Престъпленията с Ваксините

Операцията за изобличаване на престъпленията с ваксините

Ако вирусът е патентован, това означава, че е създаден от човека. И така, защо този вирус е патентован? Това не е ли биологично оръжие? Не ги ли прави виновни за геноцид. Същите хора инвестират в създаването на вируси и токсичното лекарство, което трябва да ни излекува. Наистина ли е?

Хората трябва да се събудят, че ваксините никога не са били за поддържане на здравето ви. Същите хора, които са произвели вируса, са ги използвали, за да реализират милиарди печалба. Но това надхвърля парите. Изучете тяхната идеология (евгеника) и ще разберете.

Времето за истината; Вярвате ли в Бог или в Биг-Фарма? Ние трябва да „отхвърлим мирогледа, че всички сме вечно болни, освен ако не си инжектираме безкрайни токсични инжекции от деня на раждането си“.

Последният доклад е, че десет европейски държави са спрели ваксината AvidZeneca covid поради шокиращи съобщения за образуване на сериозни кръвни съсиреци в хората след ваксинацията им. (1) Съвпадение - Astra Ze Neca, означава „Оръжие, което убива“?

ВАЖНО: Официално имате 99,97% шанс да оцелеете от този вирус, но само 90% шанс да оцелеете след ваксинацията. Това са СОБСТВЕНИТЕ им ОФИЦИАЛНИ ДАННИ

РАЗЛИКАТА Е, че или няма да хванете вируса, или вече имате антитела. Но ваксината със сигурност ще убие 5-10% от тези, които я приемат, или в най-добрия случай просто ги парализира, ще причини лоша алергия, безплодие или редица други проблеми. Това увеличава рикса до 30-60% от ваксинираните.
"Ваксините са предназначени да блокират вашата духовност"
Много ужасни странични ефекти, които могат да се появят години по-късно. Но тази част, която не осъзнавате, ваксините са предназначени да блокират вашата духовност. Да причиниш това на децата си е небесно престъпление.


Планове за намаляване на населението

Съвременните планове за намаляване на населението са следствие от Тайното споразумение между демонични духове и Кабала, датиращо отпреди хиляди години. Тези споразумения изискват голям мащаб на човешки жертви, за да се изпълнят текущите квоти.

Кабалът действат като Планетарни Управители от името на Луцифер. Те отговарят само на своите Повелители - тези демонични (друго-измерени) духовни същества. Кабалът планира своите ходове десетилетия предварително, за да изпълни споразумението. В замяна миньоните на Кабал получават пари, власт и контрол. Хората получават несметни страдания; войни, болести, робство и бедност.

През всички епохи тези сатанисти са използвали човешки жертвоприношения в своите окултни церемонии, добивайки Адренохром. Малките деца са били използвани за секс, източване на кръв, използвани като храна и за получаване на млади роби. Ето защо те се нуждаеха от тези подземни съоръжения.


Древни сатанинстки практики

Знаете ли, че това е древна сатанинска практика? Това е древна скулптура показваща практиката за събиране на адренохром от хората.

Разбирате ли сега, защо през всички епохи сатанистите практикуваха изнасилвания, ритуални убийства и пиене на кръв?

Знаете ли статистиката? Само в САЩ има 4 милиона регистрирани сатанисти. Ами тяхната световна мрежа? Защо и как върховният управляващ елит е свързан с тях?
„Бог не може да освободи човешките същества, докато те самите не създадат условията за своето освобождение, защото именно те са извършили грях.“ Сан Мьон Мун
След като разберете сериозността и реалността на сатанинското участие в тъкънта на нашето общество, е повече от ясно защо Бог не може да разреши този проблем сам. Само ние, човечеството, можем да се изправим срещу това зло, да го спрем и да направим промяната. Но кой има силата да го направи, без да бъде убит?
"Как ще освободим Бог? Бог е въздържан да обича всички хора; ние сме отговорни да намерим царство на освобождението, в което Бог може свободно да обича цялото човечество. Тъй като бяхме покварени през грехопадението, трябва да освободим Бог, като станем деца, които са победители над грехопадението." Сан Мьон Мун
А в какво се състоеше Грехопадението? Педофилия! Луцифер изнасили Ева докато бе малолетна. После тя прелъсти Адам. Така, вместо истински семейства, изпълнени с любов, историята е изпълнена с фалшива любов, прелюбодейства, педофилия, разводи и разврат. Много ясно каква съвест развива това у исрастващите в такава среда.

Обяснете това

Вижте тези снимки. Знаете ли как са свързани с педофилското падане на човека и историята на сатанинския контрол?

Защо такава промяна след една година? Знаете ли какво ги държеше млади? Защо Тръмп спря доставките им от този елексир? В края на 2019 г. началото на 2020 г. доставките на хиляди знаменитости бяха прекъснати.

Моля, проучете какво е Adrenochrom. Адренализирана кръв от измъчени и изнасилени деца, обикновено на възраст от 3 до 9 години. Това е, което поддържаше много звезди и политици жизнени, силни и млади.

Защо се продаваше открито в Amazon и Alibaba? Защо беше толкова скъпо? Защо е толкова пристрастяващо? Защо се практикува във всички древни сатанински цивилизации? Кой друг участва в наши дни?


Битката за освобождение

Това е картата на експлозиите в Исландия през последната седмица. Живеем във време на война между доброто и злото.

Един от начините да се проследи развитието на тази война е да се наблюдава картата на подземните експлозии. Колко странно, всички те се намират на 10 км под земята. Там се намират дълбоките подземни военни бази (DUMBS). (2)

Ето картата на военните операции от миналата седмица в Гърция. В Гърция (базата беше наводнена с вода), в Исландия (базата беше запечатана с лава).

Отново експлозиите са предимно на 10 км под земята. По-долу ще покажа картата на световните военни дейности, така че ще ви покажа колко глобална е тази операция. (2)

За какво според вас са били използвани тези подземни тунели? Наркотици, трафик на деца и хора и производство на адренохром. Какво мислите, че трафикът на контейнери Evergreen Ship е бил трафик? Деца и адренохром. Кой се нуждаеше от тази доставка?

Вижте масовата активност, която духа тези Подземни бази. Това са военните дейности в Аляска. Експлозии, експлозии, експлозии!

И ако не вярвате, че това е глобална военна операция, с участието на много нациии, то погледнете световната карта на скорошните подземни експлозии. Някои от експлозиите са въздушни, което означава, че Кабала се е опитал да избяга от обградените бази с летателни технологии и са били взривени във въздуха. 
"Това е мащабна глобална операция; 2,5 милиона ареста."
И ето картите на подземните експлозии, където се провежда войната за дълбоките подземни военни бази, където Дълбоката държава все още се крие. Доклади за много деца, които са освободени.Картите на подземните експлозии разкриват, че войната блокира пътищата за бягство от подземните бази на Deep State и след това ги унищожава. Антартика е обкръжена, така че се очаква голяма война за подземните бази там.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун