АЛФРЕД КИНСИ: Криминалната дейност и манипулациите на бащата на сексуалната революция

Алфред Кинси баща на сексуалната революция пионер сексуално освобождение
Алфред Кинси:
Манипулациите на един педофил

Описан като пионера на сексуалната революция, вместо истинският му образ на изамник и первертен педофил, какъвто е бил

Д-р Джудит Рейзман разкрива криминалните дейности на Бащата на "Сексуалната революция", Алфред Кинси. Той е бил дълбоко первертен, до степента на само-нараняващ се хомосексуалист, педофил.Алфред Кинси е наричан “бащата на Сексуалната Революция”. Защитил е докторат по зоология, изучавайки осите. След като е приел работа в Университета на щата Индиана, той променя своето поле на работа и се заема със задачата да разруши Американските сексуални стандарти.

През 1948 г. Кинси публикува доклад, наречен “Сексуалното поведение пр мъжете”. Този доклад съдържа абсурдното твърдение, че всеки един от десет мъже е хомосексуалст. Пет години по-късно излиза неговото продължение “Сексуалното поведение при жените”. Популяризирани в медиите и оставени очевидно непроверени за десетилетия, тези доклади са приети за истина, очертаваща Американските сексуални прояви. Поради това, че той е бил първият “секс-изследовател”, неговата работа не е била оспорена, въпреки факта, че той базира своите дефрмирани схвщания върху погрешно тълкувани “научни данни”.

В действителност, Кинси е первертен човек - дълбоко первертен. Дори смъртта му е причинена от мазохистки рани които сам си причинява при сексуалните си дейности. Той умира в садомистки болки, тъй като е бил хомосексуалист-мазохист.

Алфред Кинси не само описва нечовешко сексуално насилие над малки деца, дори бебета, но самия е участвал в такива и плащал на бащи да извършват това с децата си.

Иследванията му са пълна фабрикация. Данните за статистиките които Кинси прави са взети от затворите. Поради това той изкарва, че едва ли не всеки в Американското общество е склонен към секс с деца и животни.

Във филма виждате и свидетелството на момиче изнасилвано от баща си срещу заплащане от Кинси. Макар Кинси да твърди, че децата са сексуални от раждане. Тези свидетелства показват, че това което той приема за "сексуален оргазъм" е не друго, а огромната съкрушителна болка при изнасилването и последствените припадъци.

Според собствените описания в книгата на Кинси, около 2032 деца са насилени в този тип сексуални изследвания.

Днес фактите стават известни и фалшификациите на Института Кинси са опровергани, но последстията от Сексуалната Революция върху обществото са непоправими. От скоро правителството на САЩ прие сексуалното образование да се провежда върху идеите за въздържание от секс преди и извън семейството. Тези програми се прилагат вече няколко години и дават много по-добри резултати от предишните програми, които пропагандираха свободен секс и презервативи.

Провалът на Сексуалната революция


Най-опасната секта днес: Хуманизмът


Войната срещу ИНТИМНОСТТА

Алфред Кинси баща на сексуалната революция пионер сексуално освобождение

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун