Най-опасната секта днес: Хуманизмът

Сектата която разяжда семейството и морала, Хуманизъм, хуманизма, релативизъм, опасна секта, вербува деца, промива мозъци
Най-опасната религия на съвремието

Хуманизъм (Релативизъм)


"Хуманизмът е не просто най-голямото зло на света, но той е и най-измамната от всички религиозни философии."

Хомър Данкън


Както пише Тим Ла-Хей в книгата, Битка за съзнанието, "Повечето злини в света днес могат да се проследят до Хуманизма, който превзе правителствата, Обединените Нации, образованието, телевизията и другите най-влиятелни неща в живота."

Хуманизмът контролира днешното общество чрез мрежа от организации - Хуманистични асоциации, образователни, профсъюзи, про-сексуални програми, университетите, "порно списания", в болниците и дори в учебниците на децата ни. Но до колко целите на Хуманизма са хуманистични? Оказва се, че ценностите, които той прокарва са страшно деструктивни за семейството и обществото, и особено опасни за младите.

Какво вкарва Светския Хуманизъм в съзнанието на хората?


1. Абсолютно отрича традиционните морални ценности - всеки който издига такива, според тях е зъл и аморален.

2. Отричат почитането на всякакъв авторитет, включително и родителския, или вярата в авторитета на Бог.

3. Утвърждават егоизма - крайния индивидуализъм, като най-висшето добро. Всеки да прави каквото си иска, за да задоволява моментните си желания.

4. Кулминацията на всичко това е логично следствие на изброените им аргументи. Заключението в "хуманистичния манифест" е, че трябва да се позволи свободата на всякакъв вид сексуалност; със същия секс, извън брака, с много партньори, включително и с малки деца и животни, а "Семейството" да се отрече, като остаряла и ненужна единица.

Днес наистина се води реална идеологическа битка за съзнанието на младите.


Повечето хора дори не са чули за съществуването на "Хуманистичния манифест", но въпреки това младежта е пропита с пропагандата на Светския Хуманизъм. Младите буквално цитират гореспоменатите 4 точки които са основата на хуманизма.

Хуманистите отричат Бог и издигат тези материалистични, атеистични, аморални ценности активно пропагандирайки, че опасността за младите днес са религиите; вярата в Бог, вярата в Семейството, в Истинската любов, в моралните ценности. Те критикуват християнските и другите деноминации, като секти заплашващи да заблудят децата ни с морални ценности, докато те самите безпрепятствено да могат да развращават децата ни с аморалност, индивидуализъм и свободен секс. Те проникват навсякъде; дори и във собствения ни дом, в училището, в кината, в литературата която четем...

Живеем наистина в абсурдно общество, където доброто и злото са обърнати буквално наопаки - с главата надолу.


Можем ли да запазим децата си от тази безбожна, развратна идеология, която ни залива отвсякъде? В интернет намирам изказвания като това на Мирослав Мурджов: “Свидетели на Йехова” е най-опасната секта в света. Или, "Интересно кой ще се бори с най-опасната секта - православната. Секта, която изцяло е обладана от средновековно мислене и изповядва нравственост и принципи".

В това е абсурда - всички се концентрират върху уж-опасното влияние на сектите. Но с какво са опасни те? Днес религиите имат много малко реално влияние в живота на младите. Те по никакъв начин не ни влияят към аморалност, най-много да ни научат на морал. Четем безмислените заплахи за, "ордите, враговете на България - СЕКТИ и МАСОНИ." В същото време, аморалността открито ни се натрапва отвсякъде. Докато "Дявола е замаял вярващите да се критикуват помежду си", той безпрепятствено доминира цялата ни култура чрез Светския Хуманизъм и свободния секс.

Хуманизмът, като ръждата, разяжда и разбива семействата ни, брака ни, и морала на децата ни.

Кога ще отворим очите си за реалността? Най-опасната секта която руши реално устоите на вярата това е сектата на Светския Хуманизъм - релативизма, който неусетно и отвсякъде влиза в съзнанието и живота ни, в семейството ни, в умовете на децата ни. Това е безбожна религия - култ към егоизма, аморалността и свободния секс. Тя работи подмолно и невидимо, като самият сатана, като бързо, и безвъзвратно завладява съзнанието и живота ни. Представители на една от най-опасните секти в света, която не е регистрирана у нас - хуманизма, са навсякъде около нас.

Хуманистите буквално контролират телевизията, медиите, изкуството, модата, училищата... зарибяват масово. Ние не сме свободни. Нашите деца отиват в училища в които срещат насилие, наркотици, анти-морална пропаганда... Хуманизмът е най-опасната религия на съвремието. Тя е сектата - идеологията, която безпрепятствено завербува децата ни за каузата на аморалността. А светът е все още сляп за неговото разрушително и дяволско влияние.
(Материалът е нередактиран превод от Английски)
Бележка: Първия Хуманистичен манифест е написан през 1933 г. и директно отрича моралните ценности. Вторият Хуманистичен манифест критикува този подход и призовава за масово пропагандиране на Хуманистичните аморални ценности чрез всички средства. Едва през 90-те излезна книга разкриваща мащабите на пропагандната дейност прокарвана чрез продукциите на Холивуд. Това стана след като някои от основоположниците сами започнаха да осъзнават отрицателния резултат от нейното влияние. Настоящата статия отразява вижданията на Обединителното движение на д-р Мун. Основните подбуди за критиките и преследването към този Кореец са поради силното му влияние в борбата с Аморалния Хуманизъм и Атеистичния Комунизъм (по време на Студената Война).


Най-големите религиозни фанатици днес
Сексуалната революция: Какво ни донесе тя?
Анти-Егоизъм: ЛЮБОВТА-ИЗВОР НА ЩАСТИЕТО
СПИН и с презерватив: Секса изисква морал!
Грешките на Дарвин: "Дарвин изправен пред съд"
Многобройните убийства на Комунизма: 150 млн. жертви
.Хуманизъм, хуманизма, релатижизъм, опасна секта, сектите, вербува деца, пропаганда сектантска

11 comments:

 1. "Релативизмът не е самостоятелна доктрина, а по-скоро система от схващания, обединени от позицията, че такива категории като знанието, морала и поведението са свързани и зависещи от нещо друго (например културата, историческия момент и езика). Според релативизма истината и моралът са относителни и трябва да се разглеждат само от гледна точка на историческия контекст и преобладаващите принципи и норми" http://209.85.129.132/search?q=cache:C2jMAbHlw1oJ:bg.wikipedia.org/wiki/Релативизъм+релативизъм&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
  Правете си справки с речниците, преди да анатемосвате!

  ReplyDelete
 2. Правилно "Релативизмът не е самостоятелна доктрина"... Релативистите не обичат да бъдат назовавани с това име и предпочитат името "Хуманисти". Хумаизмът е философско течение в историята, което в крайна сметка довежда до песимизъм и релативизъм. От коментарите виждам, че не сте достатъчно запознати. За да прочетете доктрината на Светския Хуманизъм, моля прочетете "Хуманистичния манифест"

  ReplyDelete
 3. Добър израз, "пародия на фундаментални християнски разбирания". Като го кажат хуманистите и хоп, вече могат да си правят всякакви аморалности безнаказано, просто защото вече сме били в 20 век. Съжалявам, вече сме в 21 век, а 21 век културата започва да се променя към про-семейна. Европа и нейния атеизъм и хуманизъм, вече изглеждат остарели и нелепи. Това е видно не само за християните - Погледни моралната деградация за последните 60 години и ще разбереш защо.

  ReplyDelete
 4. Съюз на Писателите в България
  THE WRITER`S UNION OF BULGARIA

  ПИСАТЕЛИТЕ са ПРОРОЦИТЕ на ЧОВЕЧЕСТВОТО!
  ПИСАТЕЛ Е ТОЗИ, КОГОТО СМЯТАТ ЗА ТАКЪВ !

  П О К А Н А

  Съюзът на Писателите в България - www.worlduni.narod.ru, vashkevich@mail.bg , най-учтиво Ви кани на редовни сбирки, провеждащи се на ул. "Бенковски"№ 25,
  в сградата на ”Посолство на Мира” към Световната Обединителна Организация:
  - всяка неделя от 11 часа, всеки понеделник от 18 часа, всяка сряда от 16 часа.
  Темата за м. февруари е: ``Humanizm``. Гледи и слушай нас на живо по Интернет на този адрес; http://www.bnptv.info/index.php?option=com_content&view=article&id=425:2009-09-30-13-35-59&catid=64:kulturasp&Itemid=121 ;

  За повече информация: Михаил Вашкевич: 02-8705542, 0889-200141, проф. д-р Иван Венев: 02-8701135, Борис Ташков: 02-4894545, 0878-479984, 0886-809662,
  Руси Стойков: 02-8725822; Йоло Денев: 02-8896618;Ангел Стефанов:9832148.
  Заповядайте!

  ReplyDelete
 5. Сектата на Хуманизма не е регистрирана.. това е секта която разяжда семействата, вербува децата към аморалност, сектата която унищожава обществото; сектата която причинява всичкото зло и заплашва децата ни. Хуманизма трябва да се забрани защото води към отчаяние и самоубийства; към престъност, наркотици и алкохолизъм. Хуманизма е секта която е пропила дълбоко в обществото и ни промива мозъците овтсякъде - използвайки медиите, изкуствата, литературата, модата, спорта... Хуманизма е най-опасната секта днес, това е опасна религия, идеология на злото. Хуманизма е идеология на егоизма, с други думи, на сатанизма!

  ReplyDelete
 6. Много вярна статия, макар и не добре написана, но ми хареса като цяло. Абсолютно съм съгласен с твърдението, че идеологията на егоизма прикрита като хуманизъм цели да съсипе, разруши и унищожи хората - нещо типично за сатана. За съжаление, не всеки може да го види, особено атеистите. Но нека не забравяме, че за хрситияните нашите врагове не са хора от плът и кръв, а началства и власти в небесни места т.т. невидимтие за нас сили на тъмнината. Ние не сме против хората, а против греха така както Бог Отец обича всчики дори и грешниците, но мрази греха и очаква да се откажем от греховния начин на живот и да се обърнме към Него. Това е от мен, елата на моя блог:
  http://pentecost.blog.bg/

  Хубав ден :)

  ReplyDelete
 7. Благодаря за хубавия коментар

  Статията е издавана в реномирани световни издания и е много добре написана. Просто не е съвършен превод а е слабо редактиран Гугъл-транслейт.

  Фактите за разрушителната същност на хуманизма са много точно, ясно и разбираемо описани. Не е трудно да се види, че хората без да осъзнават са обработени с хуманистичните, аморални ценности и ги повтарят като шаблони.

  Обединителната философия ясно разкрива вредните страни на хуманизма, но не е просто критика. Обединителното виждане показва как проблемите да се разрешът и пътя са създаване на мирен свят, чрез истински семейства, в които да се възпитава истинска любов.

  КНИГА: Истинска любов

  Чиста любов и характер
  Семейни ценности

  ReplyDelete
 8. ‎"С течение на годините ще разберете,
  че първото условие,
  за да бъде този свят едно поносимо място за живеене,
  е да признаете неизбежния егоизъм на хората.
  Вие искате от хората себеотрицание – това е нелепо;
  значи, вие искате те да жертват желанията си заради вашите.
  Откъде накъде?
  След като се примирите с мисълта, че на този свят
  всеки живее за себе си, ще станете по-малко взискателни
  към себеподобните си.
  Те няма да ви разочaроват и вие ще гледате на тях
  с повече снизхождение и обич.
  Хората търсят едно в живота –
  приятното."-
  Уилям Съмърсет Моъм, "Души в окови"

  ReplyDelete
 9. Човешкото в нас е много алтруистично. Алтруизма не служи просто на един друг човек, а на общото благо на обществото. Това желание да изпитваме радост, като правим добро, произтича от духовната ни душа с която естествено чувстваме сърцето на Бог и на другите.

  Животинското в нас е егоистично. То се изявява и доминира когато човек не е развил духът си. Такива хора естествено са материалисти и хуманисти в лошия смисъл. Всичко им е с център себе си. Но реално духът им страда. Затова те непрестанно търсят външни, фалшиви заместители, като алкохол, цигари, наркотици и свободен секс. Не случайно Хуманистичния манифест се стреми да оправдае и издигне в култ, като най-висше добро, точно тези грешни природи, произтичащи от животинското с нас. С други думи, хуманизма се е превърнал в Сатанинска философия, целяща да подтисне духа ни и оправдае най-разрошителното зло - аморлаността.

  Исторически обаче, Хуманизма не се появява като нещо зло, а като стремеж към добро. В Средновековието търсенето на човешка свобода и зачитане на човешката стойност идват точно от желанието да се отхвърли егоизма и подтисничеството.

  Ренесанса и Възрождението са водени от външното търсене на първоначалната природа за човешка свобода. Те първоначално са добър израз на хуманистичната философия, но се отклоняват към зло когато някои философи отричат Бог и наклоняват към материализма. Това отклонение на хуманизма кулминира в Марксизма довел до масовото избиване на 150 милиона в мирно време. Светският хумънизъм пък си поставя за цел, не човешката свобода, а свободията и правото на егоизъм и безнравсвеност. Също разрушителни за обществото.

  Но вътрешната революция на Просветлението, водена от духа върви параленлно. Гении като Леонардо да Винчи, Айнщайн, Архимед, Галилео Галилей, Исак Нютон и т.н. се оказват силни защтиници на вярата в Бог, на развитието на духовното и алтруизма в нас. Те допринасят много за общото благо на човечеството, а не на личните им егоистични интереси.

  Жалко е невежеството ни относно Светсия Хуманизъм развит в последния половин век, не от философите, а от психолози. Идеологията им е систематизирана в "Хуманистичния манифест" и пропагандирана чрез литературата, модата, медиите и филмите. Тя е 'религията' на съвремието промиваща мозъците на децата ни с разврат и аморалност.

  Споменатите в статията основни постановки на хуманизма са взети от Хуманистичния манифест. Интересното е, че макар и почти никой да не го е чел, хората буквално го цитират промити от хуманистичната пропаганда на медиите.

  Дори един повръхностен поглед на Хуманистичния манифест показва, че в доводите си те не използват здрава логика, а техники за психологическа манипулация. Те фанатизирано описват как 'крайния индивидуализъм' (Егоизъм) и унищожаването на семейството щяло да доведе до прекрасните идеали на нашите мечти. Реалността обаче е различна; безотговорни младежи, морална безпътица, разбити сърца, нарастващо недоверие и сексуално насилие, нарастващ процент деца израстващи в разбити семества, нарастващи самоубийства. Светския хуманизъм е толкова разрушителен за обществото, че отдавана тяхната секта би трябвало да е забранена.

  ReplyDelete
 10. Това са пълни глупости.Никой не прави подобни изводи ако е добре запознат с теорията и значението на думата хуманизам.Това което сте написали е антихуманизам.Според Вас вероятно е напълно нормално човек да умре на площада защото няма пари да си плати здравните осигуровки.Или не може да си плати посещението при лекар.БРАВО НА ВАС ПРОПОВЕДНИЦИ НА ОРТОДОКСАЛНИЯ ЛИБИРАЛИЗЪМ.

  ReplyDelete
 11. Този анонимен коментар бърка хуманизма и лявата политика (Либерализма), а в същото време нарича дясната политика, която нещо му бърка в здравето, "Ортодоксален либерализъм".

  Наистина левите са по-опасни хуманисти, но статията никъде не политизира нещата, нито сазяга здравните осигуровки.

  Статията не отразява десните консервативни идеи, а е по-скоро идеологията на центъра. Лявото и дясното са като двете крила на птица. Трябва да работят заедно с една обща цел.

  Аз лично съм срещу здравните осигуровки. Медицината трябва да е безплатна и достъпна за всички, а не само за тези които могат да си платят осигуровките. Всеки човек е безценен и не можем просто да го оставим да страда и умира от глад или болести. Но хуманизма обезобразява човешкото в човека, като ги превръща в безотговорни и аморални паразити. Не е въпроса просто да даваш помощи на хора, които живеят на гърба на другите. Въпроса е да им помогнеш да развият характера и сърцето си. Да станат истински добри граждани със щастливи, изпълнени с любов семейства. От такива семейства ще израстнат здрави и пълноценни деца, които имат стабилната семейна среда в която да преживеят и развият сърцето и съвестта си. От там цялото общество ще бъде по-свободно и здраво. Социалните проблеми, престъпността и аморлаността ще изчезнат.

  Не трябва да замазваме само последствията от проблемите, а трябва да открием и разрешим корените им поради които са се появили.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун