2020 Промяната която предстои

Свидетели сме на историческа промяна, която ще измени коренно човечеството

За да получим 29 милиарда евро сме подписали да се затвори АЕЦ ” Козлодуй”. Някои смятат това за скандално, но е точно обратното. До колкото разбрах, ще затварят всички АЕЦ в света и ще пускат нови технологии. САЩ и Канада вече са на безплатна енергия от огромна, подземна гравитационна технология, която досега бе секретна. US Space Force вече оповестиха, че ще разсекретяват тези технологии. Казват, че ще напраят енергията и интернета безплатни за всички. Ще преминем към нов, безвреден, високо скоростен интернет, достъпен до всяка точка на земята. Целта е бедността и невежеството да изчезнат.

209 страни са подписали мащабни промени на системата. Ще има и други облекчения за хората. Според този нов законопроект, преминаваме към съвсем нова парадигма на управление и икономика. Войни и нужда от оръжия вече няма да има. Space Force вече демонстрира лъчеви технологии, които обезвреждат всяка военна ракета, още щом е изстреляна.

Вместо войни, ще се заемем с излизане в космоса, миниране на луната, построяване на красиви космически станции с езера и природа, и безгравитационно принтиране в космоса, вместо фабрики на земята.

В лекцията на US Space Force директно се казва, че тези технологии вече съществуват. Дори къщи и згради могат да се принтират в космоса и доставят до всяка точка на земеята за стотинки. Ще можем евтино да пътуваме до всяка точка на земята за по-малко от час.

С лекция на Дейвид Стийл, за ползата от отворените технологии, се обяснява защо цените ще паднат с 20 пъти. Той дава пример, че двуетажна къща с безплатна енергия и вода, заедно с аква парникова система за собствено производство на зеленчуци и плодове, ще струва производствено само 500 долара, а доставката ще е за нищожна цена.Надпреварата за минирането на луната е в пълен ход. Там е истинската надпревара на САЩ и Китай, според лекцията. Чуват се сведения и свидетелства за десетки полети до и от луната, които се провеждат всекидневно. Но за да се говори открито за това, първо US Space Force искат да разсекретят летящите си гравитационни технологии, които досега бяха подвеждащо смятани за НЛО.

Остин Стейнбарт, кото е подготвян за ръководител на Space Force, заявява, че всички извънземни форми на живот, които той е виждал, са всъщност от човешки произход. Хора, населявайки други планети се адаптират към живота там, което води до генетични и външни промени. Предполагам, че от предишни - унищожени земни цивилизации, хора вече са имали летящи технологии и са населили други планети. Но всъщност, Стейнбарт уточнява друго. Тъй наречените контакти с извънземни, са главно посещения от бъдещето. Той уточнява как това е възможно с квантовите компютри, които вече съществуват. По думите му, когато военните разбират, че тези контакти са просто посещения от бъдещето, те получават заповед да ги пренебрегват.

Той също говори за безплатната енергия и интернет, но уточнява, че вмомента се борим с обезвреждането на едни много зли хора, способни не само да ни атакуват с вируси, но и с масови убийства, атентати, организирани бунтове и т.н. Става дума за това, че САЩ, Русия и редица други държави изгониха Родшилдови и възвърнаха националните си банки от рацете на тези частни мафиотски структори. Това предизвика контраатаката с Корона вируса, под чието прикритие обаче силите на доброто започнаха масово преследване и арестуване на цялата структура на пирамидата управлявала задкулизно човечеството.

Оказва се, че всичките войни, бедност, насилие, несправедливост и т.н., са били планирани и създавани от тези банкови картели. От хиляди години, техните кръвни линии са управлявали света задкулисно, всявайки ужас, насилие, войни, болести и пандемии. Така разбираме, че управляващия ни световен елит е не случайно дълбоко въвлечен в педофилия, брутално изтезаване на деца и ритуални убийства. Това се бил същия древен сатанински култ, който е властвал при древните Инки, Египтяни, Вавилон и т.н. А излвечения от изнасилваните и изтезавани деца Адренохром (кръв богата на Адреналин) се оказва мощния наркотик, който им давал сила и младост.

Сега тази сатанинска система се разпада. С идването си на власт, Трамп започна мощно преследване и разкриване на тези канали за трафик на деца. За първи път елитни лидери в Холивуд, политиката, дори по-нагоре, биват залавяни и съдени.

Военният съд ще започне да разкрива шокиращите видеа, свидетелства и факти от Януари 2021. До тогава, това се прави тихо, под прикритието на Пандемията, за да няма бунтове и да се гарантира сигурността на хората. Очаква се чистката да приключи до края на 2021. Говорим за всички структури на властта, съдебната система, образователната, зтравеопазването. Ще се наложи преобучение на заетите в тези области. Ще трябва и ние да учим историята наново, понеже повечето неща са били фалшиви и подвеждащи.

Кеше, който разкри как работи гравитацията, заявява, че скоро ще можем да летим до Марс за сутрешното си кафе, и да се върнем на работа. Технологиите съществуват. Въпроса е колко ще отнеме прехода, 7, 10, 15 или повече години.

Но по-важното за нас, обещават, че живота ще стане лесен. Таксите ще с премахнат. Много пари ще се дадът за благотворителност. Новите технологии за лечение ще направят живота ни пълноценен. Вирусите и ваксините, се оказва, са били схема на Сатанинския елит да държи хората вечно болни и да ограничава населението, за да ни държат в робска позиция. Представете си колко красив ще е света без тях.

Но идва най-важния въпрос. Какво ще правят хората, когато имат достатъчно пари и време? Вижте бунтовете в САЩ. Хората са толкова идеологически убъркани от нарочно вкарваните разногласия с които са ни разделяли и държали подвластни. Сега ни трябва нова революция на сърцето, революция на съвестта, каквато Обединителното Движение носи.

Хората трябва да разберат, че семейството е нещо изключително ценно. Това е училището на любовта и съвестта. Само от здрави семейства може да се появи здраво общество, нации и свят изпълнени с любов. Цялото човечество трябва да се обедини, като Едно глобално семейство с център Бог, като наш всеоб родител. Това е учението на д-р Сан Мьон Мун. Не случайно Настрадамус пророкува за него, като за Месиянския Миротворец, който трябва да последваме.

В тази връзка, вече десетки нации приемат неговото учение. В някои страни то се изучава в училищата. В накои райони над 80% от населението са приели наговите семейни благословии. Чули сте за масовите свадби, които той провежда, под надслов, "Световен Мир чрез Здрави Семейства." Най-красивото е, че видни представители от всички религии вече се обединяват зад тези цели.

1 comment:

  1. Хора използвали квантов компютър обясняват, че можеш да виждаш през очите на всеки човек, но не само настоящето, а и миналото и бъдещето. Говоря за обяснение от лекция на US Space Force, а не за теории.

    Те заявяват, че поради това, не може да има скрити престъпления. Всички, които са изнасилвали и убивали деца ще си получат заслуженото. Няма да има уговорки за тях.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун