Ванга предсказа победата на Обама! Америка ще рухне

.

Баба Ванга предсказа победата на Обама! Двойните пророчества на Ванга: мир или война
Може би вече сте чули, че "Ванга предсказа избирането на Обама" и също, че Америка ще рухне.
Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-ият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза. Въз основа на нейните предсказания турският вестник "Миллиет" писа, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица, Ванга, предрича как промяната ще донесе нещастия на света. Възможно е да избухне конфликт между северните и южните щати, и дори може да бъде предизвикана Трета световна война, в която ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията. Веднага след изборите видяхме как расистките изблици срещу чернокожите зачестиха и напрежението започва наистина да ескалира. Виждат се расистки прояви и в училищата, по цялата нация. Това ни води към доста песимистични виждания за бъдещето.

"Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!" - Ванга

Ние вече имаме свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин, но дали наистина бъдещето ни ще бъде толкова мрачно?

Макар Ванга наистина да предупреждава в някои от своите пророчества за възможна война, в други свои думи Ванга пророкува Мир:


"След 2000-ната година няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие. Обикновените човеци ще пътуват до други светове със скорост десет пъти по-голяма от светлината, както се пътува с автобус... Това ще стане не по-рано от 2050 година."

Какво според пророчествата и определя кой от двата възможни пътя ще поеме човечеството? Тя всъщност говори за личност, която човечеството трябва да разпознае и да последва:

„...това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал, всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи."

Тази личност явно е вече всред нас на земята и работи за световния мир. По думите на Ванга това е:

"Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос"

Идването в "бели дрехи" може да носи символичното значение на това, че Ванга говори за личност без грях. Някои тълкувания свързват димите "в бели дрехи", също и с произход от Корейската нация. Поради традиционните си бели памучни кимона често Корейците наричат себе си "хората с бели дрехи". Това се свързва и с Библейското пророчество, че той ще дойде от изток. Раждането на месиянска фигура в източна страна е пророкувано и от Настрадамус и от Тамара Глоба и от Корейските пророчества, Чун-гам-нок:

“Не се съмнявайте в това, че на изток ще дойде Свят Човек от Небето. Обаче, ако не получи признание на Изток, той ще се покаже на хората в Англия, Америка и други страни на Запад.”

Кой е този обещан миротворец? Ако свържем съществуващите пророчества в една обща картина получаваме доста конкретни характеристики по които да го познаем:


"През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне"... "влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето".

Всъщност Ванга предсказва за влакове на магнитни възглавници, които вече съществуват. През 2001 г. в ООН, бе предложен прект за Световна магистрала която да свърже континентите и столиците със свръх бързи влакове. Инициатор на предложението бе Корейският религиозен лидер, Сан Мьон Мун, който инвестира в тази насока вече повече от 30 години.

Възможно ли е да има накаква по-дълбока връзка между нейните пророчества и личността на д-р Мун? Оказва се, че името "Мун" фигурира в пророчествата на Настрадамус свързани със Месиянската фигура която очакваме. Настрадамус използва името "Мун" като един от 40-те знака по които ще познаем личността която ще донесе световния мир. Той предсказва, че тази личност ще се роди на изток, ще живее на запад, ще пътува много, но ще бъде преследван, неразбран и хвърлян в затвора. Настрадамус заявява, че "Мун и последователите на Мун", ще бъдат преследвани и обвиняванобвинявани фалшиво.

Тези предсазания съответстват на Библейските. Библията предсказва идването на Месиянска личност, която ще изпълни обещанието за Божието царство на мир "на земята, както и на небето".


Йоан 14:16 „И Аз ще поискам от Отца си и Той ще ви даде друг Утешител, за да бъде с вас вовеки.”

И според Библията той ще се роди на Изток (Отк. 12:5), ще бъде преследван, и Исус лично ще му предаде мисията си за спасение на света (Отк. 2:26-28), така както той е получил от Отца си:

„И на този който победи и който... върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите и той ще ги управлява с желязна тояга... както Аз получих от Своя Отец. И ще му дам зорницата” (Отк. 2:26-28)

Библията заявява, че човека на който Исус ще предаде своята мисия ще дойде с ново име, което никой не знае, и името му ще бъде „Божието слово”, на Корейски „Мун” (Откровения 19 глава).


Отк. 12:5, „И голямо знамение се яви...жена която щеше да роди... И тя роди мъжко дете, което ще урпавлява всички народи. (символ на месиянската мисия)”

Отк. 19:12, „И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово (На Корейски "Мун").”

Възможно ли е наистина обещания в бъдещето мир да зависи от това дали човечеството ще последва воденето на тази месиянска личност? Възможно ли е да има факти около личността на д-р Мун които в скоро време ще шокират света? Във Корейските пророчества от преди 1000 години е писано за неговото идване в Корея и се казва следното:

"Ако го узнаят хора, които не трябва да го знаят, на Спасителя ще му бъде трудно да дойде, защото сърцата на хората в този свят са такива, че не обичат в нищо да отстъпват. По тази причина тайните пророчества отодавна са скривали главата и свивали опашка, сменяли са местата горе и долу и затуляли смисъла, за да може да ги разбере сомо човек, притежаващ мъдрост. Затова не ги откривайте на неразумни. Ако узнаят за тях глупави хора, ще стане повече безпокоство”.

Там също се заявява,

“Ще се явят двама Святи. Спасителят е този от тях, който се яви не пръв, а втори. Неговата фамилия ще бъде скрита, когато той бъде изпратен на земята от Небето. Тази фамилия е Мун."

Баба Ванга също предсказва неща доста свързани с дейностите на Сан Мьон МунТя заявява, че Христос със сигурност ще дойде. Тя го описва като човека който ще подпише вечния мир и уточнява, че той ще направи това в наше време. По нейните думи ще го познаем по следните дейности:
1. Той ще подпише вечия мир. Политици и религиозни лидери днес признават д-р Мун за шампион на мира. Стотиците организации на д-р Мун работят във всички основни области на човешкия живот точно с тази цел, за постигането на мир.

2. Той ще донесе истина която ще сложи край на религиите, и всички ще приемат едно учение. Д-р Мун е може би единствения религиозен лидер известен с огромния си принос в междурелигозния диалог и помирение. По източници, над 95% от средствата на организациите му отиват в тази насока. Той самия предвижда неизбежните етнически сблъсъци между Европейци и мюсулмани и работи усилено за тяхното преодоляване.

3. Ванга вижда в бъдещето Световна магистрала и супер бързи влакове на магнитни възглавници. Д-р Мун е иницирал точно такъв проект, мойто той предлага пред ООН през 2001 г., а в началото на тази година САЩ и Русия се обединиха за започване на предложения от Сан Мьон Мун "Тунел на Мира" в Беринговия проток. Проекта включва супер бързи влакове на магнитни възглавници които ще се движат във вакум със скорост надминаваща тази на самолетите днес - точно както Ванга предсказва.

4. Ванга предсказва още, че в бдещето хората ще разберат съществуването на духовния свят. Д-р Мун е в директен контакт с Исус и много други личности в духовния свят още от ранната си възраст. Той разкрива същността на живота там по-добре от който и да било друг религиозен лидер досега.

5. Според Ванга Бог е един и е наш Баща. Най-основното в ученито на д-р Мун е, че Бог е Родител на цялото човечество.

Нека обаче завършим с любимия израз на Роналд Райган, "Вярвай, но потвърди!"

2012 ванга, ванга пророчества, предсказанията на баванга, края на света според ванга, баба ванга празания, пророчества, ванга предсказания, 2012 предсказания, края на света според ванга, книгата на Ванг
ШАМПИОН НА МИРА: награден от сената на САЩ
Биографията на д-р Мун: национален хит


Д-р МУУН в очите на видни лидери
Купата на мира: д-р Муун връчи наградите

Според Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията

16 comments:

 1. Да сме живи и здрави да видим.

  ReplyDelete
 2. ясни сте ...яснииии!гОЛЯМА реклама на тоя кореец...Добре ли плаща?Света ще се оправи кгато кърлежи като вас ги избесят!!!!

  ReplyDelete
 3. Точната дума е "Ще се оправи", в смисъл, "Ще се заличи", ако нямаше морални хора.

  Точно това заявяват и пророчествата: "Как ще познаете когато времето на Второто пришествие е дошло?" "Когато видите майките масово да убиват децата си още преди да са се родили, знайте, че Той (Месията) вече е дошъл."

  И Библията и всички други пророци и предсказания предричат, че в последното време

  1. Любовта ще охладнее - не се женят, карат се, разводи, не искат деца да създават и гледат, изоставят си децата...

  2. Днешната сексуална аморалност просто ще заличи света. Да не говорим за хомосексуализма. Но ако погледнем и процентите на раждаемост, някои раси съвсем семе на загиване.

  3. Атеизма, материализма и егоизма доведоха до невиждани в историята войни през 20 век. Третата "Студената война" умори над 150 милиона в мирно време...

  Ако не се появи този нов религиозен лидер, който според предсказанията ще спре този процес, то светът е обречен на самоунищожение. Природата и космоса не ще търпят такива паразити.

  ReplyDelete
 4. новия ред може би ко да си мисли човек след като чете наи добре да спе да чете

  ReplyDelete
 5. Повечето ясновидци предвиждат, че 2012 година ще бъде съдбоносна за Света . Как да се интерпретират думите на ясновидците? Ванга предвидила Трета световна война, но предвижда и мир... ще има ли край на света или това се отнася само за края на света на злото. Ако четем внимателно всички пророчества и предсказания, откриваме че става въпрос за духовна промяна към добро, за духовно пробуждане на човечеството и край на злото, аморалността, корупцията и войните.

  Края на света идва през 2012 година. На 21 декември 2012 година ще дойде края на света. Но това означава, че от 2013 година започва Новия свят на доброто; свят пречистен от злото, егоизма и бариерите на миналото.

  Тази промяна обаче не ще стане от самосебе си. Целият духовен свят, цялата сила на Бог, са концентрирани в подкрепа на Месиянската фигура която ще доведе до този преход към мир. Всички пророци говорят за този Миротворец, нов религиозен лидер, роден на изток, който ще обедини религиите и "подпише вечния мир". Много от тях назовават толкова конкретни белези за разпознаването му, че едва ли търсещия човек с отворено сърце ще може да сгреши да не го познае.

  1. Ще е роден на изток - в Ориента (от жълтата раса)

  2. Ще обединява религиите и донесе Пълната истина

  3. Ще се бори срещу Атеизма и аморалността, като издига семейните ценности и "Благославя хиляди семейства" в "огромни сватби".

  4. Ще предприеме мощно движение за мир във всички свери на човешкия живот. (Споменат е проект за Световна магистрала и Междурелигиозно помирение)

  5. Ще направи духовна и морална революция донасяйки "Културата на Сърцето, Любовта и Съвестта"

  6. Ще премахне бариерите и омразата между религиите, расите, нациите и обедини човечеството, като "Едно световно семейство с център Бог"

  Нoстрадамус: Седемте знака за разпознаване на Месията

  Spiritual drawing: Maitreya Buddha is coming today

  Това са общите храктеристики на този миротворец дадени от Ванга, Нострадамус, Библията, Корейските пророчества и много други.

  ReplyDelete
 6. Така е всяка година ще идва по няколко пъти края на света. Като след 2000 зачестяват. Само не разбрах защо е цялата тая статия за зарибявка - напишете ясто и точно нещата - примерно: Сектата на Мун набира нови членове - не пропускай шанса си краен срок на записване 2012! или Очаквате ли края на света? Елате при нас да го чакаме заедно!

  ReplyDelete
 7. Предсказанията На Баба Ванга
  Пророчествата на баба Ванга за България! Пророчествата На Баба Ванга... Ванга (Баба Ванга) стана пророчица номер 1 в Русия с предсказанието си за потъването на "Курск". 20 години преди да се случи трагедията. Книги и статии за баба Ванга се търсят и четат много. Интересни са много от случките и предсказанията на Ванга за България, Русия, Америка и света. Но какво да кажем за предсказанията й относно идващия Месия - Миротворец, който по думите на Баба Ванга "ще подпише вечния мир". Защо дейностите и ученията, които Ванга споменава точно съответстват на тези на Коейския религиозен лидер, Сан Мьон Мун?

  Пророчествата на Ванга до момента са напълно вярни - предвидила ли е правилно и фактите около този Месия? По думи на Баба Ванга: „Нужен ни е един Бог” „Не се карайте..." Та това си е основното учение и в основата на усилията на учителя Мун.

  Тогава да приемем ли за странно, че Милиони вече считат Преподобния Мун за Месията. Учудващото е, че не става дума за последователи на неговото учение. Ако преди няколко десетилетия Мун е посрещнат с огромно недоверие, неразбиране и преследване, днес видни религиозни лидери от всякакви деноминации свободно се изказват, че д-р Мун е Месията. Постиженията му в полза на мира са просто ненадминати и едва ли постижими за когото и да било без Божията помощ.

  Точно както Ванга предсказва, Мун е роден на Изток. В страна свързана с "белите дрехи" - Корея.

  Точно както Ванга предвижда, Мун не само работи за обединение на религиите в полза на мира, но и го постига.

  Точно както Ванга пророкува, Мун прокарва световни проекти за мир. Между тях е и споменатия от Ванга проект за Световна магистрала със свръх скоростни влакове.

  Точно както Ванга предсказва, Бог е един и в бъдеще ще всички ще приемат едно учение - учението на тази месиянска личност. А учението на учителя Мун вече впечатлява представители както на всички религии, така и на политиката, науката, леви, десни, изтока и запада... Вече е видно, че това е единственото учение, което всички могат да приемат.

  Единствено негативността, омразата, тесногледието и предразсъдъците все още блокират сърцата на малък процент хора, да чуят и разберат... но реално учението му разрешава всички проблеми и отговаря кристално ясно на всички досега не отговорени въпроси.

  ReplyDelete
 8. А как ще обясните , че преди истинския месия ще се появи лъжовен такъв, това и Ванга го е казала и в Библията е написано? Кой е лъжовния първи , който ще се появи? Не е ли по-добре преди да обявяваме някой за такъв да видим плодовете му и да сме по- сдържани в признанията си "По плодовете им ще ги познаете" ????????????????

  ReplyDelete
 9. Антихриста вече беше на земята: Живеем в последните дни

  Преди Бог да установи своя идеал, Сатана ще му се позволи да установи псевдо идеал - имитиращ Божия, но с център сатана и атеизма.

  Червения змей: Антихриста


  През 20 век бяхме свидетели на този процес. "Червения змей", както пише Библията, "Антихриста" се надигна и завзе една трета от земята, точно както е предсказано в Библията.

  Да, Комунизма бе Антихриста и той отричаше всякаквъв Бог, точно както е предсказано. Комунизма преследваше вярващите точно както е предсказано. Изгаряше ги живи в общи гробове, точно както е предсказано в Библията.

  Нострадамус говори за трима Антихристи. Дори Исус споменава за три големи войни - това бяха трите световни войни. Като ги видим трябва да знаем, че Месията вече е дошъл, заявява Исус в Библията.

  И наистина - През 20 век видяхме три големи Атеистични войни, които отнеха живота на милиони. Първата световна война бе поведена от първия Антихрит, съответстващ на Адам на Сатаниснката страна.

  Вторият Антихрист, Хитлер, поведе втората Световна война. Той бе Сатанински образ на Исус. Затова и Хитлер като Исус никога не се жени и тялото му не е открито след смъртта.

  Третият Антихрит, Сталин, започна Третата Световна Война - СТУДЕНАТА ВОЙНА. Тя бе най-страшната и отне най-много жертви - 150 милиона. 70 милиона бяха избити в СССР, 70 милиона в Китай и над 10 милиона в другите Комунистически-тоталитарни и безбожни режими.

  Исус говори за това, "Когато видите мерзостта която доназя запоустение"... и отново подчертава, че като видим този безбожен режим трябва да знаем, че Второто пришествие вече е тук на земята. Дошъл "като крадец в ноща" и лидерите на света "ще се надигнат да воюват срещу него".

  Затова и Нострадамус предсказва, че Месията ще бъде много преследван, неразбиран, фалшиво обвиняван и хвърлян в затвора. Преподобния Мун бе най-голямата заплаха за Марксистките-комунистически режими. Неговата роля се оказва решаваща за разпадането на безбожните-атеистични и нечовешки тоталитарни режими. Медиите публикуваха всякакви страшни измислици, само и само да предотвратят обществото да чуе ценните идеи на преп. Мун. Ролята на д-р Мун за падането на Комунизма

  ReplyDelete
 10. Всъщност ДС е давало информация на Ванга за хората, които са я посещавали. Ето защо тя е "познавала" на голяма част от тях. По време на социализма се знаеше всичко за всеки, нямаше скрито-покрито. Така се получава чудесен "феномен".
  Агенти бяха 2 от 20 души. За да отидеш до Петрич се изискваше пътен лист. Като ти го издадат, вече знаят накъде си се запътил. Звънят й по телефона и казват другарката "Х" от Нова Загора чака при теб. Те нямат деца в семейството, майка й работи в млекоцентрала и т.н. Когато е "готова" с информацията "отгоре", Ванга вика другарката "Х" от Нова Загора. И естествено й познава. Ето как се създава мит.
  Този канал е използван от ДС да се внушава на некои по-суеверни другари правилни партийни, служебни и лични задачи и да им се дава тон в живота.
  В двора на Ванга е имало назначен (внедрен) човек, който внимателно е разпитвал хората кой с какъв проблем е. След 1-2 дни е била налична информацията за него и му е идвал редът.
  По обратен ред Ванга е била длъжна да докладва какви са намеренията на съответния оперативно интересен другар за бъдещето, какви планове има за емиграция, любовни връзки, служебни отношения и т.н.
  Идеален метод за манипулация!
  Това е великолепен номер на ДС, който граничи с цинизъм (особено когато става въпрос за болести). ДС е имало достъп до дигнагнозите на обикновените хора и на оперативно интересните другари. Дори самият лекар да е бил коректен и да не е снасял на ДС, агентът (сестра, ренгенов лаборант, санитарка), прикрепен към клиниката е докладвал какво пише в картона на еди-кой си. По този начин могат да бъдат управлявани много хора, защото здравето е най-ценното, което има човек.
  Например ако искат да отстранят определен другар за известно време агравират диагнозата му. Ако случайно отиде при Ванга, тя има нареждане да му каже, че „Вишите сили“ искат той 20 дена да лежи в Кръстова гора и ще оздравее. Предполагам, че номерът често е минавал. Особено ако става въпрос за жените на отговорните другари.
  Ето защо при разследването на Светлана Тадаръкова от досиетата на Ванга не се намери НИЩО!
  При положение, че всички знаеха, че ДС работи с нея.
  Ако хората разберат какво всъщност е ставало, ще побеснеят направо! Добре, че повечето от българите са наивни и суеверни и още верват в Дедо Коледа.
  Дори при Леонид Брежнев е използван тоя номер. То човек когато е на прага на смъртта и за сламка се хваща. После руснаците се светват, че и те могат да си изработят „феномен“ и така се ражда ПОЛКОВНИКЪТ от КГБ Джуна.
  Ето защо Ахмед Доган не е пожелал среща с Ванга, когато тя (по нареждане на службите го“вика“ през 1995. Той е куче от ДС и много лесно е надушил маниера на родното КГБ да се внушават "правилните насоки" в живота и да се изчерпва информация.
  Пък как са юркали Нешка, Светлин Русев и другите – да не говорим.
  Останалите простотии от рода "България КЕ се оправи като се обединят сини, червени и зелени", „Постройте 4 храма“, „Намерете костите на Левски“, „Трябва да се обичаме и да бъдем добри, за да се спасим“ О йе! и "Иди си в къщи и си сипи светена вода" и мн. др. всеки може да ги пее, когато има наивници да ги гризкат. Когато са те обявили за Феномен каквото и да изръсиш е „свещенно“ и се „сбъдва“. Да не говорим за плацебо ефекта. Ванга чудесно е умеела да успокоява хората и да втъкава в информацията, която вече има предсказания за бъдещето на дадения човек по интуиция. Ако се сбъднат – ОК.
  Факт е, че когато е „гледала“ на обикновени НЕИНТЕРЕСНИ за ДС хора е бъркала. Лесно е да познаваш, когато имаш данни за лицето от ДС.
  Ей, наистина има просветени и профани! Който си е прост и наивен, прост ще си остане и ще го манипулират достойно. Нека, така трябва!

  ReplyDelete
 11. Още един любител на конспирацията! Супер! Интригуващото обаче за мен е как един материалист отричащ феномените, като Ванга, обвинява Материалистите от ДС за имитация на духовни феномени.

  Всеки който е преживял лично силата на духовните ни способности знае колко релани са тези феномени и колко невъзможно е да се имитират.

  Всички имаме 5 духовни сетива и можем ако духът ни е развит може да се научим да ги използваме.

  ReplyDelete
 12. Какво ДС какви 5 лева. Има много случки, които доказват неоспоримо нейната дарба. Една от тях, за която сега се сещам - Идват семейство с умиращо дете, не се знае какво му е , преди това са били по болници, нищо не са открили и ги изписали да си умре в къщи, Ванга ги извиква от опашката да влязат и им казва, че детето е глътнало игла и веднага да ходят да го оперират, благодарение на което детето остава живо.

  ReplyDelete
 13. Samo gospod shte pokaje

  ReplyDelete
 14. Бог винаги ни е водил и ни е показвал, но ние сме затваряли очите си и не сме реазбирали. Изумително е колко много пророци са дали знаци за да разпознаем Месиянската личност - Миротворец, от нашето време, но в реалност колко преследван и неразбиран е бил той. Но това също е предсказано от тях.

  Затова само будните, които искрено се молят и търсят ще разберат. Затова Библията предсазва, че дори най-вярващите, вършещи чудеса, накрая може да се окажат срещу Господа на Второто пришествие и ще бъдат отхвърлени. Историята се повтаря... същото се случи с вярващите по времето на Исус.

  ReplyDelete
 15. Баба Ванга е велика жена, макар, че вече я няма.Толкова много истина каза жената че ако се бяхме вслушали щяхме да сме по добри. Това,което пишете, че..." Ние вече имаме свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница Курск, терористичните удари срещу кулите-близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин, но дали наистина бъдещето ни ще бъде толкова мрачно?..." толкова много трагедии можеше да се спасят но съдба когато на някой не що му е писано то става.

  ReplyDelete
 16. Матей 23 "Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; 24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните." ...."Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята; не излизайте;< или:> Ето Той е във вътрешните стаи; не вярвайте.
  Защото както светкавицата излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
  Дето бъде мършата, там ще се съберат и орлите."

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун