ПИСМАТА ОТ ФАТИМА: Девата от Фатима разкрила кой е Второто пришествие на Месията

девата от фатима, третото писмо от фатима, явлението на дева мария

ПИСМАТА ОТ ФАТИМА

Когато третото видение на Лусия достига до Ватикана, за разлика от първите две, то не е разкрито на широката публика.

Знаесе че то разкрива тайната за Второто Пришествие? Кого разкрива третото писмо от Фатима като Месиянската фигура на Второто пришествие? Едва днес видни Архиепископи и Католически Ексърсисти започват да разкриват тайната.

Знае се, че майката на Исус, Дева Мария, се явява от духовния свят на малките дечица през 1917 г. и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в тази крайна епоха преди приемането на Второто пришествие. В третото писмо се разкрива кой е новия Месия.
Всяко от получените писма е трябвало да се отвори в конкретна година. Първите две за да докажат достоверността и значимостта им, а третото за да разкрие кой всъщност е Господаря на Второто пришествие. Явяванията на Дева Мария са признати от Ватикана като Чудесата от Фатима.

При отварянето на първите две светът ахва пред точността на предсказаните в тях събития случили се през последните години докато те са били запечатани. Дева Мария разкрила на пастирчетата пророчества за ключови събития на ХХ век, сред които краят на Първата световна война, началото на Втората световна, възникването и падането на комунизма.
Но когато през 1991 г. Католическата църква отваря последното писмо тя внезапно млъква и не споделя неговото съдържание със света. Казват, че неразкритото писмо разбулва тайната около личността на Второто пришествие.

След опита за покушение срещу папа Йоан-Павел Втори самият атентатор получава подобни видения в затвора, които бяха публикувани в Българската преса. Според откровението, Папата не е разкрил пред света кой е Месията - реална личност и миротворец от нашето време.
Не е трудно да си представим, че който и да е човекът когото поисмото определя като Второто пришествие – Месията, за Папата и Кардиналите едва ли ще е лесно да го приемат, а още по-малко известят пред света. След близо 10 години мълчание Католическата църква излиза пред обществеността с едно напълно фабрикувано и блудкаво писмо, само и само да запуши устата на общественото негодуване. (Второто пришествие: ЧРЕЗ РАЖДАНЕ)

Писмото от Фатима разкрива Второто Пришествие
Кого разкрива третото писмо от Фатима като Месиянската фигура на Второто пришествие? Третото пророчество от Фатима се отнася до идването на Преп. Сан Мьон Мун като Месията и Второто Пришествие. Затова Ватикана не го публикува, но Архиепископ Милинго - най-големият спиритуалист на Ватикана получава директно послание от Исус да участва и приеме Междунаротна Брачна Благословия от д-р Мун. Много други архиепископи от Католическата църква също признават Корееца Сан Мьон Мун за Месията и Второто Пришествие. 

Кардинали от ватикана обаче разкриха пред медиите, че това не е истинското писмо. Едва ли е за учудване, че след броени години един от най-видните Ексърсисти в църквата, Архиепископ Милинго, също работещ във Ватикана, заявява, че Исус му е разкрил кой е Месията. Чети Библията предсказва
По думите на Архиепископа, Исус му се явил и го призовал да се откаже от безбрачния обет и да приеме съпруга от считания от милиони за Месия, противоречив религиозен лидер от Корея, Сан Мьон Мун. Той обаче не последвал призива на Исус веднага. Тогава Исус Христос му се явил отново и го порицал с думите, “Ти трябва да отидеш и трябва да направиш цялата Католическа църква да получат тази благословия”. Този път Архиепископът изпълнява обещанието си. Медийте гръмват! Интересът не стихна в продължение на месеци. Та това е най-уважавания спиритуалист на църквата; видна личност от Ватикана, за който се казва, че дори по телефона може да те изцели с молитвата си. Дори в присъствието мнозина се изцеляват по време на служеният му.
Но какво всъщност знаят във Ватикана по въпроса за Второто пришествие? Защо не разкриват истината? В интервю пред Италиански вестник, друг виден спиритуалист и екзърсист, за голямо наше изумление заяви: “Архиепископ Милинго знае много добре какво прави”. Това недвусмислено подсказва, че не само Милинго има много сериозна основа да последва противоречива личност като д-р Мун. Мистерията около случая има все още е забулена в дълбоки тайни. Папата до сега отказва да приеме тези откровения, въпреки множеството неуспорими предсказания и знаци сочещи към него, а 3-тото Писмо от Фатима все още е табу за нас простосмъртните.  ППисма от оня свт: Книгата на Енох, Писмата от Фатима
‘Писма от Ада и Рая’ разкриват кой е Месията - Второто Пришествие
Но разбира се Духовният свят не може да мълчи за дълго. През 2001-2002 г. в множество западни и източни вестници започнаха да се публикуват писма от оня свят. Десетки светци и основатели на основните религии и техни последователи описват кой е Месиянската личност на земята, важността на неговото учение за бъдещето на човечеството и отговорността ни да учим от него и го следваме. Дори и известни лидери от ада, като Ленин и Сталин, пишат за страданията в които се мъчат там и надеждата им, че ако последователите им следват Месията на земята, те ще могат да получат освобождение в духовния свят (Писмо от ада: Ленин и Сталин).


снимка
ПРЕДСКАЗАНИЯ
ЛЮБОВ И СЕМЕЙСТВО
ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ
Моят път към истината
Нострадамус: 7-те ЗНАКА

Свържете се с нас:
worldofheart@gmail.com
Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.


3 comments:

 1. Кого разкрива третото писмо от Фатима като Месиянската фигура на Второто пришествие? Знае се, че майката на Исус, Дева Мария, се явява от духовния свят на малките дечица през 1917 г. и им дава 3 писма с предсказания за събития които ще се случат и призив за отговорностите на човечеството в ...

  ТРЕТОТО ПРОРОЧЕСТВО ОТ ФАТИМА СЕ ОТНАСЯ ДО идването на Преп. Сан Мьон Мун като Месията и Второто Пришествие. Затова Ватикана не го публикува, но Архиепископ Милинго - най-големият спиритуалист на Ватикана получава директно послание от Исус да участва и приеме Междунаротна Брачна Благословия от д-р Мун. Много други архиепископи от Католическата църква също признават Корееца Сан Мьон Мун за Месията и Второто Пришествие. Но самият папа до сега отказва да приеме тези откровения, въпреки множеството неуспорими предсказания и знаци сочещи към него.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Преподобният е Бог. Преподобният е аисус. Която и да е личността трябва да ви знае мястото. Бог е един Иисус също. Достатъчно се правехме на велики личности.Липността ще е друга, но не може да замести Иисус.

   Delete
  2. Като ходите на църква гледайте малко и иконите, ако там не са всичките, четете за празниците и иконите.

   Delete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун