HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Междурелигиозен съвет към ООН

ОБНОВЯВАНЕ на ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ

Междурелигиозен съвет към ООН ще донесе мирът на планетат.
Като Неправителствена организация със Специален консултативен статут в икономическия и социален съвет на ООН (Special Consultative Status with the United Nations' Economic and Social Council (ECOSOC)),Федерацията за вселенски мир подкрепя ООН в постигане целите на хилядолетието Millennium Development Goals чрез:
  1. Създаването на междурелигиозен съвет като форум за духовните ценности.
  2. Заздравяване на семейството като "училище на любовта."
  3. Създаване на култура на служене чрез образование за мир.

Междурелигиозна младеж призовава за Междурелигиозен парламентарен съвет в ООН - Женева
InterfaithYouth Reps. call for Permanent Interfaith Advisory Body at the UN in Geneva
Tuesday, 02 September 2008
“Женевската конфенция по Междурелигиозно коопериране и протекция на човешките права и достойнство” която се състоя през септември в Женева, събра близо 280 религиозни и обществени лидери, дипломати и представители на ООН. Специално внимание бе отдадено на приноса на вярата за мира и протекцията на достойнството на хората. Фокуса бе върху ролята която един междурелигиозен съвет би играл във ООН.

Преп. д-р и г-жа Мун със Бившия президент на Коста рика в Палата на мира, Чон-пьонг, Кореа.
Д-р Мун твърди, че Междурелигиозен съвет в ООН е пътя за спиране на световните конфликти

президенти и нобелисти, признати учени и религиозни лидери посещават д-р Мун в Палата на мира. Кореецът, Сан Мьон Мун, сега на 89 години, обещава да доживее 100. Той е твърдо решен да доведе няколко световни промени. Първо, да гарантира създаването на Междурелигиозен парламентарен съвет в ООН; Да гарантира кооперирането на световните религии в усилията за мир; Да издигне нов модел на световно управление по-добър от Демокрацията; Да премахне световните граници; Да създаде световна магистрала със супер бързи влакове; Да премахне пропастта между бедни и богати; и да спре аморалността като издигне семейните ценности. Няколко от идеите му са вече подкрепени от световни глави и правителства.

No comments:

Post a Comment