Проф. Мулдашев: Алоплант - революция в медицината

Проф. Ернст Мулдашев, алоплант, алопланти, алоплантите
Проф. Ернст Мулдашев 
Алоплантите - ново направление в медицината
Източници: <novinar.net> <blitz.bg> <trud.bg> <btv.bg/>


Той е първият лекар в света, извършил успешно трансплантация на око, създател на ново направление в медицината – регенеративната хирургия. Чудодейните биоматериали, изработени от него и наречени алопланти, активират скритите възможности на организма за възстановяване на собствените тъкани, а биополето на растящите клетки потиска патологичната регенерация (рака) и нормализира функциите на болните клетки.

Проф Мулдашев и негови колеги създават биологическия материал алоплант, той забавя развитието на белега и едновременно с това стимулира растежа на нормалните, здравите тъкани. Алоплантът постепенно се разтваря в човешкия организъм и на мястото му "пониква" споменатата нормална тъкан.

Аллоплантите намират приложение в офталмологията, челюстно-лицевата хирургия, стоматологията, пластичната и гръдната хирургии, неврохирургията, травматологията и др... годишно се провеждат над 6000 микрохирургични операции на очната ябълка.

За последните две десетилетия аллоплантът е успешно използван при лечение на диабетната ретинопатия, атрофия на зрителния нерв, изгаряния, вродени дефекти и други.


"При трансплантация сляпото око започва да регенерира по същия начин, както окото на човешкия ембрион в утробата на майката. Затова не е напълно наясно кое лекува, но според него това е Бог, затова чудото се получава."

"Не можете да си представите какво е изумлението ни, когато в нашите лаборатории изучаваме процеса на регенерация на болния орган - продължава професорът - Ние имаме апаратура за 25 млн. долара и следим промените дори на ниво микрон. Именно в тези мигове се разбира, че науката още не може да обясни действието на алопланта."

Проф. Мулдашев е колосална, магнетична и завладяваща личност! Истински учен! Не само капацитет в областта на очните заболявания, но и езотерик, окултист. Почти не спи. През деня оперира, след това се затваря с екипа си в кабинета си и до 5-6 часа сутринта работят в областта на офталмологията. "Съветвам никой да не стъпва в аптеките освен за… памук", категоричен е слепият певец, Орхан Мурад.

От какво се изготвя алоплантът? Алоплантът се изготвя от различни биологични тъкани: сухожилия, стави, хрущяли, кожа, мастни клетки и др. Тези материали се подлагат на сложна механична и химична обработка в лабораторни условия.

Сега медицината е бизнес. Невъзможно е да пробие нищо по-ефективно поради монопола на фармацефтиката в медицината. Лекарстата с химикали имат много вреден ефект върху организма. Днес вече започват да навлизат нови ефективни методи без странични ефекти. Един от тях е хомеопатията. Етеричните масла, които едновременно с лекувания симптом подобряват всички други функции на организма, подобряват имуната система и нямат никакви странични ефекти.

От къде идват необикновенните духовни способности на човека? Кога човечеството ще започне да ги използва, вместо да продължаваме да се тровим с химикали. Проф. Мулдашев твърдо вярва в помоща на вярата в Бога при лечението: "Аз присаждам окото и се надявам връзките да се възстановят сами. Ние не можем да ги свържем. Това е наистина Божия работа."

СКАЛАРНА-ПИСАЛКА

цена:
49 лв. обикновен
75 лв. комбиниран
85 лв. тройна комбинация

поръчки: 0878197028


Квантовият био-енергиен стик може да ви помогне за бързото премахване на деструктивната (болна) енергия. С определен брой минавания по гръбначния стълб (централния мередиан), или с кръгови движения в областта на проблема, вие изчиствате тази енергия на квантово ниво. Прочетете, Как да използваме Квантовата скаларна писалка
Проф. Ернст Мулдашев, алоплант, алопланти, алоплантите 
Проф. Ернст Мулдашев, алоплант, алопланти, алоплантите

4 comments:

 1. Мулдашев е ВЕЛИК !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. А ти контактувал ли си с него наистина, сериозно те питам ?

   Delete
 2. Това наистина е един велик учен, който не знам как е стигнал до там, че с определени тъкани и какво ли не може да се постигне това, но със сигурност е знаел какво прави.Дано това да се развие и да помогне на хората в нужда.Виждаме по света какви ли не болести има.За жалост медицината е бизнес и ако няма някоя фирма,която да вложи средства в дадено лекарство, то нищо не няма да се постигне.Безплатни неща няма.Всеки един човек има силата да се излекува, стига да предприеме мерки на време.

  ReplyDelete
 3. Евала на този (на първп място Човек и на второ място) професор ! Светът има нужда от такива хора ! За съжаление човекът е най-долното животно (лично мнение....още съм на 22...има още много за виждане, изживяване и научаване...живот и здраве). Алчността не признава нищо ! А колко е лесно хората да са сплотени и да си помагат взаимно, колко по-лесно, успешно и хубаво би било всичко....

  П.С: хора много, ЧОВЕЦИ малко.....

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун