Нацизма на ВМРО - срещу “Свидетелите на Йехова”

.

Нацистите от ВМРО срещу “Свидетелите на Йехова”
Нацизма изглежда не е умрял. Тесногледието на ВМРО доказва, че тесногледия национализъм е все още жив и опасен.

220px-thewatchtower_cover_oct151980

Как е възможно след като Бългаиря бе осъдена от международнен съд, за нарушаване на човешките права и правото на лична вяра, отново да показваме такова тесногледие и нетърпимост към различние. Младежката организация на ВМРО - Велико Търново успя да провали мероприятието на “Свидетели на Йехова”, предвидено в Старата столица. Темата, която тази християнска деноминация искаха да разискват бе “Дали Бог обича всички религии”. Явно това бърка ВМРО право в очите. Те са доказали че са неспособни да обичат никой друг освен себе си, и тесногледите си националистични интереси. Нещо повече, за тях релитията е просто инструмент, който те трябва да използват зада манипулират обществото. А другите деноминации, които не са манипулирани от тях се явяват пречка и враг на техните антихуманни цели.

ВМРО води системна и решителна борба с всички чужди секти на територията на цялата страна, без да си дават сметка, че това са официални религии за другите нации. Така България се явява като враг на всички други, които не са Българи и не изповядват нашата религия. Този спор обаче бе решен далеч назад в историята. За всички на които не е известно Европа е разделена на протестанти, Католици и протестанти. Сто годишната война между северна и южна Европа по въпроса приключва със 30 годишна война и завършва с мирен договор. ВМРО отново иска да подпали тази война. Те не осъзнават простата логика, че ако в България започнем да преследваме неправославните, то ние трябва да бъдем преследвани в чужбина.

Нещо повече, както споменахме, ВМРО желае да окупира собственото ни Православие като инструмент за собствените си безбожни цели. Заедно с православни свещенници от великотърновска епархия, младежите от ВМРО им се промиват мозъците с негативизъм срещу другите. Така те използват младите, като безмозъчни инстументи за прокарване на обществена неприязън и създаване на изкуствео социално напрежение. Дори общински съветници от Организацията, като доцент Милен Михов и Николай Цонев учасват в нехуманните им кампании. Те лично препречиха входа към залата, където мирните вярващи провеждаха своите събрания и попречиха на желаещите граждани да влязат в събранието на “йеховистите”.

Пристигналите на мястото полицаи също се кооперираха с нарушаването на човешките права, като направиха проверка на събранието, организатор на което се оказа гражданин на Съединените Американски Щати. Органите на реда дори разпоредиха вярващите да напуснат залата и събранието им беше разпръснато по стар и доста изтъркан Комунистически, Тоталитарен метод. Привържениците на “свидетелите” напуснаха сградата с наведени глави, изпратени от младите членове на ВМРО с песента “Хубава си, моя горо” и Националният химн на Република България, който в случая съпровождаха нещо толкова срамно и непростимо за нацията ни!
Като съвестни граждани трябва да осъзнаем, че ВМРО са изключително опасна секта, която би трябва ло да е забранена в България. Обект на атаките на сектантите от ВМРО са най-вече прекрасни вярващи Българи.

Не е ли горчива ирония, че точно във Велико Търново Българската конституция е провъзгласила хуманната идея за свобода на вярата! Ние сме решени да докажем на лъжепророците от ВМРО, че България не е вече Тоталитарна страна в която човешките права не се уважават. Никой не може да се гаври, че се горде с хилядолетните православни традиции на нашия народ при условие, че не уважава традициите на вяра на другите народи! ВМРО трябва изкренно да се извини на “Свидетелите на Йехова” и да осъзнае, че ако искат да уважат родното ни Православие, то трябва да уважат и основното Библейско правило да обичат ближния и дори врага! Защото Българщината е в опасност ако с нея се злоупотребява от такива жалки националисти с тоталитарни и нацистки идей!

Да живее България и свободата на вярата!


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ЗАЩО ATAKA МАНИПУЛИРА ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА

АТАКА призовани в полицията за действията си СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

Сидеров отново игра в полза на тройната коалиция

2 comments:

  1. Моля авторите на тази и на бъдещи подобни статии да се напънат малко и след шофьорските курсове да изкарат и един кратък курс по история. Разликата между ВМРО и създадената от Коминтерна и БКП - ВМРО(об), е огромна колкото разликата между национализма и интернационализма. След комунистическият преврат от 10.10.1989 г., в България беше възтановена единствено комунистическата ВМРО(об).

    ReplyDelete
  2. Много благодарим за полезната информация.

    Само ще допълня, че без значение дали една организация като ВМРО поставя себе си като анти-комунистическа, тя въпреки това може в едеите си да носи много от Комунистическото тесногледие, анти-религиозност, липса на толерантност, тоталитарни-реакционни възгледи, желание за насилие и насъскване на такова спрямо други религии, националности, раси и т.н.

    ВМРО днес, определено е носител на много от тези Комунистически недостатъци. Съвременния плуралистичен свят не може да търпи такива тесногледи, расистки и изпълнени с омраза идеи. С най-добри пожелания към лидерите на ВМРО ви призоваваме бързо да си промените идеологическите възгледи и ги изчистите от подобни нацистки и комунистически идеи.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун