Коронавируса има и положителни страни: Петър Дънов ПредсказанияКакво всъщност носи Коронавируса? Ползи или вреди? Упадък или светли възможности? Края на една система или началото на нов свят?

Ако помислим рационално; Всяка година около 15 милиона души умират от респираторни заболявания. Дори консервативните оценки казват, че у нас грипът убива 300 до 700 хиляди души годишно. За сравнение, в България за 2018 г., по данни на НСИ са починали над 108,000 души, или по над 300 на ден. 4000 млади хора починаха от грипа в рамките на един месец, но нямаше такава реакция.

С други думи, за първи път виждае такава загриженост за човешкия живот. Нещо повече, за първи път виждае такава финансова щедрост за помощ на засегнатите граждани. За първи път виждае природата да си отдъхне от заърсяването. Причините за тези промени ще станат ясни скоро и ще са шокиращи за повечето.

Нищо не може да спре това което идва - Бог побеждава

Нещата които се случват сега са за добро, точно обратното на паниката. Тази крайна криза наистина ще ни накара да се замислим за много неща и да се осъзнаем. Съвсем скоро човечеството ще види истината. Доброто ще бъде освободено.

В статията, "Ковид-19 и глобалната агенда" четем,

"Коронавирусната епидемия се появи на сцената в решаващ момент, когато хората навсякъде са в бунт срещу силата на международните финансови институции и мултинационални фармацевтични корпорации, чиито въжета около шиите на правителствата вече не са скрити."

"През последните години те опитаха птичия грип, еболата, зиката и други пандемични страхове един след друг, за да държат населението под уплаха."

Едва сега редица медии разкриват фактите "Oбщия враг на човечеството е Световната Здаравна Организация" - фактите излизат - а "вируса го развивали от години в Лаборатория в Ухан" - част от обща схема за намаляване на населението - прокарвана открито от много милиардери - включително Бил Гейтс (обещаващ 15% намаление на населението в публични лекции) По схемата накарая те правят огромни печалби играейки си с нас като опитини мишки))

Жертвите на този вирус са последната им паническа атака, в опита да прикрият престъпленията си. Четем, "Коронавирусът е роден не в Китай, а в съзнанието на лудите господари на парите - Бил Гейтс го е разработил - Част от програмата за намаляване на населението - Първите арести вече са направени - Това е Биологична война - Изхода е само промяна на Икономическата система която и без това рухва."

Факт е, че пради дейността на тези кропорации, милиони умираха от недохранване и липса на достъп до чиста вода. Прикриваха умело хилядите жертви на лекарствата, насилието, войните  и хиляди други причини за преждевременна смърт, които нарочно създаваха, за да намаляват населението. Уишлено развръщаваха младеща водени от древен сатанински култ.

Според данни членките на НАТО се обединяват за бързи реакции и предотвратяване на подобен тероризъм в бъдещето. САЩ дори предприеха бързи мерки за Космическа програа за информационна протекция. Човечеството бързо трябва да излезне от модела на войни и забогатяване за сметка на другите. Все по-належаща е нуждата от революция на сърцето и съвестта.

Предсказанията ни казват да очакваме нещо добро

Така че, дали този вирус е повод за притеснение, или надежда за промяна? Какво всъщност се крие зад фасадата на този Ковид-театър? Както най-добрият доктор в страната ни казва, така или иначе повечето хора вече са го хванали и нама и да разберат, защото при мнозина симптомите ще бъдат много слаби или никакви. Но както  пише, "Когато „бурята“ отмине, ще осъмнем в нова действителност и тези, които не успеят да се адаптират, ще загубят много."

Без значение от подбудите за пускането на този коварен вирус, аз смятам, че след тази криза светът ще се обнови и стане по-добър. Ще преосмислим много неща. Старата мрежа за финансов контрол ще бъде срината. Вярвам в доброто в хората, и че сега е момента Божията страна да се намеси. Както Петър Дънов предсказа за сегашното време:

"Всички, които се опитват да се противопоставят на промените, ще бъдат отделени и прехвърлени на друго място. Въпреки, че не всички хора на Земята се намират на еднакво еволюционно развитите, новата вълна ще бъде усетена от всички. Тази трансформация не се отнася само за Земята, а за цялата Вселена (И духовния свят)." Предсказания на Петър Дънов


Имунитета има значение

През 2018 година свинсия грип убива в България 4000 за един месец, казва проф. Хинков. Но лошото тогава бе, че това бяха млади и здрави хора. Просто е важно да се информираме и да се събудим. По думите му, единственото което може да се направи е да си подобрите имунитета. А за това има хиляди природни начини.

По димите на Давид Леви,

"в една епидемиологична обстановка и важно да се консумират пресни храни, много плодове и зеленчуци, които подсилват естествения имунитет на организма. Консумирането на запасите от макарони, ориз и боб, при намалена подвижност може да предизвика множество увреждания, много по-опасни от Коронавируса."

Хиляди неща могат да подсилят имунитета ни за да победим вирус. Не е трудно всеки да се научи, но защо медицината не ни учи на това? Само защото не им носи пари, ако се научим те са разорени. За повечето е видно какво става; "Контролерите на старата система се опитват да останат на власт, използвайки био-оръжие."

Но защо да не изберем да подобрим имунитета си и да живеем без страх. Енергийното лечение помага страхотно, както и спорта, чистия въдух и слънцето, храната богата на витамини и ценни съставки - точно нещата, които искат да ни забранят. И помнете, ако сме в Божията любов, не трябва да се страхуваме. Този период може да се окаже благословия от Бога, която да накара човечеството да се осъзнае.

Корона Вируса ще изгради Световен Имунитет срещу корупцията

Силно вярвам и се моля, скоро човечеството да се освободи от невежеството в което сме били държани хилядолетия. Идва светло бъдеще. Болестите идват, за да пречистят нещо в нас. В случая, цялото човечество се пречиства; от аморалността, корупцията, алчността и т.н. Както Петър Дънов предсказва:

"Днес ние се намираме на границата между две епохи... скоро всички ще бъдат покорени от Божествения огън, който ще пречисти хората и ще ги подготви за Новата епоха. Така хората ще се издигнат до най-високото ниво на съзнание, необходимо за навлизането в този нов живот." Предсказания на Петър Дънов

Погледнете само оптимизма на толко много хора. Вижте нарастващото желание за взаимопомощ. Погледнете снимки на пречистващата се природа, поради спиращата икономика. Започвам да виждам деца, които се връщат при родителите си. Родители, които имат повече време да се радват на децата си. Нов тип правителства, които ще се погрижат за гражданите си. И нов тип медицина, която наистина ще лекува, а не само подтиска симптомите за да прави печалби. Виждам много знаци за един прекрасен свят който можем да изградим от тук нататъка.


снимка
Предсказания
Любов и семейство
Положителни мисли

Свържете се с нас: 

Посолство на Мира 
Ул. Г. Бенковски 25, София
email: worldofheart@gmail.com

Семейната Федерация е НПО със специален статут в ООН.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун