HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Фондация "Кеше" открива нови технологии, които ще променят човечеството

Фондация "Кеше", Ядреният инженер Мехран Кеше, Ирански учен в Белгия, Плазмен гравитационен генератор
КЕШЕ ОТКРИ БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

Антигравитационната кола, разработена от фондация "Кеше". 
Фондация "Кеше" вече е открила нови технологии, които ще променят човечеството. Инженер Кеше демонстрира и устройство за свободна енергия (с големината на малък електродвигател), което може да работи 50-60 г.

С разработките си те обещават да спрат войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намалят болните по света и да спасят природата. Едно от най-важните им открития пък е система за придвижване, с която ще се стига от Техеран до Ню Йорк за 10 минути.

„Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят, както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.

Писалка на Кеше и Квантовото лечение: Времето на пиене на хапчета свърши
Писалка на кеше лечени енергийно квантово изцеление лекуване Кеше фондация 
Нова ера 

Истински фурор предизвикаха публикациите на фондация „Кеше” сред българите в социалните мрежи. Между тях има такива, които говорят за „нова ера” и „стъпка напред в еволюцията”, но има и скептици, които отричат Мехран Кеше и разработките на неговия екип, което не може да ни учуди при условие, че откритията му ще сложат край на монополите, както и на много от остарелите и ограничени разбирания в науката.

Енергийната криза също ще бъде решена с един замах. След като технологията влезе в сила и се приложи за хората, тогава монополите, които контролират в момента електрическата енергия, както и всяка друга енергийна система, ще останат с празни ръце. А след тях и досегашните финансови структури ще се обезсмислят. Това наистина е възможност за преход към нова ера за човечеството. Но дали правителствата ще осъзнаят и използват това в полза на обществото?


Видиото има субтитри на различни езици: включите от бутона "CC"


Световна магистрала
“Зони на Мира”
Световен мир
Кешер открива как да създава и контролира гравитационните полета. Това откритие има стотици практични приложения, които могат да помогнат за разрешаването на повечето фундаментални проблеми на човечеството, като; недостига на харана, вода и енергия, както и замърсяването.

Ако досега човечеството е копирало модели от земната природа, за да развива нови изобретения, то днес науката се обръща за модели от космоса. Земята и планетите се въртят милиони години без някои да идва да им налива гориво.

Енергията е на всякъде около нас. Сега откриваме, че самите електрони и протони са плазма. Всичко се движи в кръг. Точно както Принципът обяснява, Инж. Кешер открива, че двойките елементи влизат в кръгово движение и генерират енергия. Еднаквите полюци се привличат, а противоположните се отблъскват - това са мнагнитната и гравитационната сили. Ако знаем как да ги използваме можем да преструкторираме плазмата в каквото поискаме или да преодолеем силата на земната гравитация.

Това което учените наричат ,анти-гравитация" е всъщност магнитното поле което разделя полюсите. С други думи няма анти-гравитация, а две подобни полета, които стоят отделени едно от друго. Това отваря нови концепции и ново разбиране. Инж. Кеше твърди, че спокойно можем да произвеждаме протеини и така да се изхранваме дори в космоса, както и да разрешим проблема с глада.

Нещо повече; когато коригираме правилната диспозиция на елементите човек се връща към здравословното си състояние. Така фондацията Кеше успешно лекува дори рак, гангрена и др. неразрешими от съвременната медицина заболявания.

„Това е чиста наука, в никакъв случай не е езотерика, измишльотина или измама. Лидер на фондацията е ядреният инженер Мехран Кеше. Той обмисля да сподели трудовете си напълно безплатно с цялото човечество. Любопитното е, че тези нови научни открития са в пълно съответстие с Обединителните принципи и техното обяснение за Принципите на творението.


Мехран Кеше
Последователите на Мехран Кеше са категорични, че правителствата и големите компании преследват фондацията, налагат цензура и се опитват да спрат дейността им. Лично инж.

Краят на армията

Фондация „Кеше” разработва и технологии за отбрана, които на практика можели да спрат войните. С помощта на магнитни и гравитационни полета можели да бъдат блокирани системите Field Communication при всяка честота, убедени са учените. Системата е в състояние да заглушава всички комуникационни линии и когато се използва правилно, може пряко да блокира цялата комуникация в голяма площ дори и от разстояние. Това означава, че с минимални усилия могат да бъдат блокирани всички сателитни комуникации. „Кеше” тествали системата. Резултатът бил налице. Иранците канят американските учени да работят заедно – да използват технологията в Космоса при среща с други цивилизации.

До Ню Йорк за 10 минути?

Учените от екипа на Кеше са изработили и система за бързо предвижване. Тя е насочена към Космоса, като не само ще се стига много по-бързо извън Орбита и летателните апарати там ще имат земна гравитация, а ще можем да се движим и на Земята със скорост, близка до тази на светлината.

Новите системи за придвижване ще дадат възможност на всеки човек да направи подобно пътуване за почти същото време и почти без никакви разходи от която и да е точка до всяка друга, някъде на тази планета. Освен това подобно средство за придвижване е принципно неоткриваемо от съществуващата днес радарна технология.

Засега разкриват, че иновацията се базира на магнитните полета. Ако тя влезе в употреба на практика, пишат западните медии, международните граници ще престанат да съществуват. Разходите по подобно пътуване пък щели да бъдат минимални.

По-подобен начин д-р Мун иницира преди години проект за Световна магистрала със същите цели; да се спре разделението между нации, между бедни и богати, да се доведе мир и просперитет за цялото човечество.


Фондация "Кеше", Ядреният инженер Мехран Кеше, Ирански учен в Белгия, Плазмен гравитационен генератор
ПОГЛЕДНИ ОЩЕ: 
Светът на бъдещето
Визия за нов свят на мир
Егоизма вреди
Семейството: училище на любовта
ДНК доказва съществуването на Бог

3 comments:

  1. Фондацията

    Фондацията е основана от Мехран Keshe роден в Иран и се дипломира като ядрен инженер в Университета на Лондон.
    За последните 40 години изследванията си се фокусира върху динамиката на електрически заредена плазма като източник на енергия и гравитационни полета. Фондацията е регистрирана като организация с идеална цел, в Холандия и разполага със постоянна база в Ninove Белгия. Като космическа организация, цел на фондация е развитието на космически технологии, като като транспорт, произвеждане на енергия, здравните системи и храненето за хората пътуване в космоса.Това е начинът, Г-н Кеше открил как да произвежда и контролира на гравитационните полета. Това откритие има стотици потенциални приложения , които биха могли да спомогнат за разрешаването на повечето от основните световни проблеми като недостиг на енергия, вода и храна и замърсяване на околната среда.

    Откриването на тези нови принципи дава възможност да генерираме и контролираме енергия и материя в различни състояния, като твърдо, течно и газообразно. Изтъкнати учени оценяват и приемат приложимостта на този метод. За по-подробно обяснение, посетете нашия сайт и прочетете нашите книги.

    Здравните системи
    Тъй като пътуванията в космоса ще напредват и ще продължават по-дълго , така космическите пътници ще се нуждаят от подвижна здравна система , която да им помогне и да ги възстанови от всякакъв вид заболяване.
    Човешките клетки са направени от комбинация от плазмени и магнитни полета, които формират структурата на атомите от водород, кислород, въглерод и азот, които са градивните елементи на аминокиселините в човешкото тяло. Нашата космическа здравна технология работи директно с тази плазмена анатомична структура на човешкия тялото и показва как да се върне към първоначалното си състояние на здравето.
    Процедурата работи бързо, без да се приемат таблетки или инжекции и няма странични ефекти.Бяха извършени многобройни изследвания с доброволци, които са изчерпали всички останали медицински възможности. На нашия сайт можете да видите видео от тези опити:Аминотрофична латерална склероза(ALS), рак,множествена склероза,паркинсон и гангрена. Посетете нашия сайт, за да научите повече за други тежки заболявания, които до момента сме подготвили.
    В наличност е формуляр за среща, в нашия здравни отделения в Белгия.

    Други приложения на тази технология могат да бъдат използвани за да се решат най-належащите световни проблеми.
    Енергия: С тази технология е възможно производство на батерии и плазмени силови генератори до 10 киловата, които нямат нужда от гориво и по този начин да се осигури чиста и евтина енергия.
    Транспорт: Плазмените реактори с двойно магнитно поле генерират магнетни способности и гравитация и могат да повдигнат превозни средства или кораби. Ще бъдат възможни пътувания в космоса при такива условия, като тези на Земята.

    Околна среда: Използвайки принципа на на паралелното магнитно привличане, нашите системи могат да обеззаразяват химически и ядрени течове и да почистват емисиите от въглероден диоксид ефективно, докато създават пречистена вода.
    Други приложения: През 2005г. бяха патентовани повече от 300 приложения на тази технология, като например създаването на благоприятни материали за индустриалните процеси.Научете повече за тях на нашия уебсайт. Целта на този видеоклип е да кажа на всички, че технологията съществува , тук е и ви принадлежи.

    ReplyDelete
  2. Браво! Най после ще настъпи мир,любов и благоденствие на планетата земя.Браво на Великия Кеше!

    ReplyDelete
  3. В книгата "Живота в невидимия свят" се описват невероятни открития, които биха могли да направят живота ни на земята прекрасен. Но чакат човечеството да развие съвестта си, за да използва тези технологии за добро, едва тогава да ни бъдат разкрити. До 2012 д-р Мун поставя основа за световен мир и започва епохата на Изпълнения завет в която тези технологии могат да бъдат разкрити от духовния свят. Неизбежно е много учени да започнат да получават водене, защото светът трябва да се отправи към Божия идеал.

    ReplyDelete