25 години Вашингтон Таймс: Тачър в писмо до Мун

.

Лейди Тачър в писмо до д-р Мун
Тачър поздрави приноса на д-р Мун и основания от него Вашингтон Тайс за мирното спиране на студената война.
--------------------------.
Лейди Тачър изпрати най-добрите си пожелания за 25 годишнината на Вашингтон Таймс. Тя изрази голямото си желание да присъства лично и признанието за "точните коментари и най-висше ниво репортажи" за четвърт век от съществуването на вестника.
.
В поздравлението си тя заявява: "Не бе лесно когатао основателя на вестника, Д-р Мун, започна Вашингтон Таймс... но можем да бъдем сигурни, че докато Вашингтон Таймс съществува консервативните възгледи не ще бъдат удавени... Имам в предвид твърдото изправяне на вестника срещу Съветския Комунизъм и подкрепата която той даде на президент Рейгън и мен самата за приключването на Студената война".


Маргарет Хилда Тачър, Баронеса Тачър е първата жена, изпълнявала функциите на министър-председател в Обединеното кралство от 1979 до 1990 г. Тя е член на Консервативната партия и е наричана Желязната лейди в Съветската пропаганда.
Самия д-р Мун и движението му от неправителствени организации посветени на мира и диалога попадат под остра критика от множество комунистически настроени институции. Ролята му в падането на Комунизма е многократно признавана от Белия дом. В писмото си към д-р Мун, Тачър подчертава, "... И за това има достатъчно критици и песимисти, но аз не съм от тях".

Тачър не е единствената която приписва огромна роля на д-р Мун в слагането на край на Комунизма. Президентите Рейгън и Буш Старши, Сенаторът на Юта, Орин Хетч, Примиер Министърът на Великобритания, Едуард Хиф както и други държавни глави признават ключовата роля на Корейския Месия, Сан Мьон Мун, за мирната победа над Марксическия Комунизъм. Обществена тайна е, че това е една от основните причини за масовите пропагандни атаки срещу Мун в българските медии.СЕМЕЙНА ФЕДЕРАЦИЯ: Д-р Мун
Най-голямата масова сватба

Мун предлага строежа на СВЕТОВНА МАГИСТРАЛА
Биографията на д-р Муун стана национален хит
Биография на Сан Мьон Муун

Прочетете още:
Ролята на д-р Муун за падането на Комунизма
/

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Вашингтон Таймс

Чрез Вашингтон Таймс и други свой издания Д-р Мун сложи края на Комунизма и Студената война
Кой унищожи Комунизма
Автобиография на д-р Мун