Любопитни факти за Автобиографията на д-р Мун

Книга, Автобиография, Мун, Муун,Любопитни факти около Автобиографията на Отец Мун
Автобиографията на Д-р Мун
Любопитни факти и коментари на читатели

Най-доброто издателство издаде Автобиографията на д-р Мун, която за седмица се превърна в бестселър

В Русия автобиографията е преиздадена вече за втори път, а в България може да се намери в Интернет вариант.

Читателка, която не е познавала движението за мир на д-р Мун, коментира: "Купих тази книга от любопитство, но щом започнах да чета просто не можах да спра, докато не я завърших цялата. Това не е обикновенна занимателна литература, книгата докосва дълбините на душата ви и пронизва сърцето. Дори не можех да повярвам, че в наши дни може да има хора като Преп. Мун… Неговото отношение и обхвата на нещата които е постигнал минават отвъд всички други съвременни бележити личности…".

Любопитна новина е, че в Тайван от няколко месеца в книжарниците продават автобиографията на Учителя Мун. Издателят сам решил да публикува книгата и я пуснал в продажба. На времето този човек чул реч на Хюнг Джин-ним (синът на д-р Мун). Вдъхновен, когато книгата на Отец Мун е публикувана в Корея, той решил сам да я издаде. Информацията е предоставена от източник в Тайван."Нашите братя и сестри в Тайван си купуват автобиографията в магазините, и след това ги разпространяват на хората за да свидетелстват за Истинския Баща - Учителя Мун," споделя Тайвански член на Семейната Федерация.

Дори публикуването в Корея не става случайно.
Книгата бе издадена през март от известното и много уважавано издателство GimmYoungSa. Много хора в Корея го смятат за най-доброто издателство в страната. Собственичката на издателството е учила в САЩ, когато е разбрала за приноса на преп. Мун за мира.

По думите й, тя е осъзнала, че лошата слава, която се носи около Обединителното движение се основава на дезинформация и предубеждения. Именно тогава й идва мисълта да публикува обективна книга за живота на основателя на Обединителното движение.

Реакцията измежду някои Корейски църкви, както би могло да се предположи, е доста пламенна негативност. Но дори негативните и тесногледи християни не могат да отрекат факта, че същото издателство е публикувало и много от бестселърите на техните църкви. За ирония, тази бурна негативна реакция само разпали обществения интерес.

„Аз съм християнин. В моята църква ми казват, че Преп. Мун е дяволът. Чувствах се предаден от издателството… Това е най-доброто издателство в Корея. Трябваше сам да открия причината, така че си купих книгата. Направо не можах да спра да я чета. Беше ли това истина или фабрикация? Това не е живота на един човек, това е епика! Чувствах тъга, скръб, съжаление, гордост. Бях завладян от всякакви емоции и не можех да оставя книгата докато не я завърших в 4 сутринта. Моето заключение е, че този човек е реален. Но въпроса е – кой е той?! Какъвто и да е отговора, всеки който обича мира и иска да се освободим от предразсъдъците трябва да прочете тази книга. Аз я прочетох отново и подчертах всички важни за мен пасажи. Кой може да оцелее през толкова много преследване, затвор и мъчения, освен един светец? Благодаря на издателството. Сега ги разбирам!“
Автобиографията на д-р Сан Мьон Мун
email: worldofheart@gmail.com
skype: peace.embassy
Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.
Книга, Автобиография, Мун, Муун,Любопитни факти около Автобиографията на Отец Мун

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун