Какво донесоха хомосексуалните бракове

хомосексуални бракове, гей бракове, хомосексуални

Какво ни донесоха хомосексуалните бракове

Какво донесоха хомосексуалните бракове в Масачузетс: Далеч по-зле отколкото повечето хора осъзнават. Масово се раздава пропагандна... навлиза и в образователната програма на средните класове.

от Браян Камъркер
(Частичен и нередактиран превод)

Всеки който си мисли, че "браковете" със същия секс няма да повлияят останалите от обществото трябва да погледне какво хомосексуалните бракове донесоха в Масачузетс. Това се превърна в насилствено налагане наложено на всички. Случаите за които ще прочетете в тази статия са само началото.

През ноември 2003 г. Върховния съд на Масачузетс провъзгласи за незаконно да не се позволяват браковете между партньори от същия секс. Скоро след това образование за хомосексуални бракове навлиза в училищата. Учениците дори празнуват деня на едно-половите бракове. Масово се раздава пропагандна литература на децата, за това, как хомосексуалните бракове са вече нормална част от боществото.

През 2004 това навлиза и в образователната програма на средните класове. Така съдебното решение отвори вратите за обучение във хомосексуалност, което заля Щата. "Сега вече е легално," заявява учителка. Тя обяснява пред медиите, как спокойно и отворено дискутира с децата подробности за хомосексуалния интеркорс.

На следващата година това се налага и на началните училища. На децата се казва, че това са просто друг вид бракове, подобно на този на техните родители.

Когато Дейвид Паркър настоял да му съобщят, ако детето му в детската градина е изложено на такава информация, той бил арестуван за едно денонощие порди репорт от училищната управа.

На децата вече се четат приказки за романтични хомосексуални двоики със снимки как те се целуват. На оплакалите се родители е било обяснено, че нямат право да отстранят детето си от тези часове.

Хомо двойки свободно се целувят в ресторанти и обществени места, за да могат да проверят толерантността на заведението и заведат съдебно дело ако забележат и най-малкото неодобрение.

На хомосексуалните двойки е даден приоритет в списъците с чакащи за осиновяване. Щатът отпуска огромни финанси за да могат хомосексуалните организации да пропагандират начина си на сексуален живот.

Изглежда, че бързо се превръщаме в хомосексуално общество.

Провалът на Сексуалната революция
ДЕПРЕСИЯ ПРИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ
Най-опасната секта днес: Хуманизмът

Хомосексулисте въобще не са безобидни хорица, лишени от тяхната лична свобода. Говорим за хора, чието съзнание е непрестанно насочено към търсене на сексуални обекти... особенно всред малките деца.

Групата която заловиха наскоро, бе примамила в сексуални връзки над 2500 деца. Всички обратни правят това непрестанно, примамват малки деца от 5 до 15 годишна възраст и ги развръщават. Коя част от това поведение трябва обществото да толерира? Че отгоре на всичко да им се дават и права поставящи ги над останалите...


Хомосексуализма се лекува: Терапевтът Ричард Кохен


70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма

хомосексуални бракове, гей бракове, хомосексуални семейства, хомосексуална пропаганда, лизбийки, пдофили, хомосексуална двойка, гей парньори от същия секс

15 comments:

 1. Като се обичат - да се взимат. С или без подпис, те са си заедно, наистина точно като всяко друго семейство.
  Против съм осиновяването от такива двойки обаче!

  ReplyDelete
 2. Това е естествен ход на събитията и по принципа на махалото в следващия момент в обществото ще се кумулира достатъчно негативна нагласа към хомосексуализма и той ще се върне в рубриката към която принадлежеше до 1993 - личностови разстрийствa.
  Cheers! ;-)

  ReplyDelete
 3. Тази помийна яма -САЩ, трябва да се разпадне!Още по-добре би било, да се унищожи!

  ReplyDelete
 4. Това че американците превръщат всяко малцинство в доминираща група е така. Но ми се струва, че прекаляваш. Все пак единственото притеснително, което виждам, е че на хомосексуалистите се дава предимство при осиновяване - това е тъпо. Всичко останало си е наред и е дори правилно - нека приемаме хомосексуализма като нещо нормално - то си е такова, но да се дава предимство на гейове при отглеждане на деца...

  ReplyDelete
 5. absolyutni kreteni - ili gi trepyat ili gi... emi vijda se

  ReplyDelete
 6. Тежката педерастия е нещо ужасно.трябва да си кръгъл идиот, че да вършиш нещата които те правят.Не е нормално да изпитваш сексуално удоволствие свързано с отходния канал на човек.Тази цялата история си ухае на фекалии отвсякъде.

  ReplyDelete
 7. Хомосексулисте въобще не са безобидни хорица, лишени от тяхната лична свобода. Говорим за хора, чието съзнание е непрестанно насочено към търсене на сексуални обекти... особенно всред малките деца.

  Групата която заловиха наскоро, бе примамила в сексуални връзки над 2500 деца. Всички обратни правят това непрестанно, примамват малки деца от 5 до 15 годишна възраст и ги развръщават. Коя част от това поведение трябва обществото да толерира? Че отгоре на всичко да им дава и права поставящи ги над останалите ???

  ReplyDelete
 8. Педалите изобщо не налитат само на малолетни. Ама защо налитат на тях? Защото мама и тати се сещат да кажат на малките да не говорят с непознати на улицата чак в 5ти клас сигурно. Или защото няма кой да обясни на малките какво е това педераст. Тъпите родители не обясняват на децата, а после си скубят косите, защото някой "специалист от улицата" е обяснил много по-интересно, че е готино да си педераст.

  ReplyDelete
 9. Доста ограничен човек е написал тази статия.

  Има сериозна разлика между хора, които имат влечение към представители на собствения пол, и възрастни, които имат влечение към малки деца. Не се опитвайте да заклеймите хомосексуалността като я приравнявате до педерастия.

  Всеки има право на избор в живота, стига с избора си да не вреди на околните.

  За съжаление ще минат още десетилетия, докато светът разбере и приеме хомосексуалността. Дори държави като САЩ, които се водят за свободомислещи и напреднали, всъщност са безумно ограничаващи и закостенели по отношение на личната свобода и право на избор.

  ReplyDelete
 10. Tova si e chista propaganda!!!! Gluposti...

  Da si obraten ne znachi da si pedofil. Po dobre se nauhete da chetete megdu redovete ili vinagi shte vi lagat. Tzeluvashti dvoiki v sasht ne se tolerirat nezavisimo ot pola im...ili ste zabravili hristijnskij fundamentalism s koito e izpalnena dargavata?

  Tova ne e federatzij za mir a federatzij na omraza kam tezi koito sa razlichni zashtoto za povecheto razlichnoto e i strashno. Zasramete se za razprostranjvaneto na omraza!

  Peace

  ReplyDelete
 11. Това различие, за което говорим не е просто различие, а психологически проблем. Обратен може да е само човек, който има психологични проблеми, които трябва да се лекуват. Има нормално и анормално поведение. Както не се толерират лудите, а се лекуват, така не трябва да се толерират и психично болните, а да се лекуват.

  ReplyDelete
 12. Пропахандирането на толерантност към гейовете и хомосексуалистите се е превърнало в пропаганда на хомосексуализма.

  Колко безотговорно е на цитата, ˝Обратни изнасилват деца ни... група от няколко души бяха примамили над 2500 деца˝ да отговаряте с думите, ˝Какво ви пречи, всеки да се определя какъвто иска!˝

  Истинсаката толерантност към болните е да им помогнем да се излекуват, а не да задълбочаваме болестта им и възможността да заразят други.

  От психологията зняем силата на първото сексуално преживяване. Дете чиято сексуална връзка е хомосексуална, дори и да не му е харесало, психологически се променя - тези образи правят трудно за него да има нормални връзки и то много вероятно ще стане хомосексуалист.

  Но това си е престъпно изнасилване на деца в ранния пубертет. Такова пропагандиране на хомосексуализма е престъпно деяние и не може да продължава да се толерира.

  ReplyDelete
 13. Абе яяяя... Всеки имал право на избор. Щом си се родил с дупка между краката, значи ще търсиш някой да я запълни. И обратното! НИкакви избори, никакви 5 лева. Аман от пе... гейски истории!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 14. Не можем да пренебрегнем и РАСИСТКИЯ ДУХ на хомосексуалистите. Да отхвърлиш другия секс като нормални партньори за връзка си е расизъм към половината от човечеството. Но всъщност гейовете-хомосексуалните имат расистки предразсъдаци спрямо всички нормални-хетеросексуални, което си е 99% от човечеството. Достатъчно е да наблюдаваш гей парад за да видиш агресията, омразата и безнравствеността на тези убъркани от детстото си хора. Колко жалко, че вината за тяхното състояние е не в тях самите, а в техните родители и обстоятелствата довели ги до това отклонено поведение. Би било расизъм да не се помогне на тези хора да станат нормални. А както знаем хомосексуалността се лекува 100% успешно, когато се излекуват психическите трявми от детството.

  ReplyDelete
 15. Аз не мисля, че има сигурни данни, че хомосексуализмът се лекува.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун