Моделът за идеалния СВЯТ НА МИР

Културата на сърцето се разпространява като огън. Множество страни вече обучават своите граждани в "Културата на сърцето". В специално избрани нации, вече има градчета и селища с 80 до100% 'Благословени' семейства.Модел за идеалния СВЯТ НА МИР

Кратък доклад за провиденческото развитие на Изтока, с център Истинските Родители (преподобни и госпожа Мун) показващ успешните усилия за установяване модела за идеалния мирен свят (Космическата нация на мира и единството).

"До 2020 г. ние сме посветени да създадем поне няколко нации, изградени въз основа на културата на сърцето", заявяват от Семейната Федерация за Световен Мир и Обединение (СФСМО). Това означава нации основани на Семейния модел; изпълнени със здрави семейства обединени в истинска любов, където лидерите са в позицията на истински родители, грижещи се за обществото си, а не за личното си забогатяване.

Семейството е училището на любовта, където развиваме Четирите сфери на сърцето, научавайки се на Детска любов, Братско-сестринска любов, Съпружеска любов и Родителска любов. Когато тези ценности прерастнат от семеството в обществото, автоматически корупцията, престъпността, бедността и войните ще изчезнат. Това ще направи революция в сурцата и съвестта на хората.

Оръжията и силата няма да постигнат това. Тази вътрешна революция на сърцето и съвестта е абсолютно необходима в тази епоха на бързо икономическо развитие. Не може да продължим да гледаме как милиарди от човешкото семейство продължават да страдат в глад и нищета. Трябва да разберем, че всички сме едно световно семейство с център Бог, като наш всеобщ Родител. 

Световни Лидери Обединени за Мир

На 1 февруари 2017 г., Федерацията за Универсален Мир (UPF), основана от д-р Сан Мьон Мун, проведе световна среща на високо равнище в Сеул, Южна Корея. Участниците включваха над 400 настоящи и бивши депутати, както и държавни и правителствени ръководители, министър-председатели, представители на гражданското общество и религиозни лидери. Всички те дойдоха да обсъдят тази промяна към нов свят на мир.

"Ако обединим усилията си, тогава можем да направим по-добър свят, свят на мир". Синтия Тараго Диас, член на Конгреса от Парагвай

Федерацията за Мир (UPF International) организира срещата на върха заедно със свързаните с нея организации Международната асоциация на парламентаристите за мир (IAPP), Фондацията за награда за мир на Сан-хак, Федерацията на жените за световен мир, Семейната федерация за световен мир и обединение, Фондация "Уошингтън Таймс" и "Сеге Таймс Прочетете още..Да се ​​създаде първата нация модел до 2020

Магията се случва в толкова много разновидни нации; Някои са будисти, други са индуски или друга религия ... и въпреки това родовите благословения и разпространението на културата на сърцето се случват много бързо. Това е наистина уникалното в учението на д-р Мун; той успява да обедини представители на всички религии и създаде една нова култура на сърцето; отвъд старите бариери и предразсъдъци. Никой до сега не е успявал да направи това.

"Любовта надхвърля всички национални граници, защото Божията любов не познава граници." Сан Мьон Мун, CSG стр.323

С настоящите темпове на образование водено от СФСМО, оценките са 10 милиона нови благословени семейства до 2020 г. Но виждаме много допълнителни ефекти. Видни християнски лидери, след обучение в 40-дневен Семинар, започват да преподава Обединителния Принцип в своите църкви. Имаме такива случай в Корея, в Южна Африка, Заир и Сенегал. Някои от тях имат от 4 до 8 милиона последователи. Виждаме как те започват да използват Божествения принцип, Семейното Обещание и снимката на Истинските Родители.

Това е невероятно. В Корея се случват много неща. Те вече имат невероятен пробив с работата си с други религии и деноминации. Спомням си преди 10 години, когато те просто започнаха да се опитват да пренасят успеха си от САЩ. Сега дори 2 будистки деноминации приемат идеала на Истинските родители (д-р и г-жа Мун). Звучи фантастично! Има случаи, където Християнски църкви, които дори не ни познават, приемат Обединителния Принцип като свое основно учение.

"Ние ще създадем свят, основан на единната култура на сърцето ... свят без войни и конфликти. Божието царство на земята и небето ще бъде осъществено". Сан Мьон Мун, CSG стр. 1534

Националното образование вече се осъществява отгоре надолу. Управителите и социалните лидери първи получават 'Благословията', след което подкрепят възстановяването на своето общество. Държавници и кметове заявяват, че от години са се нуждаели от подобни програми, с които да заздравят семействата и издигнат морална младеж.

В нации, като Непал, образованието в Божествения принцип се осъществява директно по телевизията. Представители на видни национални медии заявяват, че ако дори всички други упаднат, учението на Учителя Мун ще остане и процъвтява, защото то е основано на Семейните ценности.

Най-невероятната част е, че всички религии се вдъхновяват и работят заедно. Това е ясен пример, че тази Идея ще обхване света. Не е имало по-революционно духовно учение през историята. Чрез ICUSS учените обединяват новите си технологични открития, за да допринесат за изграждането на идеалния мирен свят с перфектни външни условия и среда за всеки гражданин.Общности прегръщащи 'Културата на Сърцето' 

Изключителна общност се формира около двореца на мира до езерото Чон-пьонг, в Южна Корея. Една нова, чиста, щастлива и творческа култура се издига сред хилядите деца на семейства от Семейната Федерация. Това е само частица от онова, което идва в близко бъдеще, когато големи общности от няколко поколения Обединители започват да се появяват навсякъде по света. Още...

"Казваме, че нашето семейство обещава да изгради свят, основаващ се на културата на сърцето. Това е нашият идеал ... Културата на сърцето означава всекидневния живот като израз на принципа на живот в името на другите с истинска любов. Светът, основаващ се на културата на сърцето, се отнася до едно голямо течение, обхващащо всичко - това е родът на царството на сърцето. " Сан Мьон Мун, 1994.5.2

Броят на нациите, вдъхновени да образоват своите граждани в културата на любовта, чрез установяване на семейства на истинската любов, се увеличава с всяка година. Виж, Международните брачни благословии преодолява историческите граници. Над 400 милиона семества са подкрепили този идеал с участието си.

В момента има около 50 избрани нации; 13 от тях са подбрани като специални - тъй като образованието на техните граждани върви с голяма скорост. В тези страни селските райони вече са с 80 до 100% семейства приели 'Благословията'. Доброволци споделят, как градчетата и селата в които още не са отишли да обучават, се оплакват казвайки, "Не може да отивате в съседните градове без да дойдете и при нас".

Тази вълна започна от Корея преди 15 години, разшири се в азиатските страни и сега (последните 3 години) заля с пълна сила африканския континент. През 2018 г., президентът на Сенегал прие Истинската Майка, д-р Хак Джа Хан Мун, на национално равнище. Вече няма спиране - КУЛТУРАТА НА МИРА се разпространява много бързо. Западът ще упадне, ако не поеме същата посока възможно най-бързо.

"Като приветстваме ерата, проявявайки на глобално ниво сферата на сърцето, ще създадем свят, основан на единната култура на сърцето, свят на еда глобална култура; Свят в който няма войни и конфликти. Така Божието царство на земята и на небето ще се осъществи." Сан Мьон Мун, CSG стр. 1534ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун