HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Това е чудо

"Това е чудо!" актриса Рома Дауни ("Докосване на ангел") Мистериозни изцеления
Това е чудо!

Мистериозни изцеления и случайни срещи, които променят или спасяват живот. Всички тези случаи са част от изумителните, затрогващи истории в „Това е чудо!” Но най-вдъхновяващото чудо е това на появата на живота.


"Това е чудо!" представя необикновени и трогателни истински истории. Водеща на предаването е високо уважаваната актриса Рома Дауни ("Докосване на ангел"). Поредицата пресъздава разкази на очевидци на реални приключения, които вълнуват и вдъхновяват милиони хора.

Но чудото което светът се нуждае да види днес, е как да пресътворим настоящия корумпиран, изпълнен с измами, изневери, насилие и злоупотреби свят, в един нов свят на доверие, истинска любов, разбирателство и мир. Това е чудото което д-р Мун е отдал живота си да постигне и е на път да успее.

През 1935 г., когато той е все още 15 годишно момче, Исус му се явява по време на молитва. Той споделя сърцето си и болката от проблемите в този свят и нефункционалността на християнството да ги разреши.

Днес, 80 години по-късно, минавайки през невероятно преследване и неразбиране д-р Мун е постигнал нещо което никой жив човек преди него не е и мечтал. Ако за някои построяването на един университет е жизнено постижение, Сан Мьон Мун е успял да изгради десетки реномирани университети по цял свят.

Но този Кореец не тръгва просто по течението в търсене на богатство и слава. Той тръгва 180 градуса срещу аморалността, атаизма, егоизма и корупционните с или на този свят. Това е чудо, че той е оцелял.
Исус ме заведе при Мун
Сектата на Исус и Муун
Чудо е че представители на всички религии, които в миналото са го преследвали, днес са покорени от примера му за "живот за другите" отвъд нация, раса, религия и култура.

Чудо е че макар и прекарал години в Комунистически Концентрационен лагер, д-р Мун не само оцелява, но и създава Вашингтон Таймс, Световната Медийна Асоциация и Международната организация за "победа над комунизма", които изиграват ключова роля в разпадането на този сатанински, атаистичен, нечовешки, тоталитарен режим.

Чудо е че днес държавни глави се вслушват в съветите му и желаят да въплатят идеите му за "Здраво общество чрез здрави семейства" и обединяване на света, като "Едно световно семейство" с център Бог като наш всеобщ родител.

Запознайте се с учението на преп. Мун и разберете защо то е променило живота на милиони семейства.

снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли
Свържете се с нас:

Посолство на Мира

Ул. Г. Бенковски 25, София

Тел: 02/ 983 2148
worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.

No comments:

Post a Comment