Нашите не-приятели презервативите: Троянския кон на СПИН

Презервативи, презерватив, презервативите: Троянския кон на СПИН

Нашите не-приятели презервативите

Троянския кон на СПИН

Конспирацията: Един от най-популяризираните начини за предпазване от нежелана бременност и полово предавани болести са презервативите. Те са неудобни, намаляват удоволствието и за мъже и за жени, и превръщат секса в изкуствно-сношение с гума. Нещо повече, презервативите не запазват сърцето и псигологическите рани. Презервативите дори не са достатъчно сигурна защита срещу забременяване - имат 16-19 % провал. За някои полово предавани болести те предлагат 0% защита:

HPV заразата например, може да се предава само от докосването на инфектираните флуиди до кожата


Но защо тогава презервативите толкова много се пропагандират в нашето съвремие. Оказва се, че това е огромен бизнес свързан с милиарди - жертвата на който е обществото. Пропагандирайки презервативите като защитно средство, те всъщност безпрепятствано прокарват културата на "Свободен секс", което автоматически води до увеличаване на рисковото поведение. Ето защо с появата на тези програми виждаме и паралелно нарастване на ранната бременност и полово предаваните болести. Но това изглежда никак не ги обезкуражава. Вместо това те апелират за още по-големи държавни разходи в борбата с последствията, които те да изсмучат и приберат в джобовете си. Разбира се говорим за милиарди.

Ето защо, не са малко хората, които и представа си нямат за някои факти, свързани с този вид контрацептив.

Какво са презервативите?

Презервативите представляват тънка гума или латекс. Целта им е да се предотврати евентуална нежелана бременност или инфекция, предадена по полов път. Но дали наистина предпазват? Честотата на провала е 1 на 5. Забременяването е възможно 2-3 дни в месеца, но от полово предаваните болести можем да се заразим всеки ден. Както споменахме, някои от тях се предават дори само при допир на кожата, независимо коя част на тялото. Експерименталните изследвания за протекция от СПИН показват 20 % провал - при абсолютно правилна употреба. Това прави рискът абсолютно недопустим.

Как ни защитават презервативите?

Презервативът не е нищо друго освен бариера между двама души правещи секс. Това донякъде се равнява, като да правиш секс с изкуствена кукла. Но реално в акта е въвлечен друг човек, който също има чувства. Знаем, че раните от такива свободни безотговорни са една от основните причини за младежки опити за самоубийства. Идеолозите на презерватива обаче усилено се опитват да пренебрегнат тези подробности.

На нас ни описват биологични, технологични глупости, които всеки знае, от рода на: "Когато мъжът достигне до еякулация, спермата му вместо да попадне във влагалището на жената и да оплоди нейна яйцеклетка, стига до върха на презерватива, който представлява своеобразен контейнер за събиране на сперма. Освен това, тънката му латексова обвивка не допуска кожната тъкан на двамата партньори да влезе в контакт, а оттам да се получи заразяване с полово предавани болести."

Всичко звучи така, като че ли не говорим за живи хора, а за чисто технологични, матерялни процеси. Линда Хафт коментира това безумие по следния начин:

"Ако хирург оперира заразен с ХИВ пациент, той е покрит с предпазни дрехи от върха на главата си до краката. Докато на младежите им се казва, че "Ако не сте сигурни дали партньора ви е носител на СПИН, просто се съблечете напълно голи и си сложете този презерватив за протекция." В същото време на тях им се казва, че "ако знаят той да е заразен от СПИН, въобще да не правят секс с него." Предполагам някои възрастни смятат, че невежеството е достатъчна протекция."

Колко са ефективни презервативите?

Проведени са много и различни проучвания относно ефективността на презервативите. Приема се, че ефективността им е някъде около 81% и 85% за предотвратяване. Това са 16-19% провал, приблизително веднъж на пет пъти. Но за духовната рана която свободния секс нанася те нямат абсолютно никаква ефективност. Веднъж загубили чистотата на сърцето и любовта си, ние никога не можем да си ги върнем. Веднъж преживели произволни безотговорни връзки, ние никога не можем да предложим и изпитаме чиста и абсолютна любов с друг партньор. Сърцето ни е вече замърсено. Психологически ние винаги от тук нататък ще сравняваме, което пречи да изпитваме пълната радост с един партньор след това. Свободния секс в никакъв случай не е подготовката необходима за здрав и щастлив брак.

Защо презервативът не е 100% сигурен?

Освен прозиводственияте ограничения на 17% руск има и още наколко причини за провал:

  • изхлузване на презерватива;
  • скъсване / спукване на презерватива;
  • повреждане на лубриканта, което го прави по-малко надежден

Неправилно съхранение на презервативи, излагане на пряка слънчева светлина, на топлина; презерватив, който е сух, лепкав или пък с изтекъл срок на годност... Всичко това е само началото на списъка с проблемите. Реалния проблем е че въпреки годините пропаганда и милиардите похарчени за нея, тази пропаганда се оказва абсолютно безуспешна да накара хората да ги използват през цялото време. Дори хомосексуалистите при които рискът е най-голям и са най-добре осведомени се оказва, че просто липсва желание и воля за постоянно ползване на тази гумена протекция.

Кога да се ползва презерватив?

Нашата препоръка е да ги позлвате за балончета или други нужди но не и за протекция. Запоменте, че няма друга сигурна протекция освен да правите секс само с един партньор във сигурна и вярна връзка.

"Понякога питам момчетата, "Мислите ли че доказвате нещо с това колко момичета сте оправили?" Въобще не! Всъщност трябва да си истински мъж, че да не си сваляш гащите навсякъде. Ако можете да видите облекчението върху лицата на момчетата когато осъзнаеха, че не трябва да са правили секс." - Линда Хафт


Подобни секс статии:


Провалът на Сексуалната революция


Най-опасната секта днес: Хуманизмът


Войната срещу ИНТИМНОСТТА

Презервативи, презерватив, презервативите: Троянския кон на СПИН


Презервативи, презерватив, презервативите: Троянския кон на СПИН

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун