HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Лечебния код и изцелението на сърцето: Световен изход от стреса

Емоционалния код, Кода на тялото, Лечебния код, Обединителна философия
ЛЕЧЕБНИЯ КОД
Изцелението на сърцето: Световен изход от стреса  
Лечебния код е получен като откровение и се оказва изключително ефективен, защото се отнася до основни аспекти за възстановяването на Вътрешната четири-позиционна основа на човешката душа.
Емоционалния код, Кода на тялото, Лечебния код, Лечение, Обединителна философия
Как действа лечебния код? Всички болести произтичат от стрес. Но стреса е съхранен във сърцето (цялото подсъзнание). Така че, "Всички житейски проблеми извират от сърцето". Ако не изцелим проблемите на сърцето, няма да постигнете трайно и пълно разрешаване на проблема, защото източника остава.

Деня на основаването поставя 
началото на новия мирен свят

Сигналите изпращани от сърцето (негативни спомени на клетъчно ниво), активират стресова реакция в организма, която е източникът на всичките проблеми. Активират се страхове, стартиращи функциите за самосъхранение и за целта се прекратяват другите функции, като здравето, развитието...  

Стресовите реакции: Това са шокови преживявания, спомена за които моментално включва алармената система и ни парализира в нерационално, несъответстващо на реалността емоционално състояние. Това става на автопилот - подсъзнателно и създава болести, инциденти, психически проблеми или разрушава взаимоотношенията ни. Някои от тези травми са наследени - свързани с травми от минали поколения.

Така всеки миг може да се превърнем в петгодишно дете, ако се реактивира болезнен спомен от такова преживяване. Например; ще се чувстваме безпомощни, гневни, пренебрегвани, неспособни, въпреки, че действителността може да не съответства. Ние се озоваваме там, където сме били, когато болезненият спомен се е формирал.

При повечето проблеми в живота е налице несъзнателно намерение. Защото , когато съзнателното и несъзнателното немерения влязат в конфликт, несъзнателното печели. (Подсъзнанието е 90%, а съзнанието само 10%). Затова, да решим проблемите си със силата на волята е близо до невъзможно, защото подсъзнанието е милион пъти по-могъщо от волята.

Обединителния код на изцелението

Според Обединителна Мисъл, сърцето боли или се радва в зависимост от резултата, който даването и приемането вече са генерирали. Затова според Обединителната Философия подсъзнанието е Вътрешния Хьон-санг; т.е. натрупаните спомени, вярвания и концепции, които сърцето възприема като болезнени, ако не съответстват на Универсалните закони.

Лечебния код... изцелява деструктивния енергиен модел от паметта, съхраняващ погрешното вярване (Концепциите - Вътрешния Хьон-санг), което ви кара да се страхувате, без да има от какво, и активира стресова реакция без нужда, като по този начин причинява здравословни  и всякакви други проблеми. (Това са спомени съхранени в клетъчната памет на целия организъм, под формата на образи свързани с чувства, желания, навици, миризми, вкусове и т.н.)

Първостепенна задача на сърцето (подсъзнанието) е да ни защитава от болезнените събития и най-вече от тяхното повторение. За това, според Обединителния Принцип на д-р Мун, съвестта действа с център нашето разбиране за добро и зло. Ако то е неправилно съвестта се превръща в стимул на грешната ни природа.

Например; човека чувства, че е направил нещо лошо, но вместо да се коригира, започва още повече да обвинява и атакува другия, за да се отърве от тези чувства. С други думи той има деструктивни, погрешни концепции, които го карат да върши зло - отново и отново, дори когато не желае да го върши. Ако той коригира тези погрешни концепции (натрупани в подсъзнанието), той никога не би извършил зло. Доказано е че всички хора, дори най-лошите, винаги вършат това, което смятат за добро. (Но имайте в предвид конфликта между съзнателни и подсъзнателни вярвания)

ИСТИНСКИЯ БАЩА - Учителя Мун, е открил това:

Учителя Мун е човекът, който наистина е преживял и разбрал сърцето на Бог. Исус му се явява и го обучава за това от малък, разкривайки му най-тежките болки в Сърцето на Бог. Д-р Мун заявява, 
"Най-големият инцидент на света е унищожението на Адам. Най-шоковата новина, която отеква най-ужасяващо в сърцето на Бог бе новината за Грехопадението на човека. Бог буквално припада в този момент. Той загубва себеконтрол, Своя разсъдък, емоциите Си. Помислете колко много тъмнина и мрак Бог е изпитал в този момент. Било е толкова мрачно, че той не е могъл да погледне света. Историята на Бог, след Грехопадението е опит да се възстанови и намери самоконтрол, и така бавно да погледне реалността на ситуацията." Сан Мьон Мун: Пътя на Традицията I, стр. 78
Той влага цялата си енергия и всички свои усилия, с една основна цел - да освободи страдащото сърце на Бог и да освободи Божиите деца. Не случайно точно преди  втората годишнина от Деня на Основаването, 2015 г. (реалното започване на Небесното Царство на земята), получаваме посланието, че трябва да се преродим, като всяка наша клетка трябва да се изчисти от вилиянието на лошия духовен свят. Дори и хората вече отишли в духовния свят трябва да бъдат освободени, за да спре страданието на нашия Небесен Родител.

Хората не са осъзнавали, че болките на предците ни и лоши духове, които ни влияят, са източника и причината за стресовите ситуации в живота ни. Под тяхно влияние ни се случват много лоши неща натрупващи в нас; стрес, страхове и други негативни енергии. Тези негативни вибрации във всяка клетка трябва да бъдат заменени с положителни. Видях във видение, че така трябва да освободим страдащото тяло на Бог, вътре в нас.

А това означава, че всички болезнени, шокови спомени, причиняващи негативни вибрации, болести и лоши взаимоотношения, трябва да бъдат изцелени.  Всяка от тези болезнени клетки е свързана с лоши духве или шокови преживявания на предци. Техните болки могат да бъдат облекчени с Емоционалния код, но тяхното възстановяване в Чонг-Пьонг е наложително за пълното им преобразяване в абсолютно добри духове. Рейки и други методи също вадят духовете, но те не ги възстановяват.

Изцелението на света: Духовно и физически

Възстановяването на предците е ключово за собственото ни възстановяване като индивиди, семейства и род. След 2012 г. Добрия духовен свят става по-многоброен от лошия. Така в 2013 г. навлизаме в нова епоха. До няколко години духовният свят ще бъде напълно под контрола на Абсолютно добрия духовен свят с център Бог. Възстановяването на земята, ще бъде просто въпрос на време.


2015 - 150303 - 2ра годишнина от Деня на Основаването 

Възстановени нации ще се появят. Родовете на освободилите предците си ще просперират духовно и материално. Агонията на неподготвените, обаче, ще е голяма. Предците идват за да се възкресяват чрез коопериране; но ако не изцелим болките им, преодолявайки грешните си природи, болестите, инцидентите и проблемите ще са неимоверно голями. След тези духовни преживявания трябва да призная, че болшинството хора не са готови. Както Истинския Баща заявява:
Бог предупреждава човечеството, че ще преживее седем години на невероятен хаос в Последните дни. През това време на огромни трудности, вярващите ще се сблъскат с болезнените обстоятелства на Небето, от курса на шест хилядната история. Хората няма да могат да вярват на никого. Всеки ще чувства болката на това което се случва около него.. надеждата ще бъде разклатена.. вярата в която сме вярвали, ще бъде разклатена.. всичко; идеологии, религии, съвестта и сърцето - ще бъдат разклатени.

В това време Бог ще търси истинските синове и дъщери, които обичат Бог независимо от този хаос, готови да живеят с Бог, дори всред тези трудни обстоятелства.. Затова, нека тези неща не ви натъжават. Не се притеснявайте, когато видите нациите си изпадащи в безредие. - Преп. Д-р Сан Мьон Мун 12 Февруари, 1961
Затова все повече групи, организации и религии са водени към различни методи за изчистване. Все по-силено е чувството, че трябва да се молим за световен мир, за любов, помирение и изцелени, на всички вражди, конфликти и разделения от миналото. Това е което Учителя Мун отдаде живота си да постигне и с отиването си в духовния свят той стартира истинска Петдесятница раздвижваща целия космос във тази насока. Как основателите на световните религии, предците ни и всички видни личности подкрепят тези усилия на Истинския Баща в духовния свят, можете да разберете от духовните пслания на Нелсън Мандела, Исус, Буда, Конфуций, Мохамед и много други.

1 comment:

  1. Лунното затъмнение, като символ на новото начало и изцеляването на човечеството:

    Датата 21 март е важна за Земята и Природата – това е денят на пролетното равноденствие, когато енергията е най-силна и връзката между Космоса и Земята е в синхрон, на тази дата хармонията и вибрациите са умножени многократно. 2015 година е астрологично построена за възход на България и всички българи, затова е важно да бъдем заедно в този ден и да активираме колективната енергия.

    ReplyDelete