Карл Маркс: геният на злото

.

ГЕНИЯТ НА ЗЛОТО
Маркс - идеологът на масовите убиистваНикоя идеология не е довела до повече убииства
и нечовешки мъчения както Марксизма на Карл МарксНа 5 май 1818г. се ражда Карл Хайнрих Мордехай – човекът който ще създаде най-смъртоносната философия. Той ще превърне идеята за развитие чрез борба и насилие във гениално систематизирани философски трудове. Никой автор не е имал повече читатели, никой революционер не е обединявал повече надежди, никоя идеология не е довела до повече убииства и никой човек не е имал такова влияние върху света, каквото Карл Маркс през ХХ век. Маркс успява да направи убийствата да изглевдат невинни и оправдани, терористите да ни се струват като велики герои и спасители, а духовната и матерялна сивота да обсеби отвсякъде живота на половин човечество.

Марксизма: Философия на насилието

Погледнати общо трудовете на маркс оправдават само едно - насилствената революция! В основата на тази философия е разбирането за развитие чрез насилие над другите (единство и борба на противоположностите). Не е възможно философия създала толкова обосновано оправдание на масовите убииства и насилие след това да не доведе до режими, които го практикуват.

Милиони бяха заблудени, че понеже това насилие е оправдано и цели светли идеали, то Марксизма трябва да е истинското разрешение на проблемите в обществото. Революционерите-Марксисти и Ленинисти обаче, не се превръщат в нищо друго, освен безсъвестни терористи, убиици и диктатори. Всички обаче пропускат факта, че това е директно въплащение на същността на тяхната философия. Така израза, "Марксизма е прав, но проблема е, че всички го извратиха", е пълна безмислица. Всъщност точно тази фраза показва основния проблем във философията на Маркс. Той не разбира същността на злото - егоизма, който е във всички. Сменяйки едни корумпирани лидери с други (и то въоръжени с идеология оправдаваща насилието) не разрешава проблема, а го задълбочава.

Днес вече може да ни звучи смешно тълкуванието на Енгелс, че пилето и черупката са в смъртна борба помежду си в която пилето от ембрион ще излезне победител, като разруши черупката. Но тази основна и нечовешка идея подкрепена философски от всичките трудове на Карл Маркс доведе до 150 милиона невинни жертви избити във мирно време без съд и присъда.

Маркс: геният на злото

За да оправдае насилието и замъгли съвестта на хората Маркс използва страданието като оправдание и отрича вярата в Бога и духовното в човека за да заглуши съвестта на комунистите революционери - хора които подлъгани от неговата философия се превърнаха в безмилостни диктатори и убиици. Ако проверим в историята ще разберем, че без философско оправдание такъв нечовешки режим никога не би се появил. Във всяка епоха доброто и злото са се оценявали според господстващите идеи, а това с най-голяма сила се отнася за зверствата на комунизма оправдани като добро от идеологията на Маркс. Така Карлс Маркс се явява геният на злото, наместникът на Сатана на земята, Антихриста обърнал Евангелието за любовта с главата надолу.


При все това във времето в което живее неговите теории, схващането му за света са всеобщо отхвърлени, днес почти никой не го изучава. В очите на мнозина той е главен отговорник за някои от най-големите престъпления в историята.


КРИТИКА НА ТРУДОВЕТЕ НА МАРКС:
Марксизма - Ленинизма
Материализъм
Материалистичната диалектика
Историческия Материализъм
МАРКСИЧЕСКАТА ПОЛИТИКОНОМИЯ
Маркс за отчуждението
Многобройните масови убийства на Комунизма
.

2 comments:

 1. да обвиняваш енгелс, е същото, да обвиняват тези които са писали библията, затова ,че на някои идеите са ги преварнали в материализам, то е същото да ,обвиняват мохамед,че е написал корана ,ислямистите не убиват ли джихата не са ли ,терористи, американските воиници не вярват ли в исус, и дева мария но пак са хвърлили атомните бомби ,японците не са ли велики воини ,камикадзетата произлизат от ,япония нинджите наемни убиици живеят и днес ,но буда ли е виновен че е написал някаква книга ,и някои са изопачили идеите в тяхна полза , но да си доида на думата идеите на енгелс, дори китаиците ги ползват ,и затова днес са първи по икономика ,има наи много милионери спечелили от кризата а америка , и европеиският саюз се клатят финансово, енгелс го е предрекал в капитала го пише защо рухват финансово ,пише също за някои измами ,на банките, и закона за движението на парите пари стока пари,в дни на криза ниската цена е решаващ фактор,ако няма монопол или картел ,това влияе лошо на икономиката народа няма избор на стока и цена ,от там и идва фра зата за бога братя не купуваите ,и оттам българина се възвръща към бартерните сделки кадето парите не играят,работиш за стока от която ,имаш нужда,хляб,сол ,ориз,картофи ,итн,трябва ти кола,даваш ,нешто което друг търси ,но той дава това което на теб ти трябва,и така бартера еволюира ,в една по виша форма,и така ,няма губещи ,освен ,банкерите,монополистите и,тези картели,избягваш ,ддс,лихви ,от ,заеми,и банкови такси ,ей така ,жйвеят бедните българи със доход под, жизненият минимум ,които е 300евро,и на пук на кризата нйи ,пак сме живи

  ReplyDelete
 2. Вярата учи да не убиваме, а Марксизма обратното, оправдава убийствата и насилствената революция.

  С вярата се злоупотребява, точно когато атеисти,като Маркс я използват за материалистичните си нечовешки цели. На пример в Ирландия конфликта уж е между Католици и Протестанти, но в действителност е воден от ИРА - Комунистическа терористична организация.

  Философията на Маркс не дава разрешение на проблема с егоизма. Тя издига безскрупулни убийци и атентатори в Партийни лидери на Комунизма, под прикритието на красива идея.

  Марксизма е най-нечовешката, сатанинска, подмолна идеология - довела до смъртта на стотици милиони.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун