Предсказанията на Ванга шокират с точността си

Предсказанията на Ванга продължават да се сбъдват, Ванга е предсказала Втората световна война

2 comments:

 1. "Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение"

  "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи."

  Евалата :D ... Както беше вица "Расизмът трябва да изчезне както и Н*****е"

  ReplyDelete
 2. Предсказанията на Ванга подлудиха Русия. Предсказанията на Ванга за бъдещето на човечеството, пророчества и предсказания на баба Ванга за трета световна война, Книги и статии за баба Ванга. Интересни случки и предсказанията на Ванга за България, Русия, Америка и света. Малко се спекулира с Предсказанията на Ванга че през 2010 трета световна война.. Пророчествата на Ванга за България също са интересни.

  Изследване направено от руски учени показва, че предсказанията на Ванга се сбъдват на 68,3 %.

  На 11 август се навършиха 11 години от смъртта на Ванга, а пророчествата й продължават да се сбъдват. Само преди ден президентът на Калмикия Кирсан Илюмжинов съобщи, че тя му предсказала откриването на нефтените находища в автономната република. Илюмжинов е само един от многото политици, за които
  идването у нас бе предлог за среща с един от най-големите парапсихически феномени на всички времена - жената, наричана Петричката врачка.

  Първите си предсказания Ванга прави през 1941 г., още когато живее в Струмица. И скоро всичките й съграждани и селяните от околните села започват да се стичат към дома й, за да им каже къде да търсят изчезналите си близки. По това време тя е на 30 г. и е сляпа от 15 години. Учи в училище за незрящи в Земун, но не го завършва, защото майка й умира и се налага тя да се върне в Струмица и да се грижи за по-малките си братя и сестри.
  Казват, че предрекла смъртта на своя баща и на брат си Васил. През 1941 г. казала на сестрите си: "Тате ще си тръгне на Димитровден." Баща й починал на 8 ноември същата година - постарому Димитровден. А в края на май 1944 г., когато по-големият й брат решил да стане партизанин, Ванга със сълзи на очи го молела: "Не отивай, ще те убият на 23 години!". Васил наистина загинал на своя 23-ти рожден ден.
  Славата й скоро стига до София.

  Първият политик, който я посещава, е цар Борис III. На 8 април 1942 г. съседка от Струмица им довежда един непознат. Ванга му казва: "Расте твоята държава, разпрострял си се много нашироко, но бъди готов
  да се събереш отново в орехова черупка Бъди готов. Помни датата 28 август."

  Мъжът си тръгва смутен, а съседката им казва, че това е българският цар. Той умира на 28 август 1943 г. и е погребан в орехов ковчег. По това време Ванга вече се е омъжила и се е преселила в Петрич, където пред къщата й вечно има опашка от хора.
  След 9 септември 1944 г. учени изследват феномена Ванга и се мъчат да дадат някакво материалистично обяснение на нейните парапсихически способности, но така и не успяват.
  Привлечени от славата й, я посещават държавници или техни емисари от целия свят. Особено близка с Ванга става дъщерята на Тодор Живков Людмила. Много от предсказанията на Петричката врачка са документирани с магнетофонни записи или по свидетелства на писатели, политици и други видни личности. Десетилетия по-рано Ванга предрича разпадането на Чехословакия, на Съветския съюз, връщането на Симеон Сакскобургготски, но не като цар, и дори потъването на руската атомна подводница "Курск".
  На погребението й през 1996 г. се стичат много политици, включително Петър Стоянов, на когото Ванга малко преди смъртта си заявява, че ще стане президент. Това се случва три месеца по-късно.

  През 2007 г. тя е предсказала война между Русия и Китай. За щастие не всичките й думи се сбъдват. Според проф. Величко Добриянов прозренията й за бъдещето се оказват верни в 58 до 86 на сто от случаите.
  Подобно на Нострадамус, Ванга има пророчества, отнасящи се за далечното бъдеще, включително и за ХХII век. Затова думите й дълго ще се помнят, ще се съпоставят със събитията и ще предизвикват смайване. Науката така и не можа да намери обяснение за удивителната й дарба.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун