HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Истинска любов: Проекти за мир


БИОГРАФИЯТА НА САН МЬОН МУН, НАЙ-ПРОТИВОРЕЧИВИЯ И НАЙ-УСПЕШНИЯ РЕЛИГИОЗЕН ЛИДЕР НА 20 ВЕК - ОБЯВЕН ОТ ООН ЗА ШАМПИОН НА МИРА

Д-р Сан Мьонг Муун

какво е способен да постигне човек като инструмент на Бог.
Често наричани Истински Родители, със съпругата му, Хак Ча Хан Мун, те има 14 деца . Всички те са посветени на същата цел и визия за мир.
Третото поколение от семейството на д-р и г-жа Мун вече наброява повече от 40 внука. През 2006 вниците на д-р Мун направиха световна обиколка с прокламация за мир.


За да обнови ООН и предствави ново лидерство към изграждането на мирен свят, Д-р Мун основа Федерацията за вселенски мир през 2005 г, обединявайки усилията на световните лидери, учени и специалисти.


за премахване на икономическите, политически и културни разделения между хората. Всички столици ще бъдат свързани с високо скоростни влакове и магистрали.


Мирът между религиите е ключ към разрешаване на световните комфликти. Д-р Мун е лидер и шампион на Междурелигиозния диалог. Над 90% от разходите на организациите му отиват в тази насока.

Проекти за мир
Нарастващите напрежения между християнски и мюсюлмански етноси не идват за да донесат трета световна война. Тяхната поява е всъщност очистителния процес; проява на миналите тесногледи настроения, които сега човечеството е длъжно да преодолее ...Още



ТУНЕЛ НА МИРА и СВЕТОВНА МАГИСТРАЛА

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДОНО СЕМЕЙСТВО
Най-успешната нова религия на миналия век
Семейна федерация: Към революция на сърцето

Доброволци заразиха с примера си: Служба за Мир
Глобалния фестивал на мира!
Световната Футболна Купа за Мир
Масовите убийства на Комунизма: 150 млн. жертви

Международните бракове премахват бареиерите


Спорта и изкуствата: Основа за мира

основателят на Семейната Федерация за Мир, активно използва спорта и изкуствата като средство за установяване културата на мира

С подкрепата на Пеле, д-р Мун основа Купата за Мир с желанието за преодоляване на различия между нациите, и мост между расите и религиите.


Искуството вдъхновява човешките сърца. За да установи култура на мира д-р Мун основава един от най-реномираните училища по изкуствата на истока.
Живота на Мун: Биографията на най-голямия миротворец – д-р Мун
Коментари относно Биографията на Преподобния Муун
КОРЕЙСКИЯТ МЕСИЯ МУУН ОЖЕНИ 40 000


.

No comments:

Post a Comment