HOME | UC blog | Religion | Love | Spiritual | Rev. Moon | Prophecies .. . . ........... . BG . RussianEnglish

Мутри и лумпени от ВМРО нападнаха молитвения дом на "Свидетели на Йехова" в Бургас

Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта Източник: far@chfar.com
ВМРО разследвани за пореден акт на насилие
Мутри и лумпени от ВМРО нападнаха молитвения дом на "Свидетели на Йехова" в Бургас. Нечовешки акт на насилие нямащ аналог - съизмерим само с нацистките нападения над евреи.Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта
На 17 април ВМРО организира протест срещу последователите на религиозната общност пред сградата на тяхната църква в Бургас, за да покаже, че йеховистите не са желани в града. Но честно казано след този пореден "брутален акт на омраза" ВМРО не са желани на територията на цяла България.

Нещо повече, в една демокрация партия която предизвиква подобна религиозна омраза, като ВМРО, трябва да бъде моментално забранена. Имуществото на ВМРО трябва да бъде консфискувано, а лидерите и вкарани в затвора. Лидерите на ВМРО носят пълна отговорност за непрестанното насаждане на омраза, нетолерантност и предумишленото подбуждане на насилие.

Това е подсъдимо поведение за всеки гражданин в една демокрация, колко по-недопустимо е да оставим такива "нацистки" партии да съществуват.

Българският хелзински комитет/ БХК/ в отворено писмо към вътрешния министър нарекоха побоя над привържениците на "Свидетели на Йехова" "Брутален акт на религиозна омраза, който няма аналог в годините на демократичен преход".

Според БХК този акт на насилие може да бъде "съизмерим.. само с нацистките нападения над евреи и еврейски имоти по време на "Кристалната нощ" в Германия". Според председателя на БХК д-р Красимир Кънев, ВМРО, дори и ако се опита да се разграничи от стореното от нейните привърженици, носи отговорност за дългите години съзнателно насаждана политика на ненавист към привържениците на това регистрирано у нас вероизповедание.

Нападателите и техните подбудители са осъществили деяния, наказуеми по редица членове от действащия Наказателен кодекс. "Разследването трябва да се фокусира върху дискриминационния мотив, а българското правораздаване следва най-сетне да докаже, че то разследва и наказва сериозно престъпленията, мотивирани от етническа или религиозна омраза".

На пресконференцията в БТА ръководството на политическата партия ехидно заявиха, че "членове на ВМРО не са участвали в нападението над последователи на сектата "Свидетели на Йехова". Но в същото изявление те използваха шанса отново да подстрекаят омраза споменавайки, че от 2002 г. партията е сигнализирала десетки пъти държавата, че сектата "Свидетелите на Йехова" е изключително опасна и трябва да се прокарат норми, които да забранят нейната дейност.

Интересно с какво сектата "Свидетели на Йехова" е толкова опасна? Дали те изпратиха лумпени и пребиха някого през тези години? Не. ВМРО просто имат в предвид, че от години те безнаказано са всявали омраза и нарушавали закона.

Време е ВМРО да бъде осъдена и забранена в Българиа. Време е ВМРО да разбере, че "нацистка" партия като нея е нежелана в България. "Крайно време е българските политически партии да се научат да носят отговорност за подбуждането към дискриминация и насилие"
Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта
ВМРО бият “Свидетели на Йехова”


http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/18/1076731_zam-predsedateliat_na_vmro_tova_koeto_se_sluchi_v/

Това е видеото от побоя на ВМРО над “Свидетели на Йехова”. Без да съм спец в материята, откривам поне няколко престъпления – нарушаване на частна собственост, телесни повреди, хулиганство, всяване на религиозна омраза (не претендирам да цитирам правилно съставите). Тоест, тия комици с качулките може спокойно да бъдат минати по незабавно производство и опандизени. А техните ръководители, местната шайка на ВМРО, очевидно са съучастници и подбудители. Тоя с мегафончето, например.
Имаме и безспорно полицейско бездействие. От 5 минутен клип ченгетата дойдоха накрая с ръце на кръста. Напълно съм убеден, че акцията е съгласувана с тях и тяхното покровителство и бездействие е нарочно.
Без коментар. Ако това се беше случило в Щатите, първите трима нападатели, дето хвърлят камъни, щяха да бъдат разстреляни директно от собствениците на къщата. Просто защото им влизат в очертанията на дома без позволение. Полицията щеше да е дошла на 20-та сек. и останалият жив добитък щеше да е арестуван.
Дискредитацията на недоразумението ВМРО щеше, пък, да е тотално.
Тук обаче лидерите на ВМРО имат наглостта да ни обясняват, че побоят и нападенията са нещо нормално.
Изобщо не ме интересува какви са “Свидетели на Йехова”. Безспорно е, че имат тъмна слава. Но също така е безспорно, че бандитизмът, побоят и т.н. са престъпления навсякъде. По-гадното от всичко е, че ВМРО го правят това с цел да активизират зомбирания си електорат предизборно. А ченгетата са имали заповед да се позабавят с идването си. Тъжна, грозна картина.
Изводите също са ясни – едни хулигани трябва да бъдат съдени незабавно. Едни полицаи уволнени за бездействие. А клубът на биячите от ВМРО да бъде дискредитиран от всички медии и ако може да си остане в политическия тъч, където му е мястото.


