ПРОРОЧЕСТВА: Джуна, Глоба, Ванга за 2012

Пророчества за Края на света според Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията

2012 година: няма да има край на света

Пророчества Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията

Предсказанията на Ванга, Глоба, Нострадамус и Библията много близко се допълват и предсказват светло бъдеще и Месиянска личност, която ще донесе мирът.

Така упорито предсказвания край на света, който трябва да се случи през 2012 г, е всъщност един драстичен преход на човечеството към нов светоглед - духовно пробуждане. Тази смяна на светогледа ще започне да става след 2012 г.

С помоща на астрална карта в асторологията може да се определи влиянието на планетите които формират характера на човека, и влияят на социалния ни живот. Така може да се прогнозират както локални, така и глобални събития в живота на всеки от нас, но и на цялото човечество.
Можем ли с помоща на тази наука да предвидим конкретни глобални събития в бъдещето? Ето някои от събитията, който трябва да се случи съвсем скоро - около 2012 г.

2012 - ще се промени светогледа на човечеството

В скоро бъдеще ясно се очертава смяна на светогледа в огромен брой хора, който ще започне от 2012 г. В Европа в този период ще има много катаклизми - дъжд, наводнения, и то в глобални мащаби. Очертава се отслабване на Европа, докато ще се забележи икономически разтеж в мюсулманския свят. Смесването разбира се предвещава и още по-големи сблъсъци на религиозните чувства. Това определено ще доведе до възникването на нови религиозни конфликти и напрежения, които човечеството трябва да успее да преодолее по мирен път. Тези напрежения не идват за да донесат трета световна война. Тяхната поява е всъщност очистителния процес; проява на миналите тесногледи настроения, които сега човечеството е длъжно да преодолее, за да можем всички да се научим да живеем заедно като едно семейство с център Бог.
Ясно се вижда, че това е в крак с Божието провидение и на човечеството му е дадена личност която да спомогне за мирното излизане от този процес. В това отношение след 2008 звездите предсказват подем, нови събития ще променят мирогледа на много хора. Това няма да е свързано с катаклизми, а по скоро с религиите и вярата. Дори настоящата криза е описана в Корейските пророчества, като идваща да промени досегашните ни разбирания и промени курса на човечеството спрямо Божията воля.
През 2012 според календара приключва епохата на злото, лъжите, хитростта и лукавството и настъпва епохата на очистението - пречистването. Идването на тази епоха е свързано с очистване на света. Да това може да е свързано с доста вода, дъждове и наводнения, но няма да има характера на глобална катастрофа. Минавайки през сериозни изпитания, след 2012 година ще дойде разцвет. Със сигурност обаче след 2012 година можем определено да предвидим един висок духовен подем, който ще способства за разцвета и развитието в далечния изток. Определено на изток ще видим голям подем в политиката и икономиката.

Ванга: Мир и обединение на религиите

По думи на Баба Ванга: „Нужен ни е един Бог” „Не се карайте, всички сте Божии деца.” Ще се появи човек който ще подпише световния мир - Религиите ще се обединят, мирът ще се установи на земята, хората ще разберат съществуването на духовния свят, предсказва българската пророчица. Наистина Мюсулмани, Евреи и Християни вярват в един Бог. И Ванга добавя, "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." Така че усилията за междорелигиозно помирение са много необходими... иначе ни очакват невероятни етнически и културни конфликти...

Тамара Глоба: 2000 г. - начало на промяната 

Две хилядната година е началната точка към възстановяването на загубената връзка между Небето и Земята и според руската пророчица, Тамара Глоба. Човечеството е на прага на нов период, където Земята навлиза в период на зрялост и ще постигне единство в стремежа си да обедини нравствените и вътрешни закони със тези на обществото и управлението. Това означава само едно: човечеството иска да живее в истинска любов, в добро и просперитет със справедливо управление.Едва сега - през двадесет и първи век - човечеството започва да осъзнава дълбочината и силата на техните пророчества, предсказали събития за векове напред - събития, на които ние сме очевидци или които за наш ужас биха могли да се случат. Да вникнем в словата на Ванга, Глоба, Настадамус и Леонардо и да осъзнаем великата сила на непреходността! Жевеем и дишаме същия въздух с Месиянската личност на Второто пришествие! Хората в света не знаят това, точно както е предсказано. Женят се, развеждат се, а не осъзнават, че ако не последваме воденето на тази личност ще последват невероятни бедствия и голяма част от населението може да загине.

И Ванга и Тамара Глоба близко се допълват и покриват с пророчествата на Библията и тези на Настрадамус за Последните дни. Те описват човек от Изток, преследван и неразбиран, хвърлян в затвора, носещ новата истина, възобновяващ семействата и главното идващ под името Мун (Муун).

Христос се завръща с "Ново име"
Пророчества за Края на света Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията
В Библията, Откровение 12:5, четем за раждането на господа на Второто пришествие вседнага след появата на Червения змей (Комунизма). А в Откровение 19:12 се говори за Второто пришествие като нова личност, с ново име:
„И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.” Отк. 19:12
Така се изпълнява Откровение 2:26-28, където Исус предсказва, че ще предаде своята Месиянска мисия на друг. Библията е категорична, че той ще дойде от изток - жълтата раса. Когато проверим, думата "Божието слово" откриваме, че Корейското име "Мун" се състои от два йероглифа и общото им значение е Божието слово, или Словото което Бог дава на човека.

Дали е възможно точно Корееца, Сан Мьон Мун да е предвещаното от Библията Второ пришествие? Не можем да пренебрегнем факта, че името "Мун" се споменава в няколко пророчества. Преди около 500 години Нострадамус споменава за "Мун" и "последователите на Мун". Нострадамус дава това като един от 40-те белега по които да познаем Месиянската фигура която, по думите му, "ще донесе новата истина" и "води човечеството към мир". Тези предсказания са систематизирани в англииската книга "Милениум".
Първото което ни стъписва при прочита на директните думи на Настрадамус е, че едва ли има друг човек на планетата който по точно да съответства на тях от преп. Мун.

1. "Мун" определено отговаря на предсказаното име
2. "Той ще се роди на Изток", както се е родил д-р Мун
3. "Той ще бъде преследван, неразбиран и хвърлян в затвора"
4. "Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)".
5. "Той ще благославия хиляди семейства където и да отиде"
.

Това са неоспорими знаци за Месиата, които единствено Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун, изпълнява. Любопитното е, че точно те са причината за неговото преследване и неразбиране, което също е предсказано. 

Точно анти-комунистическия му принос на д-р Мун, е една от основните причини за атаките срещу него. Точно усилията му да обедини християнството в миналото са причина за критики и атаки от страна на тесногледите.

Масовите сватби са друг белег, който определено никой, освен отец Мун, не изпълнява. Преди 40 години международни и междурасови сватби са революция. С тези Масови Свадбени Благословии той буквално разтърсва тогавашното консервативно мислене. Коакво имам в предвид! Други вършат какви ли не злини, а той прави свадби, че какво лошо им в това? Проблема е, че той съчетава Корейци с Японци, а това родителите по онова време не могат да приемат по никакъв начин. Родителите са по-скоро готови да убият децата си отколкото да допуснат това. Днес вече междурасовите и международни бракове са си нещо обикновенно.

Много християни ще кажат, че това е Богохулство. От друга страна днес виждаме видни християнски лидери, като например дясната ръка на Мартин Лутер Кинг, пастор Берет, Архиепископ Милинго от Ватикана, както и хиляди други християнски пастори открито да заявяват, че преп. Сан Мьон Мун е изпълнението на Второто пришествие. Ако погледнем междурелигиозните събития организирани от д-р Мун, ще видим хиляди християнски пастори да слушат и приемат това. Така че, явно и християнството е разделено по въпроса: д-р Мун ли е, или друг да чакаме. Но това е естествено. Никой не очаква, че веднага можем да приемем нещо подобно. Разбира се трябва да проверим, да изучим учението му и видим делата му.


Миротворецът: "По делата ще го познаем"
Пророчества за Края на света Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библиятаята
Исус казва, "По делата ще го познаете", а Баба Ванга предсказва точно за делата на Христа при Второто идване. Тя заявява, че Христос със сигурност ще дойде и го описва като човека който "ще подпише вечния мир" и уточнява, че той ще направи това в наше време. Ванга предсказва конкретни неща за делата и учението на този Миротворец, а те са неоспоримо свързани с дейностите на Сан Мьон Мун. По думите на пророчицата:

1. Той ще подпише вечия мир. Политици и религиозни лидери днес признават д-р Мун за шампион на мира. Стотиците организации които той е създал работят във всички основни области на човешкия живот точно с тази цел, за постигането на световен мир.
2. Той ще донесе истина която ще обедини религиите, и всички ще приемат едно учение. Д-р Мун е може би единствения религиозен лидер известен с огромния си принос в междурелигозния диалог и помирение. По източници, над 95% от средствата на организациите му отиват в тази насока. Той самия предвижда неизбежните етнически сблъсъци между Европейци и мюсулмани и работи усилено за тяхното преодоляване.
3. Ванга вижда в бъдещето Световна магистрала и супер бързи влакове на магнитни възглавници. Д-р Мун е иницирал точно такъв проект, мойто той предлага пред ООН през 2001 г. В началото на тази година САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от Сан Мьон Мун "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници които ще се движат във вакум. Точно както Ванга предсказва.
4. Ванга предсказва още, че в бдещето хората ще разберат съществуването на духовния свят. Д-р Мун е в директен контакт с Исус и много други личности в духовния свят още от ранната си възраст. Той разкрива същността на живота там по-добре от който и да било друг религиозен лидер досега.
5. Според Ванга Бог е един и е наш Баща. Най-основното в ученито на д-р Мун е, че Бог е Родител на цялото човечество. По негови думи:
Пророчества за Края на света Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията
"Човечеството трябва да сложи край на извратения порочен кръг на войната, в който единствено жертваме живота на децата си и прахосваме астрономически суми. Настъпи времето, когато страните по света трябва да обединят средства и усилия и да се устремят към Царството на мирния идеален свят... човечеството върви надолу по задънена улица. Единственият начин то да оцелее, е като практикува мирната философия на истинската любов... Помислете колко много пари светът прахосва във война. Човечеството трябва да осъзнае, че извършваме страшни грехове пред очите на историята... В тази епоха войната е най-примитивното и унищожително средство за разрешаване на конфликти, което никога не ще доведе до траен мир..." Мун Сан Мьон
Пророчества за Края на света Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ПРЕДСКАЗАНИЯ
.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун