HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Хомосексуализма се лекува: Ричард Кохен

Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти
Хомосексуализма се лекува:
Терапевтът Ричард Кохен успешно лекува над 1000 обратни. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох

Вероятността хомосексуалисти да изнасилват деца е 12 пъти по-голяма отколкото при хетеросексуалните. 40 процента от сексуалните обиди са от практикуващите хомосексуализъм.


Гейовете намериха начин за влияние над обществото. На мен никога не са ми пречели, преди да осъзная "войнствеността" им и неудържимото им желание да доминират чрез извратеността си.

Защо е толкова трудно да се обясни на хомосексуалистите, че хората не са срещу тях. Те са срещу хората, обществото и срещу себе си. Защо толкова агресивно пробутват, дори от предучилищна възраст, да се разказват приказки на децата ни за романтични хомосексуални семейства.

Това не е пропаганда на толерантност, това си е чиста пропаганда на сексуално поведение. Те го налагат на нашите деца. Но защо те са неспособни да разберат, че това звучи много страшно за всеки родител със съвест.

Оказа се обаче, че голяма част от пропагандата и митовете които хомосексуалистите разпространяват за себе си са фалшиви. Факта че хиляди хомосексуалисти успешно се лекуват и връщат към нормален живот е явно доказателство, че никой не е роден такъв, както се опитваха да ни накарат да вярваме.

Бившият гей, терапевтът Ричард Кохен по CNN


Ричард Кохен е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Самият той е бивш хомосексуалист който се излекувал и има 25 години успешен и щастлив брак. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания.

Хората стават хомосексуалисти по много различни причини. Най-основната е когато момчетата, да речем, не създадът сърдечна връзка с баща си. На второ място, те прекомерно индентифицират себе си с майката, влизайки в прекалено близка емоционална връзка (където индивидуалното емоционално развитие се загубва)."

Осъзнавайки, че малко хора са знаели как да му помогнат в неговия труден преход, той става терапевт за да помага на хомосексуалистите които желаят лечение. Той предлага ефективна терапия, много ефективна, за тези които искат да излезнат от хомосексуалните чувства и живот. По думите му,

"Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен." "Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувата, да ги изразят и излекуват."

Във биографията на известни хомосексуалисти можем да видим точно класическия сценарии (класическите причини) за тяхната хомосексуална ориентация. Дъщеря, неосъществила необходимата връзка с майка си, я загубва на ранна възраст. През целия си живот тя копнне за тази незапълнена връзка. Когато израства тя търси да я получи от другите жени чрез сексуална връзка. Но това не е начинът. Просто никой не е бил достатъчно зрял да и помогне.

Излекуван гей, терапевтът Ричард Кохен


Може ли Гей да бъде излекуван?
Десетки хиляди се лекуват. Те се чувстват много по-щастливи и пълноценни след лечението. Ричард Кохен не е единствения който прави това успешно. Много хора с хомосексуални наклонности страдат неимоверно и търсят изход. Защо обществото продължава да ги лъже, че лечение няма? Защо въпреки фактите за хиляди излекувани и тяхното признание, колко по-щастливи и свободни ги е направило това, виждаме пихолози които бурно реагират против? Защо светът е толкова убъркан?

Лекува ли се хомосексуализма? Хомосексуализма се лекува. Лечение за Гей, Гейове, Хомосексуалисти

20 comments:

  1. Браво, сега трябва да ги накараме да се лекуват тея изроди.

    ReplyDelete
  2. Ujasno tupo! Ako beshe tolkova lesno da se "lekuva" homosexualizma, zashto togava ima tolkova "neizlekuvani" homosexualni lyude?! A pri jivotnite proyavite na homosexualnost s naranena emotsionalnost i nepulnotsenni vruzki v detstvoto s edinia roditel li sushto shte se obyasnyat?... Mnogo "experti" se navudiha. Az lichno predpochitam Kashpirovski da mi izlekuva homosexualisma i da reshi vsichkite mi ostanali problemi dokato go gledam ot ekrana. Tozi Ko(h)en ne e purviat deto se e probval...! Golyam smyah pada v moayata zala akto cheta podobni materialcheta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Според мен, защото не желаят да се лескуват и постоянно им се набива в главите, че това не е проблем, за да парадират с това си състояние. В духовния свят и смисъл това състояние се смята за демонично обсебване или резултат от демонично влияние, независимо как звучи. Материалистичната наука може да го определи, като някакво хормонално нарушение, което само по себе си отговаря донякъде на въпроса. Телата на всички ни са изградени от такава жива материя, но същността ни е нематериална. При животните е почти същото и това състояние е аномалия, а не правило. В противен случай видът би изчезнал, нали?! А и те нямат осъзнатостта, и волята на човек, за да се променят (затова и са животни). Но човека е нещо различно. Бог го е дарил със свободна воля. Проблема е, че се опитват да изкарат влечението към същия пол толкова естествено, колкото и при хетерото, което си е откровена пропаганда. Не случайно сме създадени мъжки и женски пол. Защо е толкова трудно да се досетите!??

      Delete
    2. Духовното, заложено от Бог, който е Дух, както сам Иисус Го определя на едно място в Евангелието, необратимо влияе върху материалното, затова и като го пренебрегваме, поставяме каруцата пред коня ! Резултатът, и то не само по отношение на хомосексуализма, е видим във всяка една сфера на живота ни ! А всичко може да се промени към по - добро за нас самите !

      Delete
  3. BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!!!Pozdravleniya-nai-setne svetlina v tunela v milata ni malka Bulgariya!
    Nikoga nikoi ne se opitvashe u nas da razreshi tozi psihologicheski problem, ne se komentirashe-nito ot Darzhavata nito ot obshtestvoto...Te si imaha da reshavat "drugi" problemi, a tozi tolkova vazhen za edno obshtestvo viseshe vav vazduha....za sazhalenie.Mnogo se radvam che shte se sabuzhdame malko ot malko.Tozi uchen Richard Kohen tryabva da bade pokanen da predstavi nauchnite si izsledvaniya, Fondatsiyata si, Institutite, koiteo rakovodi na razlichni mesta v Bulgariya.Knigite mu da se prevedat i se chetat ot vsichki, zashtoto tova e realnost, kato se dade i vazmozhnostta za promyana na momcheta i momicheta s problemi.Stiga s tova informatsionno zatamnenie-rozhba na komunistite: Kolkoto po-malko se znae za vsichko, tolkova po-dobre za kapitalite im i oholniyat im zhivot.....!!!Kraino vreme e i Obshtestvoto i Darzhavata da se obarnat s litse kam serioznite zdravoslovni i psihologicheski problemi na horata v Bulgariya!!!!!Blagodarya vi, taka tryabva da se raboti!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Крайно време беше. Наистина странно защо сега толкова се налага това мнение, че хомосексуалността е нещо нормално, при условие, че това е чисто психическо заболяване... Сигурно след 10-20 год. по улиците ще има паради на зоофили, чувстващи се засегнати от отношението на хората към тях...

    ReplyDelete
  5. Аз също клоня към тая ограничена съвкупност от населението на света и мога да кажа, че не я искам. Гадно е чак да те нарекат изрод, ти не си някъв от heroes в интерес на истината, но всъщност точно такъв се чувстваш. А за гей парадите - абсурд! тва па нямам представа защо изобщо се толерира. Би съм за сега, слава богу, но това вреди наистина доста психически, И ДОРИ телесно. защото ако тренираш, нужните мъжки хормони, които трябва да ти се доставят, идват в прекалено малко количество, което води до други признаци няма значение... Не всички са изроди, това искам да кажа. Когато сам видя някой хомосексуалист с кежави рамене, кълчещ се и въртейки задник наляво надясно като жена се отвращавам и ми се гади. но видя ли такъв като мен, примерно да спортува, но да харесва мъже - тогава знам ,че наполовина е нормален, нали така? Не всички искат това. И между другото тоя доктор е прав, истинността на проекта му е на 100%, че в ранните семейни години се насаждат подобни емоционални сривове, които после на бога се моля :D че могат да се изкоренят. Моят баща е отвратителен. Показвам му, че го обичам с някаква лицемерна блага усмивка но всъщност не го понасям. По - привързан съм към майка ми и съм доста защитнически към нея. А и в класа ми има 23 момичета и 3 момчета + мене. За какво говорим? Ще ви помоля, ако наистина имате информация за излизането на подобна книга на пазара да постнете коментар или квото и да е. Стига да го видя. Тва е

    ReplyDelete
  6. Благодаря за този искрен коментар. Хомосексуалната ориентация опира до няколко силни психологически фактори в семейната среда. Може да ги прочетете в резюме в статията, "Фактори за хомосексуалното психическо отклонение - грешки на родителите"

    http://istinski.blogspot.com/2010/03/blog-post_22.html

    Под предтекст, да не нараним гей ориенираните, тази информация се прикрива. Но това всъщност нанася най-голяма вреда на хора с хомосексуална ориентация. Ние им пресичаме пътя към лечението и пълното щастие.

    ReplyDelete
  7. http://istinski.blogspot.com/2010/03/blog-post_22.html

    ReplyDelete
  8. Благодаря ти Зеин 100: Точно това видео показва, че потдръжниците на хомосексуализма като генетично определен, не се опират на здрава логика. Ироничния стил би трябвало да ни убеди колко мъдри и прави са про-хомосексуалните, про-гей аргументи. Но в действителност те само показват нелогичността на аргументите им.

    Да сте виждали хомосексуални котки или кучета на улицата? Не сте!

    Да сте виждали мъж да роди забременен от друг мъж, или жена да забременее от друга жена.

    Случайно да ви е известно за какво се ползва задния отвор, щото на хомосексуалистите не им е. Е, ползва се за ходене до тоалетна, не за секс и забременяване.

    Видеото иронизира възможността хомосексуално, гей ориентирани да се излекуват. Фактите обаче показват, че хиляди се лекуват успешно. Колкото и някои да си запушват ушите и да говорят безмислени глупости както това про-гей видео, те не могат да избягат от фактите и истината: Хомосексуалното поведение е психическо отклонение, породено от най-ранно детство, от грешки на родителите.

    Хомосексуалната сексуална ориентация се лекува, не с плашене както правят в църквите, а с психотерапия която ги освобождава от емоционалните проблеми натрупани в детството.

    ReplyDelete
  9. Има ли ранни белези за хомосесуакност при момчета?
    Често женствените маниери при момчетата се бъркат с хомосексуална наклонност. Не е вярно. Това е само белег за налични семейни фактори за такова поведение. Същите фактори са почвата за хомосексуалното отклонение, но не са достатъчни.

    Семейни фактори за хомосексуалност при момчетата:

    1. Отдръпнат баща - момчето не получава бащинския аспект на любовта и това пречи да развие мъжки поведенчески навици

    2. Прекалено емоционално доминиране (обсебване) от страна на майката. Това не позволява правилното развитие на момчето.

    Това не е достатъчно за хомо-гей-сексуално отклонение. Третия, най-основен фактор е ключов.

    3. Хомосексуално изнасилване в ранна възраст. Често това събитие е забравено и подтиснато дълбоко в подсъзнанието. Психологическото влияние на първото сексуално преживяване е също силно и при тези които помнят.

    Не случайно статистиката показва, че при 95 от случаите на гей-сексуалною-ориентиралите се е наличие на хомосексуално изнасилване.

    За защитниците на свободата на избор на хомосексуална ориентация ще напомним, че търсещите сексуален обек хомосексуалисти най-често се насочват към малки деца. Тка че, не бъдете наивни, не позволявайте децата ви да бъдат сексуално насилени и вербувани от сектата на хомосексуалистите.

    ReplyDelete
  10. Does a person have the basic right to be gay if they want to be?

    ReplyDelete
  11. Въпрос: Има ли правото човек да е гей (хомосексуалист)?

    Това е неправелен въпрос. 95% от хомосексуалистите са били изнасилени в ранна възраст и затова са станали хомосексуалисти. Ето защо правилния въпрос е;

    1. Имат ли право възрастни хомосексуалисти да изнасилват малки деца? Не! Това е подсъдимо.

    Другият правилен въпрос е:

    2. Имат ли право децата да се родят и израстна в истинска любов?

    Разбира се обществото трябва да подкрепи децата да се родят и израстнат в истинска любов, а не психологически изкривена среда, която причинява подобни отклонения.

    Ако тези две основни човешки права бяха спазени, нямаше да има хомосексуалисти. Нямаше да има общества уплашени от социалните проблеми които хомосексуализма носи. Нямаше да има обратни убити заради сексуалната им ориентация. Нямаше да има и гейове които изнасилват деца.

    Какво щеше да има тогава? Истински семейства, истинска любов: Свят на хармония и разбирателство. Защо ли? Защото живота, довериет и любовта започват от сексуалността. Няма ли доверие за това в семейството, няма доверие и стабилност за нищо. Децата израстват в такава корумпирана среда и стават самите корумпирани.

    Време е обществото да се осъзнае. Време е културата на истинската любов да се установи на земята.

    ReplyDelete
  12. zdraveyte ! iskam samo da kaja nqakolko dumi otnosno vsi4ko tova. Kato za na4olo iskam da otbeleja 4e ne sum saglasen s nito edno ot napisanite ne6ta po gore. vendaga obqsnqvam i za6to
    1. homoseksualnosta ne e le4ima (za6toto ne e bolest)
    2. tozi tip koyto e napisal knigata izob6to nqma na ideq za kakvo govori, tuy kato tezi ne6ta za govoreni duvkan mnogo mnogo godini pred tova, i mislq 4e se vazpolzva ot neusvedomenosta na horata kakto ot tqhnata naivnost s cel burzo zabogatqvane
    3.mnogo me 6okra fakta 4e smqta 4e 95% ot gayovete sa bile nasilvani kato malki ... tova e absurdno
    v zakliu4enie iskam da kaja, ako nqkoy ot vas ima da6terq, sin, sestra , brat ili kakvato i da e slna rodninska vruska s homoseksualen - prosto si g obi4ayte i podkrepqyte, siguren sum 4e i te 6te otvarnat s sa6toto , v krayna smetka liubovta e slqpa :)

    ReplyDelete
  13. Много благодаря за този коментар. Той показва до къде води целенасочената дезинформация. Това не е въпрос на спор и дискусии, хъляди се лекуват успешно - това е факт.

    Какво е най-доброто което можете да пожелаете на приятел, брат или роднина хомосексуалист? Разбира се, да стане нормален. Защото само тогава ще е истински щастлив и свободен.

    Статистиката си е статистика. Харесва ни или не, 95% от гейовете са били първо жертва на сексуално насилени. Има доста причини защо е така. Безспорно, първото сексуално преживяване има огромен психологичен ефект. В допълнение, хомосексуалистите често си набелязват малки деца и си ги прикуткват, като разбира се това ще превърне и много от тях в обратни. Да вземем за пример и нашумелите в пресата Католически пастори които се възползват сексуално от малки момченца. Тези деца след това самите стават хомосексуалисти.

    И накрая, нека спрем с мита, че обратната сексуалност не е болест. Считало се е за болест до 1971 година. Има си достатъчно изследвания за това. Без научно изследване е гласувано, че не е, просто защото лобито на хомосексуалистите в медицината става много силно. Това е недопустим прецедент в медицината.

    Манипулация е да пренебрегваме тези факти и да бълваме глупости в защита на гейовете. Така не им помагаме. Ако искаме наистина да им помогнем, ако имаме и капка любов в сърцата си, тогава ще спомогнем лечението им. Да ги държим в симптомно състояние, в което сърцето им не е освободено от бремето натрупано в детството, определено не е любов.

    "Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен." "Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувата, да ги изразят и излекуват."

    ReplyDelete
  14. "Не случайно статистиката показва, че при 95 от случаите на гей-сексуалною-ориентиралите се е наличие на хомосексуално изнасилване."

    Когато едно твърдение е толкова безумнo, какво да говорим за всичко останало ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, безумно е, че няколко хомосексуалисти бяха хванати да са правили секс със десетки малолетни деца. Това е престъпно и наказуемо с затвор.

      Delete
  15. "И накрая, нека спрем с мита, че обратната сексуалност не е болест. Считало се е за болест до 1971 година."
    Преди 2000 години не се е считала за болест а се е насърчавала.
    Когато човек си служи с толкова абсурдни тези, какво да кажем за останалите му твърдения?

    Навярно някой ще тръгне да лекува и хомосексуалните прояви при животните, като ги нарече ненормални - нека опита.
    Навярно и те са формирани поради изнасилване в детството :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, преди 2000 години са убивали с камъни хомосексуалистите. А обществата в които хомосексуализма е процъвтявал, скоро са упадали, точно поради ефектите на това аморално поведение. Причината е че обратната сексуалност е ужасно разрушителна за обществото. Погледнете Доклад за еднополовите бракове: Папата посочва пагубния ефект за семейството и обществото

      Днес също Западните нации, подкрепящи хомосексуализма, бързо започват морално да упадат.

      Деградацията на младежта и разпадането на семействата, последващи от сексуалната аморалност, имат потресаващ разрушителен ефект.

      Delete
    2. Няма как да се сравнява хомосексуализма при хората с някакво подобие на такова поведение при животните.

      Още по-малко можем да върнем и принизим хората до ниво на нецивилизовани диви животни.

      Ако хомосексуалистите се опитвате да твърдите, че при вас човешкото не е разивито, а само най-нисшето животинско, то аз няма как да приема това като логично изивинение за поведението ви.

      Нямате право да атакувате същността на семейството, което е крайъгълен камък на обществото. Какво е семейството? Училище на любовта

      Delete