Доклад за еднополовите бракове: Папата посочва пагубния ефект за семейството и обществото

Доклад за еднополовите бракове: Папата посочва пагубния ефект за семейството и обществото
Там където гей браковете са легализирани семействата упадат, докато броя на извънбрачните раждания нараства

"Нека не бъдем наивни, не говорим за проста политическа 
борба; това е разрушителна атака срещу Божия план. 
Не говорим просто за закон, а за машинация от 
бащата на лъжите, който иска да убърка и измами 
децата на Бог."
Доклад за еднополовите бракове от УПФ USA
Доклад за еднополовите бракове: Пагубен ефект върху семействата
Д-р Ричард Панзер и Робърт Биби
Доклад за еднополовите бракове: Пагубен ефект върху семействата
Скорошен доклад за еднополовите бракове разкрива техния разрушителен ефект върху основата на нашето общество - семейството.

Твърдението на новия Папа, че еднополовия брак е разрушителна "машинация на бащата на лъжите", се потвърждава от статистическите. "Ако не се придържаме към стандарта на абсолютен сексуален морал, пътят към съвършенството на характера и духовната зрялост се затваря" – Сан Мьон Мун

В страни, където гей браковете са законни вече повече от десетилетие, бракът рязко упада. В Холандия, където гей браковете бяха легализирани през 2000 г., бракът упада с 10 процента в цялата страна и е на най -ниското си ниво от 1945 г. насам. Междувременно, извънбрачните раждания продължат да се повишават с нарастваща скорост:

Четирима от всеки десет, от 185 000 бебета родени през миналата година в Холандия, са от майки, които не са били женени. Това е сериозен проблем, тъй като резултатите от изследвания показват, че децата се справят по-лошо, когато родителите им не са женени.

ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СЕ ЛЕКУВА
Най-опасната секта днес: Хуманизмът
Това е естествен причинно-следствен резултат; Обединителната философия обяснявя, че семейството е основата на обществото и неговото дестабилизиране неизбежно води до морални и социални проблеми в обществото.

Легализирането на брака за хомосексуалните двойки, очевидно не укрепва семействата в Холандия, нито благосъстоянието на децата, родени там.
"В семейството ние получаваме нашите първи преживявания на любов от нашите родители. Тази любов оформя нашия характер. Семейството е както училище на любовта, така и училище за етика и морал и източника на нашите най-съкровенни стойности."Истинските семейни ценности
Помислете за неблагоприятния ефект върху религиозната свобода и свободата на словото, които това легализиране ще донесе. Религиозни групи като Католически благотворителни организации или Армията на спасението, могат да загубят своите данъчни облекчения, или да бъдат лишени от използването на паркове и други обществени места, ако те не подкрепят гей браковете.

В Канада, която легализира еднополовите "бракове" през 2005 г., църкви, които не са съгласни с гей брака са под атака. Когато епископ Фред Хенри, Римокатолически епископ на Калгари, Албърта, изпратил писмо до църквите, обясняващо традиционното католическо учение за брака и семейството, той е "обвинен в нарушение на правата на човека" и "заплашен със съдебно обвинение."

Църкви с теологични възражения, да извършват еднополови "сватбени" церемонии, са застрашени да загубят статута си на освободени от данъци. В Британска Колумбия, ордена 'Рицарите на Колумб', договаря да даде под наем сграда за сватбен прием преди да разберат, че двойката е от лесбийки. Когато те разбрали, те се извинили на жените и се съгласили да намерят алтернативно място и да заплатят разходите за отпечатване на нови покани: Но това не било достатъчно. Жените ги осъдили, и Комисията по правата на човека наредила на Ордена да плати голяма глоба.

Гейовете и лесбийките имат правото да не са третирани лошо и да живеят както сами избарат. Но те нямат правото да предефинират брака за другите 98% или повече от населението. 
Доклад за еднополовите бракове: Папата посочва пагубния ефект за семейството и обществото
Публикувано от Изпълнителния комитет на Universal Федерация за мир - САЩ.
Доклад за еднополовите бракове: Папата посочва пагубния ефект за семейството и обществото

1 comment:

 1. Последствия от разпадането на семействата

  Нарастава процента на двойките, които не желаят да сключват брак, а статистиката показва, че при тях липсва стабилността, която семейството осигурява. Насилието, раздялата и несигурността при такова свободно съжителство далеч надминават тези при сключилите брак.

  Рязко се увеличава процента на децата, които израстват без баща. От 17% през 1970 г. той вече надминава 40%. А проблемите с престъпността, наркотиците, алкохолизма, самоубийствата при такива деца са 10-15 пъти по-големи отколкото при деца израстнали в семейства с двама родители.

  85% от бащите тинайджъри изоставят момичето което са забременили. А днешната култура активно подстрекава младежката сексуална активност. Само във САЩ всеки ден 2756 малолетни момичета забременяват, като 1100 от тях правят аборт.

  Какви са последицит? Болестите предавани по сексуален нарастват с 200% от 1960 г. За същия период младежката престъпност нараства с 600%. Все повече убийства и престъпления са извършени от малолетни. Един младеж прави опит за самоубийство на всеки 80 секунди – това е третата водеща причина за смърт между тинейджърите. А разпадането на семейството е основната причина за младежките самоубийства.

  Това са последствията от културата на свободния секс и развода. Ясно е до какъв разрушителен социален ефект те доведоха света само за 50 години. Репорт на Съвета на Американските семейства от 1995 г. заключава, че разрешението на повечето социални проблеми се намира във възстановяването на културните стойности свързани с брака и семейството.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун