Идеала на Международните сватби на д-р Мун

международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби

Международната Благословия

Пътя към премахване на омразата от миналото е чрез любовта в международните семейства

Източник: the Marriage Blessing

международни масови сватби на муун, мун

Какво е брачната Благословия?

Това е шанс да потвърдим отново сватбените си обещания, да напарвим нов старт в брака и получим Божията благословия за връзката ни; Но истинското значение е, че ние се отделяме от сатанинската потомствена линия (предавала грешната природа от Адам и Ева) и се присаждаме към Божията потомствена линя (устоновена за първи път в историята от Истинските Родители). За да може семейството да изпълни идеалите на Благословията за истинска любов, двойката трябва да премине курс за семейните взаимоотношения, родителски умения и разрешаване на конфликти. Тези семинари са много значими за успеха и щастието в брака.


Трите стъпки към мира

Пътво трябва да намерим вътрешен мир, като станем хора с обединени дух и тяло, истински характер и сърце. Едва като такива зрели личности можем да бъдем близко до Бог и живеем с висши морални ценности.

Това ще бъде основата да постигнем мир във семейството, като бъдем верни, обичащи се партньори и предадем тази любов на своите деца.

Когато семействата живеят за другите и за обществото, те стават основата за здравото общество и нация. Само на базата на здрави и стабилни семейства ще установим "Културата на сърцето", изразена в живот за другите. Чувството за всеобщо семейство с център Бог трябва да премине отвъд границите на религия, националност, раса и култура. Тогава ще се установи световния мир.


Четирите сфери на сърцето

Всички хора постигат зрялост израствайки през четири сфери на сърцето и любовта.

Първо, децата трябва да получат истинска родителска любов. За правилното духовно и психологическо развитие те трябва да преживеят както бащинска, така и майчина любов, но също и да видят примера на истинска любов между родителите.

Второ, веднъж усвоили тази любов те ще бъдат способни да се научат да споделят и живеят за другия - развивамки любовта към своите братя и сестри. Връзките с приятелите, колегите и хората в обществото са продължение на тази братско-сестринска любов.

Трето, на тази основа те ще са способни да обичат своя съпруг или съпруга с истинска, непроменлива любов и така постигнат пълно единство живеейки всеотдайно един за друг. Тази сфера на любовта е уникална; само тя не бива да се споделя с никой друг в живота освен с един, единствен партньор.

Четвърто, като обединено семейство ние ставаме родители и даваме безрезервана родителска любов на нашите деца. Това затваря кръгът на любовта, който ще доведе до стабилни семейства и общество.


най-голямата масова сватба от десетилетие

40 хиляди булки и младоженци участваха в най-голямата масова сватба. Към нова култура на истински семейства и истинска любов.

Вижте тази презентация:

международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби

Подкрепете усилията на Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение в усилията за изграждане на такъв свят на мир без бариери между хората. Разпространете тази идея, станете участници в международни проекти и семинари.
-
Свържете се с нас за повече информация:
Посолство на Мира, Ул. Г. Бенковски 25, София. Тел: 02/ 983 2148
Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите.
международни масови сватби на муун, мун и масовите сватби

1 comment:

 1. Наскоро излязоха няколко интересни статии за децата на Семейства съчетани от д-р Мун. Те обикновенно са съчеатвани или от самия Кореец или от собствените си родители, но техните свидетелства са доста романтични и изпълнени с вдъхновение.

  Новите Мунисти: Младото поколение

  http://moonsanmyung.blogspot.com/2010/06/moon-man-called-messiah.html

  Те срещат своя парньор: Сан Мьон Мун вижда тяхното успешно бъдеще

  http://moonsanmyung.blogspot.com/2010/07/meeting-their-match-rev-moon-see-their.html

  Това са положителни свидетелства на Второто поколение Обединители; децата на последователите на Корейския Миротворец и Обединител - Мун Сан Мьон.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун