Неприятната ИСТИНА за ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ

Провала на презервативите, презерватив, СПИН, противозачатъчни

Неприятната истина за
"ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ"


Митът за защитните свойства на презерватива се явява една от основните причини за разпространението на Венерическите болести. Затова и статистиките показват един шокиращ факт; с нарастване на употребата на презервативи, рязко се увеличават и болестите и нежеланата бременност.


извънбрачните раждания при сексуално активните младежи се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс

Защо ли? Има много причини поради които изделията от латекст са ненадеждни. Това видео се концентрира върху само на една от тях. Самата му проницаемост, производствените дефекти, остаряване, изплъзване, неправилно съхранение и т.н.


Миф об эффективности презервативов - митът за презервативите

Основната причина за ненадеждността му е съществуването на малки отверстия, микро-пори, чиито размер е по-голям от този на вируса.

ХИВ вируса е само 0.1 от микрона докато порите в структурата на презерватива са от порядъка на 5 микрона. Това е 50 пъти повече от размера на ХИВ вируса. Размерът на сперматозоида е 3 микрона. Вирусът на херпеса също спокойно може да проникне през порите на презерватива.
"Много хора въобще не са информирани, че някои от венерическите болести се предават безпрепятствано през презерватива. Някои от тях са не лечими."
По данни на Американски учени, рискът от заразяване със СПИН при използване на презерватив е 31 процента. Поради това Министерството на медицинската промишленост на САЩ изисква от производителите да поставят задължително предупреждение за тяхната неефективност. Предупреждението на опаковките гласи,
"Внимание презервативите не ви предпазват от СПИН."

В този смисъл, организациите и хората, които разпространяват в обществото лъжата за защитните действия на презервативите безотговорно подлъгват хората и предизвикват сериозна опастност. Прочетете реалните статистически изследвания и сами се уверете.

Свободния секс само ни отдалечава от идеала на любовта и щастието. Изследванията показват, че извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс. Такава е шокиращата реалност на фактите. Прочети...


Провалът на Сексуалната революция


Най-опасната секта днес: Хуманизмът


Войната срещу ИНТИМНОСТТА
Забраняват гей-ласките, гейове, хомосексуалисти, обратни, секс, сексу
Забраняват гей-ласките, гейове, хомосексуалисти, обратни, секс, сексу

6 comments:

 1. "рискът от заразяване със СПИН при използване на презерватив е 31 процента",а без презерватив двойно повече.Кое избирате?!

  ReplyDelete
 2. Много добре казано: Ако рискът самолет да се разбие е 1 на 3 или 1 на 6, то няма никаква разлика. И в двата случая всеки нормален човек ще предпочете да не лети.

  Това си е като руска ролетка - равно на самоубийство и в двата случая!

  Единствения нормален извод е да нямаш секс с парньор който някога е имал секс с дурги. Ако пък е имал, провери доколко е сигурно, че няма да ти изневерява, направете медицинско изследване и едва тогава сключете брак преди да правите секс. Щото ако почнеш да проверяваш с различни партньори правейки секс, кой е подходящия ще отивате само все по-далече и по-далече от истинската любов и щастие. Партньор имал много връзки не е стабилен партньор за брак. На такъв или такава трудно може да се разчита. А брака е най-важното нещо в живота, така че не си струва да си расипем живота заради такива егоисти, неспособни да си държът гащите на мястото им когато трябва.

  ReplyDelete
 3. "порите в структурата на презерватива са от порядъка на 5 микрона. Размерът на сперматозоида е 3 микрона." От това, което сте написали логически излиза, че презервативите не предпазват и от забременяване. :-) :-) Ако беше така, до сега щях да имам значително количество деца. :-) :-) Нещо не хванах вяра на статията.хмм, веротно заради споменаването на "американските учени", знам ли. :-D :-)

  ReplyDelete
 4. ПРОПУСКАШ МНОГО ВАЖНИ ФАКТИ:
  Имам няколко деца, отнема по година-две опити докато успее да забременее със следващото. Никак не е лесно дори без презерватив.

  Но ХИВ вируса се предава всеки ден от годината. Ето защо едно момиче се оказва заразено от СПИН само след един сексуален контакт с непознат носител на заразата, без да е забременяла.

  Не се шегувайте с тези неща. Момичето за което споменавам беше на 18 години и въоще не очакваше, че някакво си готино младо момче от друг град ще е заразено. Но заразата се предава точно между тези, които имат свободни, единични сексуални връзки.

  Презервативите не водят към намаляване раждаемостта, нито намаляват разпространението на СПИН, напротив:

  Изследванията показват, че въздържанието, а не презервативите, водят до намаляване на младежката бременност. Напротив, всред сексуално активните подрастващи процента на ражданията е скочил драматично, въпреки увеличената употреба на презервативи.

  Вижте статистиките:
  http://istinski.blogspot.com/2010/04/blog-post_12.html

  Извънбрачните раждания при сексуално активните младежи не са намалявали от 1988 до 1995, а се увеличават с 29%, въпреки 33% увеличение в употребата на презервативи по време на секс.

  ЗНАЧИ ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ САМО УВЕЛИЧАВАТ НЕЖЕЛАНАТА БРЕМЕННОСТ

  ReplyDelete
 5. Винаги с презерватив, НИКОГА НА ВОЙНА БЕЗ КАСКА !!! :))

  ReplyDelete
 6. Каква война? Съвсем ли откачихте? Като правиш любов с жена си го считаш за война? Че и си слагаш каска?

  И моля ти се обясни, как да сложиш каска на сърцето си, че да го предпазиш от болката на свободния, безотговорен секс?

  Нека привържениците на презервативите да обяснят, защо въпреки увеличаване процента на използване на презервативи Болестите Предавани по сексуален път са се увеличили с още по драстичен процент при тях.

  Нещо им е убъркана логиката на Презарвативо поклонниците! Но какво да правим, зад пропагандата която ги е промила с лъжи се крият огромни финансови интереси.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун