Д-р Муун: Явлението Муун тепърва изгрява

Муун, Империята на мун, сектата муун, църква на муун, МунистиМуун, Империята на мун, сектата муун, църква на муун, Мунисти, масови сватби
Явлението Муун: ТЕПЪРВА ИЗГРЯВА
масови сватби, масовите сватби на муун
Кой е д-р Муун? Време е да се запознаем отблизо с работата и учението на Преп. Муун. Това което Муун оставя на човечеството ще бъде неизменна и ръководна част от бъдещето на света.

Навремето имаше само един Преподобен Муун, а сега изглежда са 12. Три поколения от семейството на широко известния д-р Муун обиколиха света с прокламация за мир. Те призоваваха семействата от всяка вяра към действие и възвестиха основаване на междурелигозна неправителствена организация в подкрепа на ООН.

Синовете на Д-р Муун са изключително успешни бизнесмени постигнали успех независимо от своя баща. Изключително отдадени на визията за която родителите им са отдали живота си, днес те ръководят организации и бизнеси в Обединителното Движение и дори ги превръщат в по-успешни.

Библията заявява, „миротворците... ще се нарекат Божии синове,” а Универсалната федерация за мир, основана от Сан Мьонг Муун, набляга на ролята на религиите в миротворството. С прокламация под надслов: „Божието идеално семейство и Царството на мирния идеален свят,” те обиколиха 40 нации и говориха в 480 града. Подчертавайки политическия и военния провал в усилията за мир. Три поколения обединени в едно обявиха фундаменталната роля на семейството в установяването на стабилни общности, здрави нации и мирен свят.

Международните бракове премахват бареиерите
Д-р Муун е световно известен с възгледите си за ролята на женитбата и семейството. Целта на Международните свадби които той провежда се разкрива ясно от надслова "Световен Мир чрез Идеални Семейства" и "Един Бог - едно Човечество - едно Семейство". Днес родители и правителства са безсилни да дадът морално водене на младите и разпадането на семействат излиза извън контрол. Преп. Муун единствен дава реално разрешение.

Милиони семейства от всички части на света участват в тези Международни брачни церемонии, които са един безпрецедентен израз на желанието и решителността им да изградят истински семейства изпълнени с истинска любов и да надхвърлят бариерите, които разделят света, било то расови, национални или религиозни. "Бог не стои зад бариерите на религията или културата. Те не са нищо друго освен трикове на дявола. Той ги е използвал, за да управлява над човечеството в продължение на десетки хиляди години", заявява Преп. Муун. "Кой друг метод, ако не смесените бракове ще даде възможност на бели и черни, юдеи и мюсюлмани, ориенталци и западняци да заживеят като едно всеобщо цемейство." Децата от тези бракове не ще носят в себе си предразсъдаците от миналото.

Международния фестивал на културата и спорта, в центъра на който са Международните брачни церемонии включва конференции за политици, учени и религиозни лидери, както и фестивал на културата, спорта и изкуствата. Броя на участващите семейства непрекъснато нараства от 1960г. насам: 36,.. 430,.. 6000, 30000, 360 хил.,3.6 мил, до 400 мил

Признание след дълго преследване
Шокиращ за много критици е фактът за нарастващото признание на този толкова преследван и неразбран кореец. Хиляди християнски пастори, както и видни политици и учени от цял свят днес подкрепят и оценяват дейността му. „Има много неразбиране в медиите относно работата на Преп. Муун, но той и семейството му практикуват това което проповядват; живот за благото на другите и изграждане на здрави семейства,” заяви Пастор Берет от Божията църква в Чикаго. Пионер в борбата за човешки права и десетократен конгресмен, преп. Уолтър Фаунтрой отбеляза: „Аз подкрепям напълно преподобния д-р Сан Мьон Муун, защото той влага всичките си финанси и целия потенциал на организациите му за две основни цели; мирът и семействата.” Сенатор Лари Преслър добави: „Моето възхищение от Д-р Муун и съпругата му нарасна безизмерно. Неговата енергия, визия и отдаденост на каузата на мира са несравними в историята на човечеството.”

Какво ще запомни историята
Дали историята не ще запомни критиците и преследвачите не с друго, а че са спомогнали да се изпълни пророчеството: "блаженни гонените заради правдата, защото тяхно е небесното царство"? Може би просто не е възможно да направиш добри неща за света без да минеш през преследване и критика. Така е било с Мартин Лутер Кинг Младши, Ганди и много други като Д-р Муун. Невежеството ни е водело да си въобразим всякакви небивалици, но е време да се запознаем отблизо с огромния фундамент който той е създал за осъществяването на Божия идеал на земята; Свят на мир, единство и всеобщ просперитет за хората, свят без бариер, омраза, корупция и комфликти.

Извечната мечтата на човечест- вото е за един свят на мирМартин Лутър Кинг, Махатма Ганди, Сан Мьон Муун и много други са мечтали за мир. Всеки един от тях е преминал и през период на преследване и неразбиране но е повлиял курса на историята безвъзвратно.

Муун, Империята на мун, сектата муун, църква на муун, Мунисти, масови сватби, масовите сватби на муун

2 comments:

 1. Права ли е Ванга? Това ли е човекът, който тя посочва да води човечеството към мир? Под името 'Мун", преп. Мун ли има в предвид Нострадамус? Ако е така дайте ни знаците, които го потвърждават или те имат в предвид нещо друго.

  ReplyDelete
 2. 1. Ванга лично е питана от няколко майки на деца присъединили се в Организациите на д-р Мун. Тя им е казала че това което правят децата им е добро, а те трябва да се коригират и да не критикуват.
  2. Няма никакъв шанс Нострадамус да има в предвид друг освен Учителя Мун, защото няма друга "Нова религия" "от Изтока" "Която да обединява религиите, срещу Червеното (Комунизма)" и да "благославя хиляди семейства, на всякъде където отиде" - Международните Брачни Благословии на преп. Мун.
  3. Изучете учението му и дейностите които е мобилизирал в живота си и сами ще се убедите, че не може да е друг - просто няма друг човек който дори да се е опитал да направи тези неща за световния мир и осъществяването на Божия свят на любовта.
  4. Неимоверното преследване и фалшиви критики само потвърждават Божията ръка и водене зад всичко което е извършил.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун