на светеца (християнския мъченик) което видимо не е убедително доказателство -а в повечето случаи-не пише кой е автора на житието на някой светец (християнски мъченик). А всичко това не само противоречи на всички книги (със сигурен автор) в Библията но и на здравия разум. А чудото на благодатния огън (видимо няма как да го направи човек) на Великден в храма в Йерусалим (понякога в България са го показвали по националната телевизия, а мисля и в Интернет-има запазени такива записи) и написаното в глава 40 стих 22 (от книга на пророк Исая-в Стария Завет) "Онзи, Който седи над кръга на земята.."-а пророк Исая е живял 8 в.пр.н.е, а 1-та хипотеза, че Земята е кръгла е от 3 в.пр.н.е от Аристотел; и в книга Битие (от Стария Завет) в глава 2 в стих 6-е казано, „но пара се издигаше от земята та напояваше цялото лице на земята.”-тоест, че дъжда се образува от земна пара (много преди, да се появи 1-та хипотеза за това). На места в Интернет на английски език и т.н пише, че все повече научни, исторически и т.н факти, археологически разкопки и т.н - доказват Ноевия потоп, разрушението на Содом и Гомор (и други неща описани в Стария и Новия Завет). Знам за случай на физически болно момиче, което е оздравяло (още на сутринта) след като е спало една нощ в женския манастир "Свети Пантелеймон" в България. -показва (ясно-за всеки средно интелигентен човек), че истината (от всички религии) е в християнството. Знам за хора (езичници и т.н от Азия, атеисти от Европа и т.н) които след всички прочетени тук и т.н неща се убедиха напълно, че истината от всички религии и т.н - е в християнството. Пиша, това уточнение, само на базата на нормалната логика. Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро по начини, които Бог реши.

    ReplyDelete
  20. дано по-скоро света се оправи и промени към добро- и да има мир по Земята и добра работа за хората и щастлив и добър живот за хората....

    ReplyDelete
  21. Уточнявам, че- Само ще напиша нещо важно за мъчениците в християнството (а за това пише и в уикипедия на тема мъченичество- и за други религии) - Знам, че освен като мъченията и убийствата с извратени, садистични, гнусни, отвратителни и т.н подробности-за някои от тези светии (християнски мъченици) е описано (в техните жития) че те е можело да избягат-но те са предпочели да умрат като мъченици (и понякога че те сами-са се помолили да ги убият за-да влязат в небесното царство) или че самите те светии (християнски мъченици) сами са се подлагали на-глад, тежки условия и физически мъчения и т.н и всички неща описани-за тях са като техен подвиг за който те са получавали "мъченически венци". Понякога пише, че житието на някой светец (християнски мъченик) е описано от случаен човек (като се дава само неговото име) наблюдавал подвига на светеца (християнския мъченик) което видимо не е убедително доказателство -а в повечето случаи-не пише кой е автора на житието на някой светец (християнски мъченик). А всичко това не само противоречи на всички книги (със сигурен автор) в Библията но и на здравия разум.

    ReplyDelete
  22. Пиша от чужбина: Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща.

    ReplyDelete
  23. Атеизма е остарял и на изчезване. Да!
    В 20 век атеизма доведе до най-ужасните войни за империално господство. Но третата световна война бе най-страшна - Студената война. Комунизма-Марксизма е ужасяваща атеистична философия, оправдаваща революциите, убийствата и насилието. Отричайки Бог и съвестта, те издигнаха една абсолютно материалистична, атаистична философия, която доведе до 200 милиона жертви в мирно време. Ако Маркс искаше да е коректен, трябваше да признае, "Атеизма е опиум за народите".. и винаги е бил.

    Но на изчезване ли е атеизма и материализма. Ако погледнем най-новите научни изследваниш в квантовата физика и квантовата медицина, ще видим че място за материализъм и атеизъм в близкото бъдеще не може да остане. Днес науката доказва съществуването на Интелигентен Творец, повече отколкото религията.

    ReplyDelete
  24. Аз съм чел (не знам дали написаното там е било вярно- но предполагам- че е вярно) че това за женската хомосексуалност (лесбийство) и за бисексуалността (и при двата пола) е най-вероятно лъжа (без реални доказателства, че съществува наитина) -правена с компютърни и прочие монтажи в порнографията- както и по-принцип в извръщенията в порнографията- филми, снимки и прочие (понякога и с хора с по-тъмни кожи направени с монтажи и прочие- да изглеждат на бели хора), и платени и нагласени неща в шоубизнеса и прочие- но мисля, че особенно от последните 20-тина години някои жени са си купували и са ползвали дилдо вагинално (докато са сами в стаята си и никой не ги вижда) може би заради липсата на хетеро мъже (особенно от последните 20-тина години) дори и по реклами и т.н вечер това предлагат на жените и може би и на гей мъжете (някои от които може би ползват дилдо- но анално- все пак те са гейове).А също най-вероятно ако има наистина жени, които да правят (или да са правили (анален и/или орален секс (по какъвто и да е начин- с каквото и да е и т.н)- то те са най-вероятно жени с по-тъмна кожа от ромски произход (и/или други жени с по-тъмен цвят на кожата). Изнасилванията и проституцията при мъжете днес може би нарастнаха- погледнете само Елтън Джон и Рики Мартин -и двамата са женени за мъже и имат по 2-ма сина с мъжете за които са женени (не знам кой ги е родил -и прочие подробности) - а да не говорим колко момченца по света (особенно от 90-те години на 20 век- до днес) от деца- отраснаха отгледани от гей двойки- дори единия да е бил травестит (някои от тях може да са гей простатуирали и от малки момченца- и да са ставали жертви на насилие и прочие) и помислете си, колко от тях са хващали СПИН и какво ли не- и колко от тях са доживели и до 20-ия си рожден ден- това е нещо отратително и наистина света трябва да се оправи от всички лоши неща, с които е пълен- но не бих съветвал и желал бой, насилие и такива методи- а и всичко е в ръцете на прокурорите и прочие.

    ReplyDelete
  25. Може би тия по върховете- и то на света- които командват всички държавници и прочие /може би те стоят зад това- да оставят народите без работа /особено от 1995-1996 година/ като затварят заводите ТКЗС-тата, дори интелектуалните професии, може би дори миньорите и прочие/ а в същото време се увеличава гей културата, пропагандата /дори от малки момченца/ и прочие- водят /може би умишлено/ до ликвидиране и на големи човешки групи- /аз мисля, че при тъмнокожите хора- мургави роми, негри и дравиди- няма разлика като деградация и при мъжете, жените и децата /аз мисля, че всички те заедно са на едно ниво с гей мъжете /оцеляващи често от гей проституция, порно филми с извръщения - а с монтажи направени на бели хора и прочие в тези филми и прочие- а така може би са оцелявали през 60-те години може да са били 25% -а през 80-те години може да са били 33%, а през 1993 година може да са били 40%- а днес примерно 90%/ от бялата и монголоидната раси/, но и при бялата и монголоидната раси - често върху мъжете и момчетата /като мафиоти, гей мъже, скитници, просяци и прочие/, - и по-горе изброените неща са причината за масовото измиране на доста хора /може би дори по време на войни повечето завладяване, е ставало с хитрости и военни и прочие тактики, а не със сблъсъци между армиите /и взаимни битки, избиване и прочие- което може да е било рядкост- дори ако е ставало наистина/, а жертвите пак са ставали основно след завладяването и обедняването на народите по-горе изброените начини/. През 90-те години на 20 век- съм виждал момчета от дом за изоставени момчета -да се целуват по устата едно с друго (на автобусна спирка).И аз съм забелязвал (и съм чувал от хора), че често гей мъже и момчета и прочие- жертви на престъпления (изнасилване, гей проституция и прочие)- често по телевизии, новини и прочие- се представят за жени, момичета и прочие.

    ReplyDelete
  26. Един мъж преди години каза нещо интересно, когато гостуваше (мисля в предаване на БНТ 1) - той каза нещо като "такъв геноцид (вероятно той е говорел за периода най-вече от 1995-1996 година - до днес) и през турско робство- България не е виждала" -вероятно той е имал предвил като липса на стабилни (и въобще - на хетеросексуални) мъже (при бялата и монголоидната раси; а за тъмнокожите хора - е писал човек преди мен), работа, добро здравеопазване, добро образование, и бъдеще за хората в родината им (и въобще). Може би преди е имало мъже, които са правили секс с много жени- без да изпитват любов към никоя жена (от тях - и въобще), но те може би са били около 1% от хетеросексуалните мъже) - а мисля, че липсата на хетеросексуалните мъже, не може да се промени, дори ако някои хетеросексуални мъже спят с много жени през живота си.

    ReplyDelete
  27. Чувал съм, че дума която на китайски език е име (мисля) и лично и фамилно име (за мъже -може би и на жени), а също е име (и/или част от име) на региони в Китай (а аз мисля е име и на една етническа група в Китай) на български език (а може би и на руски език- а може би - и на украински, полски и беларуски езици) означава една от най-вулгарните думи за пенис. Друга дума на български език (която също- означава една от най-вулгарните думи за пенис), а също на български език- първите три букви от тази дума (а (аз мисля) - и на всички славянски езици - с изключение на руския език) означава дума (която е пет буквена) която е най-вулгарната дума за блудница (мъж или жена - но самата дума на български език е в женски род) : а същата тази три буквена дума на български език (която също- означава една от най-вулгарните думи за пенис) - е първите три букви от най-вулгарните думи за пенис на (аз мисля) всички славянски езици от бивша Югославия- а същата тази три буквена дума на български език (за която (аз писах) досега, че- означава една от най-вулгарните думи за пенис) е първите три букви (или- последните три букви) от фамилно име- на мъже и жени (а също (аз мисля) е първите три букви от думи на руски, немски и френски езици) на руски, полски, украински, японски, немски и френски езици. А аз мисля че е най-добре във всеки език да се махнат най-вулгарните думи (и по-слабо вулгарните- като за секс; мъже и жени блудници; за гърди, задни части и т.н) и най-силно вулгарните - като за полови органи. Хора са казвали, че е много вероятно ромите от деца (и на всякаква възраст) да се хранят и с отпадъци. Наистина информационите средства сега- са пълни с толкова лоши неща-които (особенно на сексуална и/или извратена тематика) са измислени лъжи или силно пресилени неща- които едва ли някой би чел-освен журналистите, които ги пишат.

    ReplyDelete
  28. Може би повечето роми в България оцеляват от мъжка гей проституция, може би и измами, и т.н. А в България много малко млади хора имат деца (може би предимно самотни майки, отгледани от дядовци и баби и т.н), повечето училища и детски градини бяха затворени (особенно извън София, Варна и Бургас).

    ReplyDelete
  29. Чел съм, че още преди 15 години (но не знам дали това е вярно), че в негърските държави (може би и при мургавите в Индия и т.н) болните от СПИН са над 50% от населението- и може би е възможно само 20% от мургавите цигани (и мургавите индийци и т.н), негри и т.н да доживяват до 25 годишна възраст, а по-възрастните до 70 годишна възраст, а децата до 10 годишна възраст - а и може би ако част от тях от деца правят анален и орален секс и т.н- то дори останалите живи (включително деца) от тях (а не знам колко от починалите от тях имат шанс да влязат в рая) и част от тях могат да са по-зле (с анално кървене, анално изтичане на изпражнения, сифилис, рак, СПИН и т.н) и от болните бели и монголоидни хора.... Може би е възможно част от хората с по-тъмен цвят на кожите от деца да са принуждавани (от родител, роднина и т.н) да правят анален и/или орален секс и/или т.н извръщения, а понякога като големи част от тях- и в затворите (а за тази цел да са наемани роми или други хора с по-тъмна кожа като надзиратели- специално за хората с по-тъмна кожа в затвори, домовете за изоставени деца и т.н), домовете за изоставени деца и т.н- с част от хората с по-тъмен цвят на кожите да се прави това- понякога и между самите тях. Това е поне моя хипотеза..... Може би най-добър вариант за ромите (и за останалите хора с по-тъмен цвят на кожата) по цял свят (а може би и за гей мъжете- по цял свят) е ако за тях се създаде отделна държава- където те доброволно да живеят постоянно -примерно някоя голяма държава (примерно Австралия) даде доброволно част от своята територия за това- и може би ако живеещите хора в тази територия доброволно се изселят в други части на страната си и т.н- и тяхната държава им осигури безплатно всичко това (нови прилични жилища, нормални работни места и т.н) или може би ако ромите (и останалите хора с по-тъмен цвят на кожата) по цял свят (и гей мъжете- по цял свят) отидат доброволно да живеят за постоянно в държави, където масово хората са с по-тъмен цвят на кожата- примерно Танзания, Конго, Ангола. Аз само ще разкажа нещо. Аз не знам дали казаното в книга Битие в глава 9 от стих 20 - до края (а също и за потомството на Хам в глава глава 10 в книга Битие)- дали тъмния или черния цвят на кожата (ако Хам и потомците му са придобили такъв)- не е било наказанието за греха на Хам (видял голотата на баща си), а израза "Проклет да е Ханаан; Слуга на слуги ще бъде на братята си"- аз не знам дали това не е наказание за него и неговите потомци с тъмен или черен цвят на кожата (ако в английската и други уикипедии и т.н на тема "Hamitic" - не правилно броят араби, евреи, бербери и т.н към техните потомци- а ако те само са се появили и на тези територии, а след това хората с тъмен (мургав) и черен цвят на кожата - да са се разселили по-навътре в Африка, а дравидите с тъмен (мургав) и черен цвят на кожата- в Етиопия, Сомалия, Индия, Бангладеш и Шри Ланка). Но аз не знам дали тази хипотеза е вярна. В списание "Паралели" през 2005 година, пишеше, че само 20% от порнографията през 70-те години на 20 век- е показвала извръщения, а днес (през 2005 година) тази цифра е вече 80% - но аз не знам дали това е вярно. Може би е възможно (но аз не знам дали това е вярно) някои от мъжете роми да са правили секс със своите бащи, братя и други мъже роднини.

    ReplyDelete
  30. И аз мисля, че трябва винаги любовта и смирението да бъдат нашия пътеводител и цел, а не критиката и неприязънта.

    ReplyDelete
  31. Според мен никой гей мъж не би изпитвал любов и т.н - искрено без да се преструва и т.н (през целия си живот)- към който и да е човек и т.н - било друг гей мъж (с когото той е правил секс) и т.н. Аз съм християнин - и мисля, че един хетеросексуален мъж - трябва през целия си живот (освен ако те не са разведени и т.н) да бъде женен за една жена (и двамата да не си изневеряват - преди и след брака).

    ReplyDelete
  32. Чувал съм, че в целия свят броя на младите хора които имат брак и/или дете или деца е намалявал много от 50-те години на 20 век, а от края на 80-те години на 20 век до днес- повечето жени с дете или деца-са самотни майки или разведени-и най-вероятно тези процеси протичат и в целия свят. Чувал съм, че повечето държави в Африка, Азия, Латинска Америка (а може би и другаде) които водят реално едни цифри на човешко население-реално са 4-5 пъти по-малки по човешко население (но може би водят тези цифри за да получават по-големи помощи от ООН и прочие), защото и там са протичали същите процеси. За съжаление лъжата, пропагандата и прочие (в медии, филми, романи, Интернет, книги и т.н) в целия свят нараснаха много от 50-те години на 20 век и най-вече от края на 80-те години на 20 век до днес. Аз дори съм виждал в Интернет (а може би и другаде) да се публикуват данни за които да се твърди, че са изказвания, доклади и т.н от съдебни дела (Амнести интернешанъл и т.н)-а се знае, че те -журналисти и прочие-няма от къде да имат тези данни, защото съдът и т.н не позволява на журналисти и т.н да присъстват на техни съдебни дела и прочие (а и да им позволи те пак вероятно ще измамят) нито публикува официално (пред медии-и въобще) свои доклади и т.н-така, че е видимо до какви измерения е стигнала лъжата и пропагандата днес.

    ReplyDelete
  33. Чувал съм, че много неща в исторически книги, учебници по история, Интернет и т.н-са силно пресилени или напълно измислени (и то не само платено от някого, а и от неточна информация, от глупост и т.н)-като гоненията над християни в миналото (защото управниците на Рим и т.н-не се интересуват от религията на хората-а те да си плащат данъците, да не вършат престъпления), жертвите през войни (и данни и за цивилни жертви през войните), жертвите през Вартоломеевата нощ, гонения над протестанти ; а аз съм чувал от възрастни хора (не само от България) и от страни в които е протичала 2-та световна война и от наши арменци (преди 30 години), че никой от тях не е чувал или виждал да е имало такива неща като Холокост или арменски геноцид-които или са силно пресилени като брой на жертви или са напълно измислени-а неща от исторически кадри и т.н-са сигурно често направени с монтаж-компютърен и т.н.

    ReplyDelete
  34. Мисля, че от Историята за Содом и Гомор в Библията се разбира, че хомосексуалността е по-голям грях от нормалното прелюбодеяние (когато е по-взаимно съгласие) между мъж и жена - но аз определено, не бих се присмивал и т.н - с гейовете или с импотентните мъже (а и техния брой нарастна доста през последните 20-тина години)- според мен, поне импотентните мъже (днес може би те са основата от белите и монголоидни мъже под 51-41 годишна възраст) могат да разсъждават логично (по принцип и като цяло) и поне те могат да се убедят в фактите (които доказват, че истината е в християнството) и да станат вярващи християни.

    ReplyDelete
  35. Чувал съм, че болестта СПИН е била създадена за да бъдат премахнати гей мъжете (от всички раси) и тъмнокожите хора (роми (цигани) с мургава кожа , негри, дравиди с мургава кожа)- но аз мисля, че това не е възможно, защото всяка болест съдържа живо ДНК - а в лаборатория (и по какъвто и да е начин) няма как човек (или хора) да създаде живо ДНК. И аз казвам, че ако се провери с полиграф и прочие ще се види, че написаното от мен е вярно.

    ReplyDelete
  36. В часовото време в България сега вече е 8 март : аз честитя празника 8 март на всички малки и големи госпожици и на госпожите на планетата ни! Желая им късмет, щастие, успехи в доброто, добри работни места и добро отношение към тях на работното им место - и въобще, изпълнение на добрите им желания, добро отношение към тях от всички, здраве и всичко добро! Само ще споделя, че съм чувал, че някъде до края на 40-те години на 20 век в България, а вероятно и въобще - училищата в средното образование са били разделени за момчета и за момичета.

    ReplyDelete
  37. Аз самия и от името на всички писали тук за хората с по-тъмен цвят на кожата /особено за хората с по-тъмен цвят на кожата от женски пол/ и т.н се извиняваме за писаните лоши неща за тях /особено за хората с по-тъмен цвят на кожата от женски пол/ и тук важат напълно написаните от нас извинения и уточнения като някои от последните коментари на тема "Квантово обяснение: Заблудата на Прераждането (Реинкарнацията)" в duhovnia-sviat.blogspot.bg. Ако се провери с полиграф и прочие ще се види, че написаното от мен е вярно.

    ReplyDelete
  38. и аз мисля, че трябва винаги любовта, смирението и истината да бъдат нашия пътеводител и цел, а не омразата и неприязънта

    ReplyDelete
  39. и аз се надявам света по-скоро да се оправи и промени към добро

    ReplyDelete