За 20 години българските държавници не намериха начин да забранят "Нацистката" секта на ВМРО. ВМРО в затвора", "ВМРО вън от България", "Ръковотдството на ВМРО зад решетките". След 20 години безделие тази опасна секта (ВМРО), секта на лумпени, нацисти, пияници и мутри - трябва да бъде забранена. Бургас, ВМРО, Молитвен дом, Насилие, Нечовешки акт, Свидетели на Йехова, секта

8 comments:

  1. По случая се води досъдебно производство по член 164 ал. 2 от Наказателния кодекс - за престъпление срещу вероизповеданията. ˝Да се нападат мирни хора, събрани в молитвен дом, е престъпление˝.

    Наказанието което се предвижда от закона е 3 г. затвор, пробация и глоба от 3000 до 10 000 лева. Шефът на бургаската полиция е категоричен, ˝На никого няма да бъде простено такова поведение˝.

    Труд допълва, че ˝от Свидетели на Йехова вече се води дело срещу ВМРО - за всички изказвания срещу тях. Решение вече е излязло в полза на Йеховистите.˝ Сега пред Върховния Съд ще се приложат и матеряли от последните събития в Бургас.

    ReplyDelete
  2. Нека да ги изтрепят тея свидетели на алчността, тяхната религия е гавра с Христос. вън от България!!! В САЩ такова нещо не може да се случи защото там няма патриоти, което е следствие от факта, че няма нация. Гадна капиталистическа зган!

    ReplyDelete
  3. Горният коментар на Венци само доказва колко тесногледи, ненормални и нацистки са вижданията на лумпените атакуващи мирни вярващи, като Свидетелите.

    Тесногледието си е тесногледие. Омразата си е омраза. Нетолерантността си е нетолерантност. Това се все неща, които бихме очаквали да са изкоренени отдавна в едно цивилизовано общество.

    Но това което ме впечатли в коментара е и силната Комунистическа анти-капиталистическа пропаганда, смесена с някакъв изкуствен, псевдо-християнски патос. Нощо което точно тоталитарните режими използваха - в атеистичната си лудост да използват самото християнството като инструмент да унищожат вярата.

    Любопитното е че ВМРО често използва "Православието" като предтекст и прикритие за абсолютно атеистични и антагонистични действия. По лошото в случая, че някои православни подкрепят това. Но това също е естествено последствие от това че Православието ни десетилетия бе инструмент на атеистичния Комунизъм. Прекалено много смешни и нелогични иронии на едно място, защото ВМРО уш се пишеха анти-комунисти, а се оказаха най-върли пропагандатори и продължители на силно комунистически, тоталитарни идеи. Безумието просто няма край!

    ReplyDelete
  4. пиша от чужбина

    и мисля, че трябва : мир на Земята и благоволение между човеците

    ReplyDelete
  5. Ще напиша нещо интересно на друга тема - Един християнин и всеки добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/.Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващи хора и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н - към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и - било психиатри и т.н) ....На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). ...

    ReplyDelete
  6. И аз мисля, че трябва винаги любовта и смирението да бъдат нашия пътеводител и цел, а не безсмислените критики и неприязънта....

    ReplyDelete
  7. Това да нападнеш човек или хора (и/или да се присмиваш на това и т.н) с удари и т.н - само защото вярват в нещо грешно и т.н - видимо е нещо лошо и ужасно - на тези хора трябва спокойно да им се обясни кои неща в сектата "Свидетели на Йехова" противоречат на християнството (за неуспяли прогнози на Свидетелите на Йехова пише в уикипедия на английски език на тема "Criticism of Jehovah's Witnesses" и т.н) и после те сами да решат (без насилие, заплахи и т.н)- в какво искат да вярват.

    ReplyDelete
  8. в моя коментар от 17 май 2016 година най-точно имах предвид - И аз мисля, че трябва винаги любовта, смирението и истината да бъдат нашия пътеводител и цел, а не омразата и неприязънта....

    ReplyDelete