70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма

07 януари 2009 | Семейство | Възпитание | Развод | СПИН |

Хомосексуалността се подкрепя едва от 30% от страните членки на ООН. Другите 70% са против.

united_nations_1 Само 66 държави от общо 192 застават за Декларацията за декриминализирането на хомосексуалността в ООН. Близо половината, 27 са страни от ЕС, а декларацията бе иницииранa от Франция.

Русия, Южна Африка и САЩ не подкрепиха инициативата. Макар, че никой не бива да става обект на насилие, мъчения, дискриминация или злоупотреба на база на сексуалната си ориентация или половата си идентичност, много страни се опасяват, че поведение което културно и социално застрашава морала и семейните ценности не трябва да се ползва със специални привилегии.

Хомосексуализма бе считан като болестно състояние до 1971 г., когато за първи път в историята на медицината това бе отменено не чрез научни изследвания и доводи, а просто с гласуване. Разбира се голяма част от гласуващите са били самите те хомосексуални. Днес отново наблюдаваме подобни мaнипулации които се стремят да дадът специални права на хората с извратено сексуално поведение. Ако погледнем списъка на гласувалите, установяваме, че малки страни като България, Албания, Румъния и много други са манипулирани и подведени да гласуват. Те всъщност съставят близо половината от подписалите се нации.

Да, всред страните подписали се под текста е и България. Списъкът с подкрепилите декларацията страни включва: Австралия, Австрия, Албания, Андора, Аржентина, Армения, Белгия, Боливия, Босна и Херцеговина, Бразилия, България, Венецуела, Габон, Гвинея-Бисау Германия, Грузия, Гърция, Дания, Еквадор, Естония, Израел, Източен Тимор, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кабо Верде, Канада, Кипър, Колумбия, Куба, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Македония, Мавриций, Малта, Мексико, Монтенегро, Непал, Никарагуа, Нова Зеландия, Норвегия, Обединеното кралство, Парагвай, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сао Томе и Принсипи, Словакия, Словения, Сърбия, Централна Африканска Република, Финландия, Франция, Чехия, Чили, Унгария, Уругвай, Холандия, Хърватска, Швеция, Швейцария, Япония.

Любопитно е, че дори силно Католически страни също застават официаално в подкрепа на тази декларация, въпреки че църквата и Папата критикуват хомосексуализма. Но декларацията може да се окаже с обратен ефект. Не само несъгласието на 70% от страните членки на ООН, но и неизбежната реакция намюсюлманския свят, може да доведът до още по-голямо световно напрежение.

Други проблеми които често ставаха център в Америцанските медии, са свързани нахлуването на про-хомосексуални програми в училищата, които карат децата да опитат за да разберат собствената си ориентация. Не можем да подминем и хомосексуалните оргии на открито, в парковете, пред лицето на смаяни родители и малолетни деца. Оказа се, че никой не може да реагира без да е обвинен в сексуална нетолерантност, докато в същото време семейни двойки бяха осъдени за правене на секс в собствения си дом без спуснато перде. По всичко личи, че така се въвеждат двойни стандарти: семейството е все повече безгласно и под атака на законите медиите, докато на аморалното сексуално поведение се дават специални привилегии и права.

Днес дори развода се стимулира от законите в много от подписалите се страни. Например за самотни майки се дават много по-голями помощи, което с времето води към тяхното увеличаване и подкрепя разводите поставяйки семествата в по-неблагоприятно финансово положение. От друга страна, вместо държавата да инвестира за образование на младите в морални ценности, се изливат милиони и милиарди за разпространението на свободния секс чрез раздасане на презервативи и други образователни и рекламни кампании.

За съжаление никои от политиците не може да осъзнае на къде води всичко това, и какво ще стане с морала на младите в бъдеще, когато ще трябва да се харчат милиони за борбата с последстията: от нарастващ алкохолизъм, злоупотреба с наркотици, ранна бременност, самотни майки, нарастваща детска престъпност и самоубииства.

проекти за мир | анализи | култура | любопитно | ванга


3 comments:

 1. Мнозинството никога няма право - езотерична истина

  ReplyDelete
 2. Да, дай да дадем на 1% развратени психопати да ни управляват, мнозинството да си гледа работата. Едва 1,6% определят себе си като гей и лесбийка в САЩ: 96,6 % от възрастните се определят като сексуално праволинейни А това, че ще съсипем света, кой му дреме.

  Браво, браво! Големи езотерични мъдрости вадят хомосексуалистите.

  ReplyDelete
 3. Гейовете и хомосексуализмът не са естествено явление, но за щастие Хомосексуализма се лекува. Тези психически травми от детството се лекуват успешно и хиляди хомосексуалисти стават отново нормални и щастливи хора.

  Не бива да пренебрегваме факта, че Сексуалната развратеност е по-разрушителна и от атомна бомба. Тя е причината за упадъка на всички големи цивилизации в историята. А днешните статистики са ужасяващи:

  Сексуаната любов създава нов живот и е нещо свято. Семейството е много важно за възпитаването на любов и морал, както и за здравото общество. Семейството е училището на любовта.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун