HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Силва Метод: Умът може да ни разболее или излекува

.
.

Силва Метод:
Умът може да ни разболее или излекува

Умът може да ни разболее, а също може и да ни излекува. Какви са картините във вашето съзнание? Как можем да използуваме ума си?

Когато човек промени душевната си нагласа, тялото му съответно се приспособява. Знаете ли, че притежаваме тези вътрешни способности: Можем да използуваме ума си да изглеждаме постоянно лъчезарни и здрави и имунната ни система да работи добре. Можем да използваме ума си, за да се освобождаваме бързо от настинки, главоболия, хронически болки и други.

А можете да използвате ума си, за да помогнете от разстояние на другите да се радват на същите преимущества, дори без те да знаят за това. Умът ви може да програмира в сферите на разума и да въздейства на материята. Експерименти показват, че вие и вашите приятели можете да живеете по-дълго, по-щастливо, с по-добро здраве, ако знаете как да контролирате собствения си ум.

Вашият мисловен компютър ръководи тялото ви

Методът Силва ви разкрива как да впрегнете кибернетичните си мозъчни сили, подобни на компютърни, за да си осигурите по-добро здраве и да увеличите умствените си функции. След като прочетете книгата, вие ще знаете как да не допускате собствения ви ум да ви разболява. Ще знаете как да се изолирате от стрес, как да разрешавате здравни проблеми и как да помогнете на лекаря си да ви излекува.
Ние се учим да се чувстваме зле на много ранна възраст. За това всъщност сме програмирани с идеи като: „Ако намокриш краката си, ще настинеш". Мозъчните ни неврони приемат такова програмиране като указание, като заповед, на която да се подчинят. Така подобно съобщение става предсказание, което се самоизпълнява.

Наблюдаваме как другите се разболяват. Представяме си, че се случва и на нас. Това се нарича тревога. Тревогата също програмира. Представите, които умът ни съхранява,, също действат като команди за подчинение. Нашите мисли и думи стават програматори. Отрицателните мисли и изрази на чувства се превръщат в отрицателно или нежелано програмиране. Положителните мисли и изява на чувства се превръщат в положително или желано програмиране. Отрицателното програмиране поражда нещастие, неуспех, лошо здраве. Положителното програмиране предвещава щастие, успех и добро здраве.

Ако сте програмирани да мислите отрицателно, вие сте в клопката на отрицателен модел. Ако не промените програмирането си. ще си останете същите. Ето защо хора, които искат да са здрави, все още изпълват нашите болници. Необходимо е те да се препрограмират.

Вашето програмиране се превъзмогва в трудна битка. Ако не смените програмата, може и да се промените временно, но рано или късно пак ще се върнете към програмираното си поведение. За промяна е необходимо препрограмира не.
за хранене, като преминете на някой нов режим. Наричаме това „да минете на диета". Но малко хора могат да останат постоянно на диета. Когато приключат с диетата и се върнат на предишните си програмирани начини на хранене, те обикновено си възвръщат теглото, изгубено по време на диетата. Необходимо е да препрограмират навиците си на хранене. Отрицателно програмиране, което причинява болест, може да се спре с ново, положително програмиране.

Техники на Метода Силва

Препрограмиране за по-добро здраве чрез Метода Силва се извършва чрез мисловна представа в състояние на ума или ниво на съзнанието, наречено „алфа ниво".
Алфа е ниво, в което мозъчните вълни намаляват честотата си до около половината на нормалната честота по време на бодърстване. Когато сме активно будни, излъчваната мозъчна енергия е от 14 до 24 пулсации в секунда. Учените наричат това нормално бодърстване „бета ниво". През нощта, когато лягате и заспивате, мозъчните ви пулсации се забавят.

Електроенцефалографът, машината, която измерва тези пулсации, би показала, че когато легнете и се отпуснете със затворени очи, мозъчните пулсации намаляват наполовина. Учените са обозначили от 7 до 14 пулсации в секунда като „алфа ниво" - ниво на отпуснато сънливо будуване. При навлизане в съня мозъчните вълни се забавят още повече. Лекият сън. между 4 и 7 пулсации в секунда, се нарича „тета ниво". Най-дълбокият сън, всичко под 4 пулсации в секунда, се нарича „делта ниво".

Обърнете внимание, че дълбоко алфа ниво е наречено „основно ниво". Това е най-ниската честота на алфа, използвана в повечето техники на Силва. То е естественото, удобно, спокойно и отпуснато състояние, през което преминаваме, когато заспиваме вечер и когато се събуждаме сутрин.

Органите и систeмите в стресово състояние се възстановяват и стават отново жизнеспособни. Кръвното налягане се нормализира, пулсът се стабилизира. В Ларедо, Тексас, учените, докато изследваха как да впрегнем ума си да работи повече за нас, те откриха, че в алфа ниво изследваните лица придобиват контрол над функции, които преди не са умеели да контролират. Способности, смятани за подсъзнателни или несъзнателни, станали по-осъзнати, навиците се подчинили на съзнателен контрол. Автоматичните телесни функции също станали по-контролируеми. Способностите на гений на човешкия ум, които само отвреме-навреме проблясват интуитивно, могат да се предизвикат в алфа ниво, за да се решават проблеми, като с някакъв свръх разум.

Метода Силва: ПОЗИТИВНО ОТНОШЕНИЕ

ТРУДНИТЕ РАЗГОВОРИ

КУЛТУРАТА на СЪРЦЕТО
ще промени сетът след 2012

Духовния свят: художници от миналото - послание

.

No comments:

Post a Comment