HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Бъдещето на океана: Чудния воден свят

Бъдещето на океана: Чудния воден свят, Полуподводница, Видео, Магията, Магия на океана

Бъдещето на океана:
Да надникнеш в чудния воден свят

Водното превозно средство е хибрид между лодка и подводница, което го превръща в идеалното возило за морски разходка. Сан Мьон Мун предсказва, че в бъдещето хората много ще пътуват. Някои ще живеят под водата, построявайки подводни градове, ферми и т.н. Океанът е ресурс, който може да изхранва 300 пъти настоящото население на земята.

Южнокорейската компания Raonhaje представи Ego компактна полу-подводница. То разполага с прозрачно помещение, закрепено точно в средата на долната част на лодката. Това дава възможност на пътниците да надникнат в чудния свят на океана и буквално да се реят сред него.
"Земята е пренаселена, така че скоро хората ще започнат да изграждат повече кораби, и ще излизат на морето. В близко бъдеще, хората в нашия свят ще живеят на повърхността на морето и в дълбините." Сан Мион Мун
За тези които искат безопасна, но красива водна разходка Полуподводницата ще бъде достъпно возило. Акумулаторната батерия ще издържа 8 часа.



В бъдеще повечето хора активно ще пътуват. Някои от тях ще изберат да живеят под водата, чрез изграждането на подводни градове. Ние сме в начало на нова ера - Водната ера. Според прогнозите на д-р Мун, земята като основен източник на средства ще започне да губи своята важност.
"Средствата на океана са безгранични в сравнение с земните! В бъдеще ние ще спрем да използваме нефт, въглища за електричество. Техните ресурси са много ограничен. Ето защо океана става единственият източник на енергия. Всички ще се ползват от развитието на хидрогенната енергия." Сан Мион Мун
В бъдещия свят семействата ще могат непрестанно да пътуват и по суша. Интернет ще даде възможност децата да учат дистанционно, а възрастните понякога да работят в Интернет. Така семества ще могат непрестанно да пътуват и обикалят земята. Границите трябва да се премахнат, политическата система да се замени с нова, по-функционална и некорумпирана система, която да гарантира благоденствието на хората.

След установяването на Културата на сърцето престъпността, омразата и недоверието между хората ще изчезнат. Ще можем да пътуваме свободно навсякъде и да се чувстваме сигурни. Хората ще се приемат и ще си помагат.

Нуждата от Революция на сърцето и съвестта

Разбира се, точно хората които обичат и желаят опазването и развитието на океана, ще са тези които ще желаят да развият такива проекти. Целта ще е да се развие, разкраси, запази морската фауна. Разбира се че ще се развият ферми, риборазвъдни, а и за водорасли, но това само ще обогати океанския живот и усилията за запазване естествената му чистотата и красота.

Хората ще се научат да усвояват морките пространства за постоянен живот.

Но въпросите за незамърсяване са същностни; човечеството трябва да надрастне тази егоистична култура на безотговорно разхищение и замърсяване на природата. Затова нуждата от "Революция на сърцето и съвестта" си е абсолютна. Човечеството определено трябва да се събуди за нови ценности и нов начин на мислене.

Въпроса не опира само до това, дали храта ще приемат една такава по-висша идея и философия на живота. Нужно е наистина да надрастнем стария тесноглед, егоистичн и атеистичен мироглед който доведе до толкова много войни и унищожение на природата през 20 век, както никога преди това.

Събуждане на духовността и семейните ценности

Когато духовността ни се събуди; когато духовната ни душа стане субект над физическата ни душа (мозъкът - физическите инстинкти), автоматически всички ще можем да чувстваме Божията любов към другите; автоматически съвестта ни ще ни води. Тогава религиозните, национални и расови разделения ще изчезнат; догмите и тесногледието няма вече да ни разделят.

В бъдещето семейството, средата на любов и доверие, възпитанието, ще са от основно значение... Така Културата на сърцето съвсем естествено ще процъвти; корупцията и аморалността естествено ще отпаднат. Още повече, човечеството ще осъзнае реалността на живота след смъртта.. че най-основното качество което трябва да сме развили, за да сме вечно щастливи, е да се научим да живеем за благото на другите... че нашето най-голямо щастие е това да носим щастие на околните.
Ако тези ценности се развият от детството другите социални проблеми естествено ще отпаднат.
А сега се харчат милиарди за последствията от липсата на тази здрава семейна среда в непосилната борба с последиците (корупция, престъпност, омраза, аморалност...) В същото време съвременната Хуманистична-светска и атеистична култура влага милиарди за аморализирането на младежта и за анихилацията на семейния живот въобще. Това безумие трябва и е обречено да спре. Ще се чудим как е допуснато нещата да достигнат до тук.

Пишете ни, с нетърпение чакаме да чуем вашите размисли, идеи, впечатления и въпроси..


за премахване на икономическите, политически и културни разделения между хората. Всички столици ще бъдат свързани с високо скоростни влакове и магистрали.

Светът на Бъдещето Културата на сърцето ще промени светът
Световна магистрала ще промени коренно живота на планетата
Семейството и децата Любовта на родителите е основата за ...
Основа за щастието Семейството е училище на любовта и ключ
Семейна Федерация Здрави семейства - свят на мир и любов
Егоизма вреди съсипва здравето..Любовта е извор на щастие..

Полуподводница: Да надникнеш в чудния свят на океана

снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли
Свържете се с нас:

Посолство на Мира

Ул. Г. Бенковски 25, София

Тел: 02/ 983 2148

worldofheart@gmail.com


Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.

Полуподводница, Видео, Магията, Магия Бъдещето на океана: Чудния воден свят

No comments:

Post a Comment