Забраняват гей-ласките на открито в Пазарджик

Забраняват гей-ласките, гейове, хомосексуалисти, обратни, секс, сексуалност, перверзност
Забраняват гей-ласките на открито в Пазарджик

Темата бе дискутирана в горещ спор по БТВ. Преобладаващото и по-логичното мнение бе, че гейовете наистина трябва да спрат да ни се натрапват. Въпроса обаче, бе защо ние нормалните се оказахме в позиция на безправни?

Нещо повече. Едва сега ни просветиха, че хомосексуалистите не били обратни, а "нормални". Следователно, ние трябва да сме ненормалните. До там се стигна, нямащите дори един процент хомосексуалисти да доминират останалите 99.9 процента от обществото.

Те дори започваха да ни поучават как да възпитаваме децата си. Представете си, да не желаем децата ни да гледат хомосексуални ласки било липса на толерантност, дори расизъм. Ние сме били изостанали. Е предполагам целта им е ясна, да направят собствените ни деца напредничави "нормални", демек "Гейове".

Но защо писмата и методите на младежкит гей-организации са толкова агресивни, а все те се изкарват жертва? Защо на защитниците на хомосексуализма им е толкова неприятен факта, че хомосексуализма се лекува успешно?

Хомосексуализма се лекува: Терапевтът Ричард Кохен

Дори от тази теливизионна дискусия стана ясно, че истинската жерта сме ние и най-вече децата ни, агресорът са хомосексуалистите.

70% от страните членки на ООН срещу хомосексуализма

Европа и Северна Америка са единствените места в света където хомосексуалистите имат толкова много влияние. Но каква е реалната ситуация. 70 % от страните членки на ООН са против хомосексуализма.Провалът на Сексуалната революция


Най-опасната секта днес: Хуманизмът


Манипулации в подкрепа на Гей секса
Забраняват гей-ласките, гейове, хомосексуалисти, обратни, секс, сексуалност, перверзност

14 comments:

 1. Absoljutno sam saglasen sas statijata!

  ReplyDelete
 2. здравейте!нито "вие" ито "ние" сме нормални...всички сме нормалните,всички сме хора със своята си сексуална ориентация но явно трябва да минат векове да спре озлобеното разделение и презрението към различния(не само по сексалността си)не ви подхожда в макар и сектантски религиозен сайт като този да насаждате омраза,защото господа в който вярвате единствено любов ви завещал да давате..

  ReplyDelete
 3. аз съм гей. и защитавам гейовете. радвам се , че отминаха времената когато ме наричахте обикновен педераст. сега вече съм гей. много по-хубаво е да съм гей. децата ми няма да са гейове. светът ще е напреднал. те ще бъдат евро гейове. културно, развито. и ще се развиват. а аз ще се радвам да ги гледат как растат. вече големи ще се радвам на дълбоките резултати които постигат моито еврогейдеца.

  ReplyDelete
 4. Педерастите са изроди - генетически, биологически, психологически. Борбата срещу тях е борба за екология на човешкия род.

  ReplyDelete
 5. Ами ние самите се оставяме да ни правят на ненормални.Основният довод на тия мръсници е т.н. толерантност.Това понятие веднъж завинаги трябва да получи своята дефиниция и оттам нататък никой да не злоупотрябява.
  Към тези мръсници не може да има толерантност, така, както и за престъпниците.

  ReplyDelete
 6. Това е обществено-опасна и разрушаваща морала девиация. Пощрява се от световното правителство с цел намаляване на раждаемостта. У нас обаче трябват крути мерки за забрана и преследване с оглед застаряването на населението от български произход. Педали може и е желателно да стават представителите на малцинствата от двата пола.

  ReplyDelete
 7. dO TUK DOSTIGNAHME V bULGARIYA, ZASHTOTO oBSHTESTVOTO, dARZHAVATA, NIKOI NE SE INTERESUVASHE I NE SE NAMESVASHE ZA RAZRESHAVANETO NA TOZI TVARDE SERIOZEN PROBLEM.....nEKA VSEKI, KOITO SE INTERESUVA POTARSI V iNTERNET INFORMATSIYA ZA I OT rICHARD kOHEN-SVETOVNOIZVESTEN PSIHOLOG, KOITO E DOPRINESAL MNOGO I PRODALZHAVA ZA RAZRESHAVANETO NA TOZI PROBLEM sa svoite Instituti i Fondatsiya. DA!!!!TOVA E TVARDE SERIOZEN PSIHICHESKI PROBLEM, I AKO BULGARITE VSICHKI NE SI PODADEM RATSE ZA RAZRESHAVANETO MU TRUDNO SE IZLIZA OT TAZI PSIHOZA. A VSASHNOST VSICHKI, ABSOLYUTNO VSICHKI NOSIM V SEBE SI I MAZHKITE I ZHENSKI GENI, I PRI NAI-MALKOTO PSIHICHESKO OTSLABVANE IZKRIVYAVANETO E NA LITSE! NO S MNOGO POVECHE OBICH, S VYARATA V BOGA, S VYARATA V DOBROTO I S OBSHTI USILIYA SE POSTIGA VSICHKO!!!!!PROCHETETE RICHARD KOEHN I SHTE SE UBEDITE, VYARVAM V DOBROTO NA BULGARITE!!!!!

  ReplyDelete
 8. Защо е толкова трудно да се обясни на хомосексуалистите, че хората не са срещу тях. Те са срещу хората, обществото и срещу себе си.

  Защо толкова агресивно пробутват, дори от предучилищна възраст, да се разказват приказки на децата ни за романтични хомосексуални семейства. Това не е пропаганда на толерантност, това си е чиста пропаганда на сексуално поведение. Те го налагат на нашите деца. Но защо те са неспособни да разберат, че това звучи много страшно за всеки родител със съвест.

  Нима не четем, че в училища в САЩ, дори се казва на учениците да пробват обратен секс, за да разберели дали не са с хомосексиална насоченост.

  Това е недопустимо. Първите сексуални преживявания се запечатват като силна емоционална картина в съзнанието и ще направят детето убъркано. Как може да се допуска такава лудост? Време е общесвото да се събуди и осъзнае.

  ReplyDelete
 9. The gay community should be ashamed. Without father and mother they would not even exist. They perverse their own origin. Therefore homosexuality is a disease in the orientation. Just to enjoy something does not mean it is right. Or is the joy of a paedophile or of a pyramaniac right? Shame on the gays!

  ReplyDelete
 10. Леле, ама много работа ми се отваря! То всяка двойка (хомосексуална) ще да иска да си отгледа дете. А от къде ще да дойде а...? Значи да си стягам кръста и да започна да оплождам, че то май от педерасти (пардон - гейове), съвсем ще изчезнем като нация. А и както ни поставят въпроса: Турски кенеф или много напредничави ЕВРО-гейчета? Как да избера и какво ?

  ReplyDelete
 11. Така е, нямащите дори един процент хомосексуалисти доминират останалите 99.9 процента от обществото! Срам! Паника!
  Хахаха

  ReplyDelete
 12. Какво да им кажеш ...педерастка работа

  ReplyDelete
 13. Хомо,гей,феминизъм се подкрепя от левите правителства с цел набиране на гласоподаватели с цел запазване на властови позиции. В БГ се подкрепят от БСП и Зелените/те са и коалиция/! Като не могат вече да залъгват нормалните хора,почват с гейовете,циганите и неосъзнати! Това е новата тактика на "политическата коректност" на немецът Маркузе от Франфуртската нео марксическа школа!

  ReplyDelete
 14. Всеки който си мисли, че "браковете" със същия секс няма да повлияят останалите от обществото трябва да погледне какво хомосексуалните бракове донесоха в Масачузетс.

  Това се превърна в насилствено налагане наложено на всички. Когато Дейвид Паркър настоял да му съобщят, ако детето му в детската градина е изложено на такава информация, той бил арестуван за едно денонощие порди репорт от училищната управа.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун