90-годишният Мун е благослвил 400 милиони семейства

масови сватби муун мун масова сватба бракосъчетания благословия

САН МЬОН МУН: МИРЪТ И СЕМЕЙСТВОТО
89-годишния Сан Мьон Мун, основател на Обединителната Църквата, благославя милиони семейства в Международни масови сватби


През годините до 2000, цифрата дори нараства, включвайки представители на всички религии, раси, култури и националности. До днес, над 400 милиона двойки са взели участие в тези Сватбени Благословии.

30 000 двойки - 1992
360 000 двойки - 1995
3.5 милиона двойки - 1997
40 милиона - 1997
120 милиона до 1999

Световен фестивал на културата

Първия Световен фестивал на културата и спорта се провежда в столицата на Корея от 19 до 30 август, 1992 г. Той включва различни професионални конференции, разглеждащи проблемите на науката, религията, средствата за масова информация, жените и техната роля в международните събития. Но най-голямата част от участниците идват, за да участват в церемонията на Международната сватба – Благословия на 30 625 двойки.

масова сватба на муун, мун масови сватби, благословия, съчетани двойки, семейства

Всички тези дейности са част от Фестивала, проведен по инициатива на д-р Мун. Различните конференции, културни и спортни дейности имат за цел да спомогнат изграждането на единен свят и постигането на вечен мир.

Лични свидетелства

За членовете на Обединителното движение бракът е най-святата церемония, а техният брачен ден – най-важния ден в живота им. За тях създаването на Божии семейства изпълнени с истинска любов е главната цел на живота.

„Беше като сън, като приказка“, споделя един от Българските участници. „Ще запомня тези преживявания като най-прекрасните в моя живот до сега.“

„Това не е само да се ожениш за някого,“ споделя Антоанета. „За мен Благословията е едно невероятно събитие, Свят Ден. Мисля, скоро хората ще разберат, че вече е започнала една нова човешка история, история на нови взаимоотношения, на нови разбирания за семейството и родителството. Също така хората ще разберат, че нашето движение не иска да разрушава, но иска да помогне за създаването на добри и здрави семейства, на общество с истински взаимоотношения… За мен беше невероятно да видя това огромно световно семейство. Моят съпруг е от Великобритания и аз се надявам, че чрез нашите взаимоотношения ще спомогнем за сближаването между нашите страни, за тяхното обединяване и да дадем своя принос в човешката история. Аз съм много щастлива, но и се чувствам много отговорна.“

Днес, след 18 години, Антоанета има едно наистина щастливо семейство и 5 прекрасни деца. Нейната история, нейните семеен успех и щастие наподобяват тези на стотици хиляди други международни семейства съчетани от Преподобния Мун. Прочети още...
1 comment:

 1. ТЕХНИТЕ ДЕЦА са ПОВЕЧЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ
  http://munbg.wordpress.com/

  Децата на последователите на Преп. Мун са милиони. И не само това, много от тях вече са благословени на организираните Международни масови сватби. Те също имат по няколко деца – Третото поколение Обединители. Те извършват революция която бързо се превръща в установено течение. Целта им е установяването на Култура на сърцето – свят на мир основан на истински и здрави семейства.

  ”Поколението на нашите родители беше по-радикално… Може да се каже ,че водеха война,” казва 24 годишният Мофит, студент от университета в Мериленд, работещ през свободното си време като персонален треньор. ”Нашето поколение е повече фокусирано върху щастието и просперитета, образованието и професионалната реализация. Важно е да бъдеш част от културата. Ако си над културата не можеш да промениш света!”

  Тяхното търсене на по-малко радикална версия на вярата им идва в период на световно признание на приноса на д-р Мун за световния мир. Хиляди учени, политици, религиозни лидери днес свидетелстват за техните собствени преживявания с учението и работата на Преподобния.

  Визията за постигането на мир и създаването на обединен свят, като ”Едно Световно семейство с център Бог” вдъхновява все повече хора. Сан Мьон Мун очевидно не е създал всичко за своя собствена слава или забогатяване. Пример за неговия принос е основаният от него вестник, „Вашингтон Таймс”, който изиграва ключова роля в прекратяването на Студената война.

  http://munbg.wordpress.com/

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун