Заблудата на Извънземните: Генетични кръстоски

Извънземни ангели Луцифер зли духове демони реинкарнация прераждане

Заблудата за Извънземните и генетичната им намеса

Човешките способности са безгранични, но извънземна сила ни е държала в невежество, за да ни доминира.

Най-нови факти показват, че не 'извънземните' са създали нас, а ние сме създали тях. Има много данни подсказващи генетична мутация с човешко ДНК и енвитро оплождане на жени от духовни създания. Днес ги описваме с термина "Екстраселестиал", което в речника се обяснява като "от Небето, агнели, духове..", но в древността те са познати, като Ангели. Извънземните наистина са другоизмерни духовни същества, а не други физически видове. Затова и връзката с тях е по-скоро телепатична или въпрос на духовни преживявания, отколкото субстанциална реалност.

"Официален процес на разкриване, вече стартиран в САЩ, скоро ще потвърди че източника на много наблюдения на НЛО, всъщност бяха модерните космически технологии, разработени от ВВС, или аерокосмическите сили на големи държави като Русия и Китай." bgprevedi

Д-р Стивън Грийн, съветник на US президенти, разкрива шокираща информация за Секретните операции, прикрити зад фалшиви НЛО. Той показва с факти, документи и свидетелства, как Секретните служби са плащали на Холивуд и медиите да прокарват измислицата за НЛО. Те дори инсценират случаи на отвличане от НЛО. Всичко това, за да прикрият експериментите си с нови,  свръх гравитационни технологии (т.н. летящи чинии). Тези технологии са познати от преди 60 години. Стивън разкрива криминалните, неконституционни секретни програми, спонсорирани с милиарди, без знанието и контрола на президенти, игнорирайки дори шефа на ЦРУ. В същото време съществуват истински извънземни, но те са екстраселестиал (духовни - от друго измерение.. така че не очаквайте други физически цивилизации в Галактиките).

Сега, представете си до къде щеше да са достигнали технологиите ако тези неща не бяха скрити от обществото. Едва днес нещата започват да се разкриват и все повече тези технологии излизат наяве. Можем спокойно да имаме безплатна енергия, да летим без двигател (гравитационно), да произвеждаме материя с изключителни способности, да лекуваме всякакви болести... само да се освободим от духовните сили и техните земни послушници (Сатанисти), които ни блокират.

Живеем в два свята: Влияние отвъд 


Живеем едновременно в два свята. Духовни, извънземни сили въздействат на нашето информационно поле, но какви са техните същност и цели?


Това откритие изобличава фалшивото представяне на тези извън-земни за наши богове, създатели и господари, с което са ни манипулирали в различни етапи на историята; подтискайки нашата истинска същност, като Божии деца.

Едни от първите исторически писания, като Книгата на Енох, ги описват като паднали ангели, представящи се фалшиво за 'богове' и научили човечеството на всяко зло; сексуална аморалност, войни, измами и т.н. Но най-новата измама на тези 'паднали ангели' е, че те са извънземна цивилизация, която ни е създала.  Нима Библейската история за Грехопадението не се отнася за точно тези духовни същества представящи се фалшиво за наши 'богове' и 'създатели'.

Те продължават да доминират човечеството до днес, чрез секретни общества, кланящи се на луцифер и чрез измамното си представяне за извънземни, целейки единствено пълен световен контрол. Но като извън-триизмерни създания те имат и пряко влияние над човешкото съзнание.

Ментален, манипулативен контрол над хората

Нови квантови изследвания установяват, че интелекта, емоциите и волята на човека, се улавят от мозъка ни, но идват от енергийните информационни полета около нас - нашия дух. Представете си последствията, когато други сили са се намесвали в това информационно поле, без ние да можем да разграничим това!

Духовно послание заявява, "От къде идват мислите ни? Във всяка минута през главата ни минават 20 до 30 мисли. Те идват от 20 до 30 духа, включително и Сатана." Хора без универсални морални и духовни ценности са склонни да вярват всяка мисъл минаваща им през главата. Те са лесни за манипулиране!

Каква е била конкрента им цел? Оказва се, че те целенасочено са блокирали нашето духовно и интелектуално развитие, за да се представят за по висши от нас. Повечето преживявания с извънземни са всъщност духовни, илюзорни контакти, имитиращи реален физически контакт. С други думи, тези 'паднали ангели' се превръщат в едни много хитри, измамливи и безкрупулни (без съвест и сърце) създания, които умело могат да се преставят за най-доброто от което иматенужда, само и само, да могат да ви манипулират, използвайки собствените ви вярвания. Това са характеристиките и на човек социопат (психопат). Не случайно точно такива хора са се домогвали винаги до водещи позиции и са ни управлявали, не без пряката подкрепа на тези паднали ангели.

В историята, физическата намеса на тези другоизмерни (духовни) същества, най-вече е била зла и разрушителна. Като пример можем да дадем цивилизации, като Египетската, Инките и др. подобни, където освен диктатура и безмилостно робство откриваме и ужасяващи жертвоприношения на деца, ритуални изнасилвания и пълна липса на човешки права.

Има конкретни причини, защо изнасилванията и ритуалното убийство на деца е толкова важно за тези Зли духове. Това е свързано с начина, по който те могат да обладават и контролират хората. Преди Потопа техната сатанинска цивилизация е доминирала открито света. Сега романтично ги описват, като Атлантида - восоко развита цивилизация проядена от хомосексуалност, разврат, интриги и насилие.

Сега имаме само останки от Атлантическите сатанински цивилизации; Нямащи същите технически познания, но опитващи се да възродят същите духовни практики и контакт с грешните ангели (Сатана), чрез сексуално насилие и ритуални убийства. Всичко това е тясно свързано с практиките, ученията и ритуалите на Сатанизма.

Как извънземните се превръщат в Сатана
СИЛАТА НА СЕКСУАЛНОТО, РАЗВРАТНО КРЪВОСМЕШЕНИЕ

Както Обединителния Принцип обяснява, грешката на първо-предците на човечеството е довела до хилядите години на егоизъм, войни и страдания. Чрез сексуалното кръвосмешение с жени, те са създали общата база (Първородния грях), поради който човечеството е подвластно на злите духовни влияния от страна на тези зли - извънземни духове.

От този момент насам, ние сме били доминирани от злокобни извънземни сили, представящи се фалшиво за наши богове и господари. За да имат тази власт над нас, те са блокирали, както нашето духовно развитие, така и интелектуалното ни осъзнаване; държейки ни в невежество. За тях е било много важно да ни отклонят от истинската вяра в Бог. Както Принципът обяснява:
В християнството, господарят на тези зли сили е наричан Сатана. Ние сме били напълно неспособни да спрем силите на Сатана, понеже не сме разбирали неговата същност и произход. За да изкореним злото от корена му и сложим край на грешната история, първо трябва да изобличим мотивацията и произхода на Сатана и да разберем разрухата, която той е причинил в живота на хората. Едва тогава ще можем безпрепятствено да навлезем в ерата на доброто. - Грехопадението
'Атлантида' е Сатанинска цивилизация

Да погледнем погрешната представа относно развитите сатанински цивилизации от миналото. Вместо реалната картина на нечовешко робство, диктатура, ритуални убийства, насилие и аморалност, в каквито никога не бихме избрали да живеем, ни се представя колко развити познания са имали те. Да бе да!

Все повече исторически факти показват, че преди "Потопа" те са доминирали човечеството. От падналите ангели произтича тогавашния технологичен прогрес. Унишожението им с потоп сега се доказва; Открити са потънали, над 200 градове на Атлантида - световна, високо развита, мездурасова цивилизация изпълнена с невероятна аморална поквара, егоизъм, войни и насилие. Не случайно тя е унищожена. 

Вярно, падналите ангели са имали познания, но факт е, че са ги използвали за да ни заробят и развратят. В последствие те са използвали това, за да ни обвиняват, да се чувстваме по-нисши и безсилни, за да имат още повече власт над нас. Винаги са използвали лъжи и изопачаване на истината, за да пожелаем сами да им съдействаме. В противен случай, като духовни същества, те не биха имали влияние над нас. Дори в духовния свят те подмамват предците ни да идват и ни блокират с болести и инциденти. Защо са толкова подли и безсъвестни?

Извънземните не разбират съпружеската и родителската любов

Странно, с какво право тези Извънземни се наричат по-висши от нас!!! Нима те знаят какво е детска любов, съпружеска и родителска любов. Не! Те са паднали ангелски създания без свободна воля. Те са еднополови и не създават семейства. Затова и повлияните от тях сатанински цивилизации на земята отразяват точно тези 2 характеристики; Диктатура и сексуален разврат.

Всички контакти с извънземни доказват това. Те разбират единствено взаимоотношения на господар-слуга. Затова ни считат за по-нисши. На тях винаги им е пречела човешката свобода и вярната любов. Затова Материализма, Тоталиризма, Комунизма, Свободния секс и Хомосексуализма идват под тяхно вилияние. Цялата грешна природа у човека произтича от тях.

Цивилизациите ръководени от падналите агнели, винаги са водели към ограничаване на свободата съпроводено със сексуален разврат. Особенно изнасилването на деца и ритуалното им убийство.

Интелектуалното им Ай-кю било по-големо от нашето! Глупости! Сега се разкрива, че ако те не бяха държали хората в невежество, ние много бързо бихме ги надминали, защото ние имаме аспекти на сърцето и любовта, които те не притежават. Затова ние сме Божии деца, а те са създадени да ни служат, а не да обръщат господството, с което са се превърнали в Сатани и са блокирали пътя ни към Бог и духовното ни израстване... само и само да не ги надминем.

Разбира се, добрите Ангели, на страната на Бог, винаги са защитавали човечеството и са ни водели към първоначалният идеал на доброто. В извънземните простори винаги се е водела тази духовна битка, между доброто и злото.

Целта на тази статия е да разкрие ехидната, жалка същност и безпомощност на тези духовни сили на злото, като изобличи начина по който те са работели и подлъгвали човечеството, защото времето на техния контрол и лъжи е изтекло.

"Заблудата за Извънземните"

Днес отново, чрез заблудата за Извънземните, тези Демони целят да им позволим да доминират живота ни; вкарвайки дори вярващите в тази измамна илюзия. Време е да се събудим! Библията ясно описва усилията на Бог да избави човечеството от тези фалшиви богове. 

В предишна статия бе обяснено, защо много духове прокарват заблудата за Прераждането? Те целят да ни контролират, точно както са се научили от падналите ангели, за да ни подлъгват да им се преклоним доброволно и да ни доминират. Това е описано още в Книгата на Енох и цитирано на много места в Библията. Дори Исус е изкушаван да им се преклони - така както и грешното човечество им е подчинено. Затова в древни писания, като Ведите, се говори за милиони богове слизали на земята и водели човешки армии в кървави войни.

Извънземни причиняват Грехопадението

Божествения принцип обяснява, че това е същността на Грехопадението - обръщането на господството от страна на грешните ангели, над човечеството. Ангелите, които са създадени да ни служат, след отделянето си от Бог, са станали наши фалшиви богове и господари - демони (сатани). Архангел Луцифер съблазнява Ева сексуално, след което научава последвалите го грешни-ангели да имат сексуални връзки с земните жени. Това дава началото на грешната история, отделена от Бог.

Но за да контролират живота ни, директните изкушения и влияния в нашето съзнание не са им били достатъчни. Те систематично са работели да развият мрежа за всеобщ обществен контрол и манипулация. Така през историята те са създавали диктаторски цивилизаци чрез които да доминират обществото и разширят влиянието си. Какви са белезите характерни за днешните сатанистки ритуали? Как тези точно ритуали дават сила на станински демони е описано в Кабала.

Тайните Сатанински общества

Не случайно, много Тайни общества, управлявани от тези демони, с цел световен контрол над човечеството, вярват в Кабала (писан от приближен на Луцифер демон). Често само тези на върха на пирамидите са се свързвали съзнателно с демоничните сили и получавали водене от тях, но днес певци и звезди на Холивуд открито заявяват, че са Сатанисти, последователи на Кабал, и въплащават в клиповете си сцени от ритуалните сатаниснки оргии. Така човечеството и голяма част от елита, винаги (както днес, така и в миналото) са служели на едни по-нисши от нас същества. Чрез заблуда и лъжливи вярвания те са ни карали да вършим това по собствената си воля. Затова Принципът ясно показва, че падналото състояние на човечеството е резултат на изпадане в невежество.

Само тези на върха осъзнават, че се кланят на Луцифер. На дъното на пирамидите просто искат контакти и социален успех. А власт и богатства, са се позволявали само на тези, които служат на тази Сатанинска мрежа. Точно както Сатана изкушаваше Исус, "Поклони ми се, за да ти дам световните богатства", много от печелещите милиони в шоу индустрията са принудени да участват в тези ритуали, за да им се позволи да са в този 'елит'.

Ще продължи ли светът да бъде управляван така - подвластен на Сатана, егоизма и материализма? Не! Ние сме създадени като Божии деца, с правото да господстваме над цялото творение с Истинска любов - включително и над ангелите (Извънземни-екстраселестиал същества).

Тази схема цели да държи човечеството в невежество относно истинските ни духовни способности. Затова физически, чрез пирамидите, политиката, медиите, медицината и образованието, подвластни на тази сатанинска матрица, ние биваме конторлирани според волята на извънземни-духовни същества - паднали, грешни, зли ангели. 

Духовно, блуждаещите нисши духове, активно работят, водени от същите сатанински пирамиди в духовния свят. Излиза, че Принципът е прав; човечеството е загубило свободата на първоначалната си природа. Гореспоменатата матрица (сатанинска мрежа) гарантира, че духовното ни развитие ще бъде ограничено и подтиснато, че Съвестта ни няма да може да работи правилно, за да останем вечно под този контрол; във физическия си живот, а след това и в духовния свят - за вечността. Но Истинските Родители, под воденето на Бог, сложиха край на това.

Факта, че тази дълго потулвана информация сега свободно излиза на яве, показва, че времето на това зло е изтекло; че силите които са го ръкводели вече са безсилни да продължават по този начин и самите трябва да се възстановят, според първоначалната добра цел на създаването им. Но нека сега разледаме причините за тяхното грешно господство.

Кръвната линия и Матрицата на Сатана

След Грехопадението падналите ангели са манипупулирали хората, правейки се на реални – физически; създавайки заблудата, че са извънземна, уж 'по-развита от нас цивилизация', прикривайки факта, че нашият потенциал, като Божии деца, далеч надхвърля техните способности. Правели са се на извънземни ‘богове’, докато в действителност те са просто духовни същества - паднали, грешни ангели – превърнали се в паразити; използващи манипулации за да функционират от ‘прахта’ (квантови илюзорни образи в съзнанието на хората).

Накратко, Бог създава хората, като свой храм. Но първите мъж и жена никога не достигат до това пълно сърдечно единство с Бог. Вместо това, те влизат в непозволени сексуални връзки с Архангел Луцифер. Затова свободния секс и сексуалните оргии винаги са били част от сатанисткия ритуал за влас над човечеството. Точно чрез сексуалния, непринципен акт на Адам и Ева човешката потомствена линия е отделена от Божията и се свързва кръвно със Сатана.

Прочетете, Архангел Луцифер и неговото предателство. Падналите ангели, водени от Луцифер, искат те да живеят и доминират чрез човека, представяйки себе си за наши богове. Но за да контролират човешкото общество им трябват тела. Нека разгледаме най-новите открити факти, които потвърждават това:

Същността на Извънземните
Освен илюзорната заблуда, че са физически същества, падналите ангели са правели непрестанни опити да създадът физическо потомство. Един вид генетични кръстоски на ДНК от ‘раптелиан’ (Змии) с хора - форма на енвитро зачеване с модифицирано човешко ДНК, в което тези 'раптелиан' структори са подсилени.

Това би обяснило Библейското сравнение на падналите ангели със 'Змии', както и преклонението и сексуални оргии пред Змийски статуи, символизиращи бога на плодородието, от повечето сатанински религии. Библейското символично описание на Грехопадението иска да каже, че точно, това е начина, по който злото завзема и контролира човечеството. Луцифер кара Ева да вкуси забранения плод (на сексуалното познание), след което тя дава същия плод и на Адам. Затова и крият половите си органи, а не устата или ръцете си. Грехопадението е в действителност незряло, преждевременно, сексуално прелюбодеяние - кръвосмешение с Луцифер, който се превръща в Сатана.

Бог е създал много духовни създания преди човешкото сътворение. Но създал ли е Бог физически извънземни? Не! Той не би могъл да направи това. Бог не е искал някой да конкурира или воюва с неговите деца. Извънземните са другоизмерни - духовни същества.

Откриваме много свидетелства, че падналите ангели са правили генетични опити да се материализират. Образите, които ни показват, за извънземни, имат характеристики точно на такива мутанти; Те са под абсолютен масов контрол – без лична воля и свобода и не могат да се възпроизвеждат. Показателно за бунта им срещу Бог е неприязънта им към свободната воля на човека и семейната вярност. Точно това са качества, които те не притежават и които поставят нас в позицията на Божии деца, способни да наследят, преживеят и изразят напълно всички аспекти на Божията любов; детска, братско-сестринска, съпружеска и родителска.

С други думи, тези извънземни хуманоиди, нямат лична воля, а са в действителност духовни създания - падналите ангели. Те имат познания за Божието творение - но до сега са ги предавали на хората главно със зла и егоистична цел. А както ще видим, с времето и техние вярвания и методи също са се променяли.

Митът за летящите чинии: Защо летящите чинии от наличните снимки приличат повече на направени от хора? Разбира се,  защото те са направени  от хора, с помоща на ангелска информация.  Можем да видим и снимки на Нацисти с летящи чинии и контакт с тези мутирани демони, понеже те винаги са подпомагали злото на земята, както и са използвали злите империи, за да разпространят своята идеология и физически контрол над масите.

Митът за Атлантида: Така наречената изчезнала цивилизация на Атлантида е всъщност периода преди потопа, когато грешните ангели са обучавали хората в духовни и технически познания с егоистични цели. Но този период им показва, че ако хората имат тези познания, те бързо ще ги надминат. Когато развием духа си, няма информация която да може да бъде скрита за нас, поради което много бързо постигаме духовни и технически способности отвъд тези на ангелите. С други думи, постигнем ли духовно съвършенство, автоматически те загубват способността си да ни подлъгват и доминират.

Причината е обяснена в Божествения Принцип. Ние израстваме духовно, минавайки през формиране (детска любов), израстване (братско-сестринска любов) и създавайки семейство достигаме Завършеност (Родителска любов) Съвършенството на ангелите съответства само на нивото на разтеж.

Ангелите са духовни същества. Те нямат семейство и деца, поради което не могат да разберат нито сексуалната вярност, нито родителската любов. Затова ангелската връзка с Бог е връзка на Господар-Слуга, докато Бог е заложил в нас пълния потенциал на своята божествена природа.

От тук разбираме, защо сатанинското влияние винаги е водело човечеството към сексуален разврат и упадък на семействата; както и към технически прогрес, съпроводен с войни и нечовешко насилие и убийства.

Най-вероятно те сами унищожават развитата, покварена цивилизация, която са създали. Но тя е била толкова развратена, че и сама би се само-разрушила. Но е факт, че от тогава те всячески работят да държат човечеството на безопасно ниво на духовно и техническо невежество. Отново и отново, се опитват да създадът диктаторски цивилизации основани на фалшиви материалистични идеологии, чиято основна цел е била да блокира духовното развитие на хората. Но тези опити винаги са завършвали с провал. Най-близък исторически пример за това са Фашизма и Марксизма, довели до милиони невинни жертви.

