Фактори за хомосексуалното психическо отклонение - грешки на родителите


Фактори водещи до хомосексуалното психическо отклонение

Хомосексуалната ориентация опира до няколко силни психологически фактори в семейната среда. "Това са емоционални рани от детството

Американският носител на Нобелова награда Джеймс Уотсън, който през 1962 г. беше отличен заради откриването на ДНК-структурата, пионер в сферата на молекулярната биология, провокира хомосексуалистите със свое изказване, че aко хомосексуализма е генетичен то жените трябва да правят аборти, когато с генен тест се установи хомосексуална предразположеност на плода. Ако е генетично, то тази мярка наистина е добра за морала на обществото и за избягване на нарастващи бъдещи конфронтации с агресивното настъпление на хомосексуалистите. Но освен генетичните има и други фактори.

Белезите за психично отклонение са видни дори от тази снимка. Ако мъж се мисли за жена, явно говорим за сериозно психическо изкривяване. От физиологична гледна точка, сексуалните им дейности са противоестествени на биологичната устроеност на тези части.

Учените все още не са открили категорични доказателства, че хомосексуализма има генетична основа, а факта че хиляди хомосексуалисти вече се лекуват успешно, показва недвусмислено, че все пак говорим за избор и психологични фактори довели до това отклонение.

Ричард Кохен, бивш гей, е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Той се радва на 25 години успешен и щастлив брак. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания. В какво тогава се корени обратната сексуална ориентация?

Хомосексуализма се лекува: Ричард Кохен
Причините са духовни и психически. Те са доста добре изучени от психологията. Забележете например, че има мъже които физически приличат повече на жени; по мек глас и характера им е по нежен. Някой би предположил, че това е генеточно заложено, но не е така. За всеки специалист е ясно, че родителите са направили детето такова. Макар тази истина да боли, трябва да я признаем.

Хомосексуалната ориентация опира до няколко силни психологически фактори в семейната среда.

Факторът на непривързан баща е една от съставките - макар и не най-основната. Липсата на бащинска любов остава като празнота в сърцето на момчето, която то цял живот ще търси да запълни с любовта на други мъже. Освен това, детето развива подсъзнателната нагласа, "не искам да съм като баща си", която се равнява на, "не искам да съм мъж". Успешно лечение се получава единствено когато друг мъж му даде такава любов, но без да има сексуални контакти.

Втория фактор е силното влияние на майката, преминало отвъд границите на нормалните връзки за майка и син. Момчетата стават женствени когато има емоцинално обсебване от страна на майката. Затова в лечението играе огромна роля, когато те осъзнаят какво майката им е причинила. Такава женственост понякога се наблюдава и при едно момче всред много сестри, но това също не определя обратна сексуална наклонност; просто такива момчета са по женствени, с меки маниери и дори форми на физическо развитие. Откриваме, че женското духовно влияние при тях е много силно. Но ако има други мъжки фигури (дядо, чичо...) това най-вероятно не би се случило.

Третият фактор е наличието на сексуално насилие в ранна възраст, налично при 95% от хомосексуалистите. Първите сексуални преживявания имат много силен психологичен ефект. Мъже търсещи мъжки сексуални обекти най-често се ориентират към млади момчета. Примамвайки ги с порно филмчета и други трикове те почти "доброволно" ги изнасилват сексуално. Такъв бе и нашумелият в България случай, където група от няколко души бяха примамили над 2500 деца.

Какво ни донесе "Светския Хуманизъм"?
Каква интимност даваме на детето си като родители
Истинска любов и забранена любов
"Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувствата, да ги изразят и излекуват." "Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен."

- Ричард Кохен

О
братната сексуалност, реално погледнато, е израз на разрушаване на четирите сфери на сърцето. Тя разрушава братската любов и е резултат от разрушената свера на любовта между родители и деца, съпрузи и съпруги. Хомосексуалната ориентация както виждаме зависи от психологичи фактори в семейната среда - резултат на изкривени взаимоотношения. Някои, най-вече религиозни групи, се опитват да прилагат насилствено обръщане на сексуалната насоченост, но този метод не работи. Лечението е 100% успешно само когато се изцелят емоционалните рани от детството с любов и грижа. Десетки хиляди се лекуват. Те се чувстват много по-щастливи и пълноценни след лечението.

10 comments:

 1. Напълно неправилно е да кажем, че перверзната сексуалност на другите не ни засяга. Оказва се, че тя засяга както нас, така и децата ни и цялото общество:

  "Обратни примамват деца с порно филмчета и други трикове и така почти ˝доброволно˝ ги изнасилват сексуално. Такъв бе и нашумелият в България случай, където група от няколко души бяха примамили над 2500 деца."

  ReplyDelete
 2. Това е коментарът в отговор на статията, "Хомосексуализма се лекува: Ричард Кохен", описващ хиляди случаи на успешно лечение:

  http://istinski.blogspot.com/2010/03/blog-post_08.html

  "Аз също клоня към тая ограничена съвкупност от населението на света и мога да кажа, че не я искам. Гадно е чак да те нарекат изрод, ти не си някъв от heroes в интерес на истината, но всъщност точно такъв се чувстваш. А за гей парадите - абсурд! тва па нямам представа защо изобщо се толерира. Би съм за сега, слава богу, но това вреди наистина доста психически, И ДОРИ телесно. защото ако тренираш, нужните мъжки хормони, които трябва да ти се доставят, идват в прекалено малко количество, което води до други признаци няма значение... Не всички са изроди, това искам да кажа. Когато сам видя някой хомосексуалист с кежави рамене, кълчещ се и въртейки задник наляво надясно като жена се отвращавам и ми се гади. но видя ли такъв като мен, примерно да спортува, но да харесва мъже - тогава знам ,че наполовина е нормален, нали така? Не всички искат това. И между другото тоя доктор е прав, истинността на проекта му е на 100%, че в ранните семейни години се насаждат подобни емоционални сривове, които после на бога се моля :D че могат да се изкоренят. Моят баща е отвратителен. Показвам му, че го обичам с някаква лицемерна блага усмивка но всъщност не го понасям. По - привързан съм към майка ми и съм доста защитнически към нея. А и в класа ми има 23 момичета и 3 момчета + мене. За какво говорим? Ще ви помоля, ако наистина имате информация за излизането на подобна книга на пазара да постнете коментар или квото и да е."

  ReplyDelete
 3. И аз сам така...моля кажете как може да се излекужа...защото вече клоня кам самоъбийство ...

  ReplyDelete
 4. "Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувствата, да ги изразят и излекуват." "Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен."

  За контакт с Ричард Кохен:

  International Healing Foundation
  Office (301) 805-6111, Fax (301) 805-5155
  Email: IHFinfo@changeispossible.com

  За да се освободите от нежелана хомосексуална ориентация.. за да намерите успешния път за изцеление—доказан терапевтичен протокол за промяна! Ще намерите отговори на въпросите си за пълно освобождение от хомосексуалните чувства. Прочетете Историята на Ричард Кохен и други които са се освободили от гей-ориентацията си и са достигнали истинско щастие.

  ПРОМЯНАТА Е ВЪЗМОЖНА

  ReplyDelete
 5. Според мен голяма част от иформацията тук не е вярна! Как ще обясните тогава защо им съсем нормални мъже,на външност яки,строги,а в същтото време имат хомсексуална ориентация!? В тях няма нищо женствено! ледователн глупостите отгоре отпадат! Причинат е по-дълбока! Според мен е причината е и генетична и психологична! Да не щазвам,че всеки мъж има сколнност да харесва представители а неговия пол,както всяк жен има склонност да харесва представители на женския пол! Хомосексуализмът дреме във всеки,въпрост е д бъде потискан! А сега чрез масмедиите се дава превес на тов явление! То се поощрява!

  ReplyDelete
 6. Само потвърждаваш, това което статията казва:

  1. Обсебването от майката може да направи детето да възприеме женствени жестове, вместо нормалните за мъжа, но това е само един фактор. Много по-силен фактор е липсата на връзка с бащата. Да не говорим, че не е задължително майката да има екстремно женствено поведение. Това е просто един пример в статията, понеже има много деца, които никога няма да станат хомосексуалисти, но имат женствени жестикулации поради силното женско влияние. Статията ясно подчертава - това няма да ги направи хомосексуалисти.


  2. Има ли генетични причини за хомосексуализма? Не! Само преди няколко години бе доказано, че няма генетични причини за хомосексуализма. Вярно е, ако предците са имали някакви поведенчески отклонения предпоставящи среда за възникване на хомосексуално отклонение, това ще се натрупа с поколенията и в един момент може да се изяви в хомосеклуални склонности, но не ги обуславя задължително отклонени и не е толкова генетично, колкото социалната среда в която детето се развива.

  3. Но кой е най-силния заключителен фактор? Хомосексуалното изнасилване в ранна възраст. Точно тук е криминалната страна на хомосексуализма. Те подмамват малолетни деца. Подсъзнателния психологически ефект на тези първи сексуални преживявания е ужасяващ.

  ReplyDelete
 7. Застъпниците на хомосексуалното сексуално поведение използват женствеността на някои хомосексуалисти като доказателство, че хомосексуализма е генетичен.

  Но когато им кажеш истината, че това женствено поведение е поради липса на връзка с бащата и прекомерно, обсебващо влияние на майката - те извъртат, че не всички хомосексуалисти били женствени. Разбира се че не всички са. Не всички майки са с подчертани женствени жестикулации. Трябва да се вземат всички социални фактори, които съвкупно са повлияли това психическо отклонение в сексуалното поведение. Важно е да разберем, колко много от тези хора страдат в нежеланието си да бъдат такива. Те искат да бъдат нормални, но психическите изкривявания от ранното детство са обратими само когато излекуваме причините за тази вътрешна, подсъзнателна болка. Обществото трябва да отдели средства да изучи причините за тези отклонения и да направи всичко възможно в бъдеще децата да израстват в нормални семейства, които да формират правилно характера и личността им. Само тогава ще имаме здраво и морално общество.

  ReplyDelete
 8. Пълна лъжа.
  Дж. Уотсън (почти 90 годишен) още бере срам от интервюто преди 20 години, цитирало го, че жените, бременни с гейове трябва да бъдат оставени да избират сами дали да абортират. Никога не е твърдял, че ТРЯБВА да абортират. Даже и това изказване се счита за изопъчено от медията в която е публикувано.

  ReplyDelete
 9. Вярно, лъжа е че жени са бременни с гейове! Манипулативна глупост е твърдението че се реждаш гей или че било генетично. Науката опроверга тези манипулации и шикалкавения.

  Знаем много точно как обръщат децата в обратни и това си е криминално деяние, наказуемо по закона.

  ReplyDelete
 10. Аз мисля че съвкуплението между гей мъже (както и всяко друго сексуално извращение) е по-тежък грях (от човек-пред Бога) отколкото нормалното прелюбодеяние (когато е по взаимно съгласие) между мъж и жена (мисля това се разбира и от историята за Содом и Гомор описана в книга Битие (в Стария Завет) например в глава 18 в стихове 20 и 21 пише "И рече Господ: Понеже викът на Содома и Гомора е силен и, понеже грехът им е твърде тежък, ще сляза сега и ще видя дали са сторили напълно според вика, който стигна до Мене; и ако не, ще узная.").

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун