Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят: Писмо от оня свят - от ада и рая

Писма с Новини от Одвъдния свят: Писмо от оня свят,от ада и рая

ПИСМО ОТ ОНЯ СВЯТ

Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдното. Основателите на световните религии оповестяват кой е Господа на Второто пришествие


Източник: Известия


Под това заглавие бе публикувана статия в Московския вестник "Известия" през 2002 година - "Американски и Московски вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят". В него бяха публикувани послания на Ленин и Сталин, вярвате или не, директно от Ада. Това идва като отклик на по-ранното публикуване на тези послания в цяла серия от вестници в Съединените Щати. Ню-Йорк Дейли Нюз, Бостън Хералд, Филаделфия Инкуайарър, Лос Андджеляс Таймс са само началото на списъка.


Комунистическите лидери въобще не звучат вдъхновени от там, както са звучали в земния си живот. Ленин например говори за, "неочаквани мъчения и агония", които е изпитал в духовния свят в резултат от земните му грехове.


Мосвковския вестник уточнява, че не само комунистическите лидери, но и всички известни религиозни лидери са се събрали на конференция в духовния свят и след слушането на божието послание са провъзгласили лидерът на Обединителната Църква, преп. Сан Мьон Мун, като новия Месия. Исус Христос специално е дал встъпитено обръщение на темата, което е било горещо приветствано от всички участници.


Мохамед, Конфуции, Буда, Мартин Лутер са всред имената които "Известия" споменава.

"Може да се чудите дали тази конференция въобще се е състояла," заключава статията. "Най-вероятно това наистина е станало, защото според правилата на Американските вестници, те печатат само правилно представени факти, които могат да бъдат потвърдени."


Публициста на Ню Йорк Дейли Нюз заявява, че вестникът не е имал резерви към статията. Ричард Ривес, директор на рекламния департамент на "Сейнт Питърсбърг Нюз" във Флорида, изяви изключителното си възхищение от статията. Той увери, че ако статията с нещо им се е сторила извратена те не биха я отпечатали. От НюЙорк Таймс пък заявиха, че фактите в статията изглеждат достоверни, но в също0то време тя ще нарани мнозина поради което тене са я отпечатали. Те уточниха, че имат в предвид Ислямистки Фундаменталисти, които биха се засегнали, че не Мохамед, а Исус е дал встъпителното обръщение на конференцията в отвъдното. "Навярно", статията продължава, "дори демократичните Американци биха се обидили, че Мун е избран за Месия просто с три възгласа "Ура", вместо със свободно и тайно гласуване."


Мислим, че за Западните хора не е лесно да вярват в тези събития, "но изглежда, че не е така", според автора. Дори Роналд Рейган, който страда от болестта алхаймър, след прочитането на статията си възвърнал паметта и възкликнал, както в миналото, "Вярвай, но потвърди!"


Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят: Писма от оня свят - от ада и рая
Вестници гърмят с Новини от Одвъдния свят
Нашите не-приятели презервативите: Троянския кон на СПИН
Презервативите не са безопасни
Фактори за хомосексуалното психическо отклонение
Методът на Силва: Разяснение на Принципа
Свържете се с нас за повече информация:

Посолство на Мира
Ул. Г. Бенковски 25, София
Тел: 02/ 983 2148
worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите.

Писма с Новини от Одвъдото - духовния свят: Писмо от оня свят, писмо от ада и рая

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун