HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Международните бракове премахват бареиерите

Световна благословия за мир Световна благословия за мир Световна благословия за мир


Световна благословия за мир

clip_image001

Международните бракове премахват бареиерите
Д-р Муун е световно известен с възгледите си за ролята на женитбата и семейството. Целта на Международните свадби които той провежда се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство"

clip_image002

40 000 (20 000 двойки) изпълниха площада на Университета Сан Мун, на два часа път от Сеул. 20 000 двойки обещаха едновременно да създадът истински семейства изпълнени с истинска любов. За да разберете идеала на тези семества прочетете за Четирите свери на любовта и Културата на Сърцето която те са решени да установят.

clip_image003

Милиони семейства от всички части на света участват в тези Международни брачни церемонии, които са един безпрецедентен израз на желанието и решителността им да изградят истински семейства изпълнени с истинска любов и да надхвърлят бариерите, които разделят света, било то расови, национални или религиозни.

clip_image004

Важно е да отбележим, че Благословията е междурелигиозно събитие. Представители на всички основни религии дават своята молитвена благословия на семействата, заедно с преп. Сан Мьон Мун. Можем да видим Будисти, Евангелисти, Православни, Католици, Хиндуисти, Мюсюлмани обединени в обща цел; да пресътворим света чрез истинска любов в семействата; любов която да преодолее религиозните, национални и расови бариери от миналото.

clip_image005

Божието сърце е в невероятна болка и агония, обяснява д-р Мун, поради това, че ние Неговите деца сме изкривили най-ценното което той е заложил в нас - любовта. Той е създал семейството да бъде училището на любовта. В действителност, семейства изпълнени с истинска любов можем да създадем само ако сме способни да даваме безкористна любов.

clip_image006

Само такава революция на сърцето и любовтa може да разреши семейните проблеми и премахне омразата в обществото и света. Д-р Мун е финансирал и инвестира в множество програми в тази ключова за обществото насока.

clip_image007

clip_image010

В международната сватбена Благословия участват и множество видни представители от различни религии. Събитието е част от едноседмичен Световен фестивал на културата и спорта. Световни учени, министри, дори и президенти се събират на организираните конференции по време на фестивала.

clip_image011

Над 250 видни религиозни лидери от всички вери и деноминации. Някои позират за снимка след като са дали обещанието си на Световната Благословия за Мир.

clip_image012

Първата лейди на Федералната демократична република на Непал.

clip_image013

Зарята и изпълненията на известни групи са част от това завладяващо, романтично и изпълнено с любов и ентусиазъм международно събитие.

clip_image014

Участниците са от над 190 страни. Събитието е отразено от вестници, телевизии и в интернет, по целия свят. "Невероятно е че това се случва на моята собствена сватба. Че кой дори би си мечтал за нещо такова. Но най-невероятното бе да видя всичките тези прекрасни семейства с такива прекрасни идеали", заяви Български участник.

clip_image015

СЪЗДАВАНЕ НА ЦАРСТВОТО НА МИРA
МИРНИЯ ИДЕАЛЕН СВЯТ
Aбсолютния сексуален морал
Мисия на посланиците за мир
Божието идеално семейство

clip_image016

clip_image017

Бившата първа лейди на Уругвай със съпруга си.

clip_image018

Посланник Мохамед Саиид от Пакистан и Бивш Премиер министърКеики Латжанен от Финландия.

clip_image019

Преп. Сан Мьон Мун изнася речта, "Господар на мира", излагайки своята визия за идващото Божие царство на мира.

clip_image020

Д-р Томас Уолш представя синът на д-р Мун, Преподобния Хьон Джин Мун.

clip_image021

Бразилският конгресмен, Нелсън Маркуезели - на снимката. Станислав Шушкевич описва Сан Мьон Муун, като борец срещу Комунизма. Поради ролята си в падането на комунистическите режими, уточнява Шушкевич, „Д-р Муун бе преследван, хвърлян в затвора и ограничен в свободата си да пътува”. Измежду „всички видни личности, които съм срещал, като Франсоа Митеран, Михаил Гордбачов, Борис Елцин, Хелмут Кол, Бил Клинтън, Джордж Буш, Бутрос Бутрос Гали и многото други президенти, премиер министри и религиозни лидери”, заявява Шушкевич, „няма да е преувеличено да кажа, че най-изключителната, интересна и впечатляваща бе личността на д-р Сан Мьон Мун.” Нещо повече, продължава той, „мога да ви уверя, че това е основното отношение относно д-р Муун на болшинството политически и религиозни лидери които съм имал възможността да срещна.”

clip_image022

Dr. Michael Balcomb
Communications Director
Universal Peace Federation

No comments:

Post a Comment