Исполините’ описани в Библията свидетелстват за тези човекоподобни генетични кръстоски:
„След като Божиите синове (ангелите) влизаха при човежките дъщери, и те им раждаха синове, които бяха онези силни и прочути старовременни мъже.” (Битие 6)
Така падналите ангели правят неуспешен опит да се сдобиятт с тела, които не им се съпротивляват както съвестта на хората. Реално те създават психопати с липса на емпатия. След потопа те са принудени да търсят друг, но подобен модел.

Кралската кръвна линия – е развита в Сатанинските цивилизациите от последните 6000 години. Тя е внимателно водена с генетичен подбор от човешката раса. Затова тя се предава наследствено без да се смесва с тази на обикновенните хора. Само при нужда те я смесвават с тази на избрани жени, за да предизвикат конкретни, полезни подобрения и да не позволят мутацията да стане видима.

Тайните общности са правели връзки с елита на обществото, за да дадът протекция на този специално моделиран ген - подвластен на тези духовни сили. Всичко това е завоалирано с много лъжи и заблуди. Например, темплиерите са били вербувани, с вярата, че пазят тайната на потомството на Исус, без да осъзнават, че всъщност подкрепят сатанинската 'синя кръв' предадена от Фараоните, чрез Клеопатра в Западната императорска линия. 

Защо ангелите првят това? С времето, ангелите осъзнават, че единствения им изход от собственото им страдание е хората да достигнат съвършенство, и създадат свят на мир. За съжаление, те отново правят това чрез страх и контрол, не разбирайки, че липсата на свобода не води към съвършенство, а точно обратното – това блокира развитието на човешкия дух. Но тех ги е страх да освободят човека.

Нека обясня. Създаването на подсънателен страх може да даде шанс за контролирол. Дори ако някой използва това с уж добрата мотивация, да сложи злото в хората под контрол, в действителност това е постигнато с методите на Сатана. С други думи, този който го прави създава обща база и съзнателно или не, страва инструмент на злите сили.

Затова всички опити за изграждане на един мирен свят чрез войни и диктатура, като Нацизма, Комунизма и Социализма (форма на социален контрол и страх от закони), са обречени на пълен провал. Те представляват Божиите принципи обърнати с главата надолу; поставят материалното над духовното, контрола и страха над доверието и любовта; виждат антагонизма и силата  като метод за развитие, свободния секс измества здравите семейства - така вместо желаният идеал, тези методи създават реален Ад. Това е неизбежно, след като духът е подчинен на физическото (животинсткото), пътя към любовта, мира и щастието са затворени. Но падналите ангели се страхуват от последствията, ако човечеството развие духовния си потенциал. Затова те са водели интелектуалците към развитието на философии и идеологии оправдаващи точно тези погрешни методи.

Паралелно с работата на злите ангели, Бог е работел чрез добрите ангели да възстанови човешката духовност и вяра. На основата на водените от Бог религии, фундамента на доброто също е нараствал. Но дори християнските усилия за спасение на света, водени с насилие и потъпкване свободата на другите, са довели само до негативни резултати. Самата вяра ли е проблема? Не! Враждите, споровете и насилието, са методите на Сатана. Религиозните грешки в историята са знак, че с течение на времето лошият духовен свят винаги е работел да поквари създаденият от Бог добър фундамент. Както четем в главата, Грехопадение:
"Разпознаването на духовете е много трудно за онези, които не разбират Принципа. Жалко е, че много религиозни лидери в своето невежество осъждат работата на добрите духове, поставяйки ги редом с тази на злите духове. Това ги поставя в непреднамерена опозиция спрямо Волята на Бог".- Божествения принцип
Как грешните духове работят за Сатана

Неразвитите грешни духове са останали незряли, понеже са живяли такъв материален живот подвластен на Сатна. Те се свързват с материалната енергия на квантово ниво и остават заклещени във физическия свят. Същевременно те въздействат на информационните полета на физическото  съзнание (подсъзнанието ни и клетъчната памет) на своето потомство. Така, чрез кръвната ни линия Сатана постига влияние над мислите и чувствата ни, с цел да манипулира нашите действия. Колкото по-неразвит е духът на човек, толко по-лесно може да бъде манипулиран към зли действия.
"Дори Сатана не може да извършва злите си действия, докато не намери обект, с който да формира обща база чрез действия на даване и приемане. Обекти на Сатана са злите духове в духовния свят. Обект на тези зли духове е духовното "Аз" на злите хора на Земята, а самите злодеяния се извършват посредством физическите им тела. Следователно силата на Сатана се прокарва чрез влиянието на злите духове и се проявява в злите физически действия на земните хора."- Божествения принцип
По тази причина, след грехопадението нашата воля и първоначална природа не са свободни.  Поради това, след Грехопадението ние сме блокирани и не можем да израстваме духовно. Контрола над физическото ни съзнание постоянно опонира желанията и логиката на собствената ни духовна душа. Така собственото ни физическо съзнание винаги опонира Бог.

Книгата, „Скитника в духовните земи” описва жалкото състояние в духовния свят на хората живяли такъв земен живот. Франчезо, благодарение на молитвите на неговата любима, минава през огромни изпитания за да се отдели от всичко което го свързва със природата на тези нисши духове. В крайна сметка той успява да израстне и да се освободи от Ада.

Затова е важно да разберем как работи духовния свят. Билията ни казва какво се случва ако изгоним бесове (лоши духове) от тялото на човек; Те ще доведът и други, и ситуацията ще стане още по-лоша. Дори ние да бъдем предпазени, това означава, че ги пращаме да вършат зло във хората около нас. Божественият принцип обяснява, че това не е разрешението, което Бог като Родител желае. Той е създал всичко да е взаимно-свързано. Дори страдащите в Ада са Негови деца. За да освободим себе си, трябва да освободим и тях.

Как Бог работи да възстанови своята кръвна линия

Бог непрестанно и усилено е работел да ни освободи от тези сили на злото:
Но тъй като Бог е дарил хората и ангелите със свобода, Той не може да ги възстанови насила. По своята собствена свободна воля, човек трябва да бъде способен да доведе Сатана до доброволно подчинение, като издигне и следва Словото на Бог, изпълнявайки своята част от отговорността. - Грехопадението

Докато Сатана и падналия ангелски свят са развивали своята кръвна линия и влияние всред хората, Бог бавно и с много усилия е водел изчистването на човешката кръвна линия от това сатанинско влияние чрез централните фигури в Библията. Единствено пълното изчистване на линията; генетично и духовно, би довела до раждането на безгрешни хора.

Разбира се, от Принципите на Възстановяването разбираме, че за Бог е било най-важно да се роди първото безгрешно дете – което да възстанови загубената позиция на безгрешен Адам. За целта Бог работи да постави курса модел за покоряване на Сатана, разделяйки винаги Кайновата страна (по-близка до Сатана) и Авеловата страна (по-близка до Бог). Исус разкрива на преп. Мун, че победата за Бог не е да унищожиш другата страна. Единствено когато Авел спечели и спаси Кайн с любов и саможертва, тогава и двамата биват възстановени. Когато Яков спечелва сърцето на брат си, който идва да го убие, той поставя за първи път в историята успешна победа за Бог. Затова от потомството му може да се роди безгрешно дете - Месия-Христос, в превод - 'Помазан за цар'.

Но как един безгрешен човек, станал едно със сърцето на Бог, може да възобнови Божията кръвна линия? Може ли сам да го направи? Не! За да има потомствена линия, трябва да бъде възстановена и Съпруга. Погледнете Библията, всичко опира до генетичната линия и условията на изплащане, направени за нейното изчистване; Всичко опира до раждането на Месията (новия безгрешен ‘Адам); Всички притчи за Небесното царство в новия завет опират до Неговата ‘Сватба’ и ‘подготвената за Него съпруга.’ Защо?

Семето на Месията

Божият свят може да  започне единствено от една пречистена, безгрешна потомствена линия – отделена от Сатанинското влияние. Как ще започне Божия нов свят – Небесното царство на земята? Исус ясно го казва, ‘от едно семенце’.

Потосмствената линия се предава чрез семенната течност. Исус ясно обяснява идването на Божието царство. То не идва така щото да се забелязва (тук или там), а като едно дърво, което от малко семенце започва да израства и един ден ще развие огромна корона и Небесните птици ще дойдат и кацнат на него. Точно така; от едно безгрешно семейство ще се появи род, нация и свят на доброто.

Как Бог работи за това? Той е пречиствал една избрана потомствена линия. Чрез многобройни условия и жертви тази кръвна лини бавно и постепенно е била отделяна от Сатана и лошите духовни влияния. Как работи това? Колкото повече добри предци имаме, толкова по-лесно Бог ще може да работи с нас. Колко процента трябва да са добрите предци на Месията, че Сатана да няма никакво право да нахлуе? 100%! Това означава, че всички негови предци назад, чак до Адам и Ева, трябва да бъдат възстановени. Това е бил непрестанен процес - отнел 2000 години за безгрешното раждане на Исус (от времето на Аврам).

Присаждане и Новорождение

Затова Месията е ‘истинската лоза’ а ние сме ‘дивите пръчки’, които трябва да се присадят към нея. Не е ли достатъчно ясно; Грешното човечество трябва да се присъди към кръвната линия на Месията, за да бъде отделено от Сатанинския си корен – идващ генетично от Адам и Ева. Само чрез новите, безгрешни Адам и Ева, в позицията на Истински безгрешни родители, ние можем да се новородим. Знаейки това, Сатана влага цялата си сила да убие Исус и сложи край на тази пречистена линия.

Сега разбираме защо бе необходимо Второ Пришествие. Исус не създаде семейство. Създаде ли? Не! Той бе убит, преди да успее. Божията кръвна линия бе загубена поради провала на избрания народ. Отнема още 2000 години, докато Бог отново пречисти кръвната линия, за да се родят Истинските Родители.

Представяте ли си радостта и освобождението в сърцето на Исус и Бог, когато това се случва? Споделиха ли християните тази радост или се обърнага срещу волята на Исус? Как тогава да не им каже, „Махнете се от мене вие злодейци, не ви познавам!” Толкова тежък е грехът на всички християни провалили се да разпознаят и приемат най-дългоочакваното – Второто пришествие (надеждата на човечеството).

Защо е трудно да приемем Второто Пришествие

Важно е да разберем, че Сатана и лошият духовен свят ще направят всичко, за да не разпознаем Господа на Второто Пришествие, и дори да се обърнем срещу него, точно както стана с Еврейския народ. За да изплатим този провал, Бог не може да се намеси в отговорността на християните. Те сами трябва да разпознаят Месията. Единствено сериозните им молитви и чистото сърце, могат да позволят Бог да ни разкрие неговото 'Ново име' (Откр. 19:12).

Затова Исус ни предупреждава, „Бдете и молете се за да предстоите пред него, когато дойде”. Нима той не предупреди, че на мнозина, „няма да им достигне маслото в светилника”, за да разпознаят Господа при неговото завръщането? Ако им беше гарантирано, както повечето християни вярват, тогава защо той ги предупреждаваше, колко е важно да се молят, „за да им бъде разкрито ‘Новото име’” на Месията при Второто пришествие; защо казва, че пътя е много тесен и малцина ще минат?

Исус им каза, че завръщането на Господа ще стане, „като крадец в ноща”, без никой да знае. Самия цитат ясно разкрива, че ако Сатана разбере, той ще убие месията, "Защото ако господарят на този свят разбере, той не би го оставил." Християните пропускат цитатите, в които се казва, че идването в слава и приемането са едва след жестоко преследване и неразбиране. Вместо това те самите се превърнаха в преследвачите - също както Фарисеите.

Исус ясно им каза в Лука, че Господа на Второто пришествие ще изгрее в славата си, като звезда от Изток до Запад, но преди това ще трябва да пострада и бъде отхвърлен от това поколение? Вместо да чуят, те лековерно приеха, че това страдание се отнася за първото пришествие. А можеха да прочетат в Откровение 19 глава, че когато дойде с 'ново име, което никой не знае'.. 'царете и управниците на този свят ще се надигнат да воюват срещу него.' Следователно, Библията ни казва, че правителства и общества ще преследват, хулят и хвърлят в затвора Господа на Второто пришествие, но въпреки това той ще победи.

Новото име и появата на новия свят

Когато Исус говори за Второто пришествие, казвайки, „Той ще страда” – той подсказва, че това ще бъде друга личност. Затова Исус каза, ‘Ще дам мисията си на друг, както аз я получих от Отца си” (Отк. 2:26-28). Затова в Откровение се казва, че ‘Новото име’ на Христа е ‘Божието слово’ – на Корейски „Мун”.  (Откр. 19:12) Казва се че то ще бъде скрито и разкривано само на подготвените, а другите ще са в тъмнина. А Откровение 12:5 говори за раждането на безгрешно дете, веднага след появата на Комунизма - Червения змей.

Точно както Библияата предсказва, Сан Мьон Мун е роден от Изток, 3 години след Червената револяция. Движението му за мир изгрява над целия свят, от изток до запад, с подкрепата на Исус от духовния свят. В Божественип Принцип той разкрива всички неотговорени от Библията въпроси и точните принципи по които Бог работи за установяване на Своя Идеал. Той получава 'Месиянската мисия' от самия Исус, както е пророкувано. (Отк. 2:26-28)  Затова Сан Мьон Мун прави ‘Големите сватби’ на които всички религии и раси са поканени, както Библията обеща. Затова той съчетава и благославя милиони брачни партньори от враждуващи религии, раси и култури - за да се прекрати историята на войни и омраза. Затова той създаде семейство с 12 деца, род от над 70 внуци и чрез тези милиони Благословени семейства (възстановени в Божията потомствена линия) подготви основата за появата на възстановени Нации и Свят.

За да може и невярващия свят да приеме Господа на Второто пришествие, Бог дава и много знаци чрез пророци, като Нострадаму, Хун-гам Нок, Ванга и др. Християните трябваше да приемат първи Меисията и да използват тези пророчества, за да докажат на останалия свят, че това е той. Прочетете: Нострадамус: Седемте знака за Месията. Всички вярващи трябваше веднага да разпознаят Антихриста в лицето на Червения змей - Комунизма и да отхвърлят Марксисткия Материализъм, отричащ Бог и вярата, издигайки своите лидери като богове. Вместо това, дори преследван от християнството, д-р Мун с Божието водене изгради основа и сложи край на Комунизма, продължил 7 десетилетия, завзел 1/3 от земята и донесъл над 150 милиона човешки жертви.

Нима не можем да отворим очите си и да видим в това изпълнението на всички пророчества от Библията. Нима не можем да видим, че така се изпълнява обещанието и очакването на всички религии и на цялото човечество. Нима не разбираме, че така идва и освобождението на падналия духовен свят, който също ще бъде възстановен, като Божии деца. Защото Бог няма да остави нито един да погине. Само преподобния Мун успя да разбере това разбито и всеобичащо сърце на Бог. Само той разбра, че не е целта да създаваме нови религии и да воюваме помежду си, а да обединим всички и да се върнем заедно при нашия Небесен Родител – Бог, който страда и отчаяно чака този щастлив момент, когато всички ще застанем обединени, като ‘Едно световно семейство’. Ние всички сме отговорни и само заедно можем да освободим сърцето на Бог и постигнем това.

Това ще бъде денят, в който Небесното Царство ще се установи на Земята. Денят за който всички сме копнеели и чакали – но самите сме блокирали да дойде, защото сме го искали само за себе си и подобните нам, очаквайки другите да отидат в Ада. Сега разбираме ли защо това отношение е егоистично и създава само стени и конфликти - буквално Ад, но не и Небесното Царство. Надявам се!
Извънземни ангели Луцифер зли духове демони реинкарнация прераждане
Духовно откровение: Падналите Ангели
Лечебния код и изцелението на сърцето
Квантово лечение - нулева енергия
Семейството: Идеология на Центъра
Холивуд Гей Мафия - Изобличена

3 comments:

 1. Какво да правим, правили ли са ангелите генетични експерименти? Да

  Ползвали ли са някакво 'раплтелиян' ДНК? Вероятно са се опитвали да засилят 'раптелианското' в Човека. Не може да се отрече, че в голяма степен са успяли.

  Но нали са осеменявали жените енвитро с генетична намеса. А знаем че в ДНК на човека има структори и от всички етапи на Божието творение... просто са барникали вътре. Така че няма какво да търсим кой тип динозавър са му извлекли ДНК? То пак си е 'Змийско ДНК' - независимо от къде е взето. Но няма как иначе да обясним създаването на тези мутанти - извънземни...
  погледни им главите и кожата - раптелиан с човешка форма. Бог не е създал такива демони!

  Излиза че не те нас, а ние сме създали 'извънземните'. Или по-скоро са създадени чрез нас - с наше ДНК. А това е важно - за да се коригира лъжата им, че те са ни създали.

  Както и лъжата, че те са извънземна цивилизация.
  На падналите ангели име е трябвало тяло за да действат на земята. Те са създадени след грехопадението, както споменава Библията.

  Истинския Баща, д-р Мун, ясно казва, че последните 6000 г. са само един от многото опити на Бог да възстанови човечеството. За 2 милиона години е ималао много опити. Вярно - чел съм речта в един от първите вестници 'Ню Йоркър', май беше!

  Като проверявам духовно са 3 опита за възстановяване - това е 4-тия. Поне така ми показва!

  Може да се отиде духовно да се провери в духовния свят - но е болезнено - и гледката и чувствата. А и там повече ще разбера тяхната гледна точка. А тя е изопачена. Затова гледам да вържа информацията, която излиза с Принципа.

  Но наистина, докато ангелите са живяли с хората, са правили всякакви генетични мутации. Интересното е че те са израствали със всеки от опитите за възстановяване. Може малко информация да е останала за тях - но е останала...те все повече са се учели от грешките си и са се усъвършенствали.Разбира се в лоша насока, но в крайна сметка, те отчаяано са търсили изход, макар и по неправилния начин.

  Докато не идва Истинския Баща. Който с воденето на Исус разбира ситуацията им и им показва как да се освободят. Сега всички архангели са обединени с Истинския Баща. Постепенно цялата им структура надолу минава възстановяване в духовния свят - за да станат абсолютно добри ангели. Още малко остава до края - към 2 години и всичките ще са възстановени. Разбира се това ще има голямо отражение на земята - и това е единствената причина, поради която тази информация има смисъл да се изкара. Защото ни помага да разберем, какво е постигнал Истинския Баща. С какви демони реално се е борел той през живота си, за да извоюва стъпка по стъпка всичко обратно към Бог.

  ReplyDelete
 2. Много истина в тази статия:

  Dr. Steven Greer, разкрива шокираща информация за Секретните операции, прикрити зад фалшиви НЛО програми.

  В действителност те плащат на Холивуд да разпространи идеята за Извънземните, за да прикрият експериментите си с летящи чинии и свръх гравитационни технологии.

  Тези технологии са познати от преди 60 години. Той разкрива криминалните, неконституционни секретни програми, спонсорирани с милиарди, без знанието и контрола на президенти, дори на шефа на ЦРУ.

  Представете си до къде щеше да са достигнали технологиите ако тези неща не бяха скрити от обществото. Но явно днес нещата започват да се разкриват и все повече тези технологии излизат наяве.

  ReplyDelete
 3. КОИ СА ПАДНАЛИТЕ АНГЕЛИ
  1. Те са Екстраселестиал, с други думи, духовни, наричани в миналото Ангели
  2. Под воденето на техния лидер, "Луцифер", те имат сексуални връзки с жени - и дават началот на сексуалния разврат.
  3. Разбивайки семейните устои и морала на човечеството, те правят всичко да обърнат хората срещу Бог
  4. Лъжат ни че те са наши богове и създатели, за да ни контролират (понеже си нямат тела, а са духовни)

  КОЙ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ, ЧЕ БОГ, ОТДЕЛЕН ОТ ДЕЦАТА СИ НЕ СТРАДА, наблюдавайки, как човечеството е разкъсано от войни, егоизъм, насилие, корупция, престъпност и аморалност.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун