HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Презервативите не са безопасни

Презервативи, кондоми, презерватив, безопасен секс

Презервативите не са безопасни

Кой е най-безопасния начин и защо презервативите са само "по-безопасни", а не напълно безопасни?

Няма спор, Презервативите са по-опасния начин. Да нямаш секс с други освен един верен партьонор е безопасния начин. Той е 100% безопасен. При него, децата винаги са желани - понеже партньорите се обичат.

Венерически болести не се прихващат от ползване или неизползване на кондом, а от секс със заразен партньор. Нежеланите деца също не са въпрос на гумички, а резултат от свободен секс извън брака. В любящите семейства всеки желае децата си. В любящите семейства не ви трябват гумички за да се пазите. Нещо повече.

Изследванията показват, че семейните двойки се радват на много по-добър секс, както и по-голяма задоволеност от секса, отколкото не-семейните. Семейните се радват и на много по-добро финансово и здравословно благосъстояние. Това до голяма степен се дължи на спокойствието и сигурността които семейната среда предоставя.

Ето и някои неоспорими факти:

1. Презервативът има 16-19% провал дори при най-добрите марки. Това са изследваният на самите производители. Затова се нарича "По-безопасен начин", а не "безопасен".

2. Не съществува презерватив който да предпазва сърцата на хората!

3. Да нямаш секс с други освен един верен партьонор е най-безопасния начин. Той е 100% безопасен.

4. Сексуалното поведение не е личен избор, понеже влияе обществото и засяга други хора.

5. Свободния секс не е нещо прогресивно, това е връщане векове назад към първобитното, нецивилизовано-животинско поведение.


Често ни дават за пример Шведския модел, понеже те първи въвели сексуалното образование. Но защо пропускат факта, че това "сексуално образование" започва през 50-те, точно времето от когато започва рязкото повишаване на заразите с Болести предавани по полов път и извънбрачните деца.

Швеция бе първата нация, която започва усилено сексуално образование през 1956. Какъв е ефекта? Шери Харлей в нейната книга, Illegitimacy, заявява: "Само за пет години от 1960 до 1965, извънбрачната бременност за 15-19 годишни майки нараства с 60%."

Едва през 1977 г. Швеция прави значителни промени в направлението си. В задължителните учителски напътствия четем, "Училището трябва да подкрепя увереността приета от повечето млади хора, че сексуалната вярност е дълг." С това ново направление те "променят програмата от преподаване на възпроизводствени сексуални познания към наблягане на емоционалната, етичната страна на взаимоотношенията и любовта."

ПРЕЗЕРВАТИВЪТ НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ СПИН: Освободете истината за неефективността на презервативите - Спрете безумието!


Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН. Отдадена на образование на характера, семейните ценности, проекти за диалог и помирение между културите, расите, и религиите.
Презервативи, кондоми, презерватив, безопасен секс

No comments:

Post a Comment